Argosy University

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Argosy University on saanut eroa tukea yksi suurimmista yhteisöt jatko-opiskelijoille kansakunta sen lisäksi että vankka perustutkintoa ylioppilaskunnassa. At Argosy University, Sinulla on mahdollisuus oppia ja kasvaa kollegiaalisesti, tukeva akateemisessa ympäristössä, jossa yhdistyvät opetus ja käytännön koulutusta joustavuutta ohjelmien suunniteltu työskentelevät aikuiset. Kampuksilla koko kansakunta ja verkossa, meidän kokenut, intohimoinen tiedekunta pyrkii valtuuttaa voit saavuttaa henkilökohtaisia ​​ja ammatillisia tavoitteita.

Valitsemalla Argosy

Argosy University, olemme ylpeitä tukea yksi suurimmista yhteisöt jatko-opiskelijoille kansakunnan sekä aktiivinen, kukoistava perustutkintoa yhteisö. Koska opiskelija, voit nauttia kollegiaalista, tukeva akateemisessa ympäristössä, joka korostaa opetus- ja käytännön koulutusta koko koulutuksen, liiketoiminnan, terveystieteiden ja psykologia. Jokainen ohjelmien tarkoituksena on istuttaa tietoa, eettiset arvot, ja vuorovaikutustaidot ammatillisen harjoittelu- ja edistää arvoja sosiaalisen vastuun kannustavassa, oppijakeskeisiä ympäristö keskinäisen kunnioituksen ja akateemista huippuosaamista.

Tiedekunnan kokemus Lahjakas tiedekunnan ja henkilökunta on omistautunut tarjoamaan sinulle taitoja, ohjausta ja luottamusta tarvitaan menestyä valitsemallaan alalla. Meidän tiedekunnan uskoo oppiminen tulee tekemästä, joten he eivät vain Luokkahuone ne harjoittavat. Lisäksi niiden akateemista koulutusta, tiedekunnan jäsenet luottavat omiin henkilökohtaisia ​​ja työkokemukset auttaa sinua ymmärtämään käytännön soveltamista opintojen.

Joustava oppiminen Argosy University tarjoaa tutkinto-ohjelmia joustavan oppimisen muotoja, kuten online, ilta, ja viikonloppukursseja-kaikki rakennettu sopivaksi kiireinen aikataulu. Opi yksi meidän 28 kampuspaikkakuntiensa kaikkialla Yhdysvalloissa tai interaktiivinen online luokkahuoneessa, jota voi käyttää milloin tahansa, päivällä tai yöllä. Voit myös yhdistää kaksi sekoitettu verkossa ja kampuksella kokemus, joka vastaa yksilöllisiä tarpeita.

Yksilöllistä tukea Koska uskomme todellinen mittari yliopisto ei ole opiskelijamäärien, mutta opiskelija menestys, saat yhden-on-one tukea meidän tiedekunnan ja henkilöstön ilmoittautuminen valmistumisen, mukautettu asiakkaan erityistarpeisiin. Ikäisensä on muiden aikuisten opiskelijoita, jotka, kuten sinä, haluavat laajentaa osaamistaan, rakentaa niiden asiantuntemuksen ja parantaa niiden mahdollisuudet edetä uralla. Olemme myös koottu valikoima resursseja, jotka auttavat sinua matkan varrella, kuten online-ja kampuksen kirjastot, ura palvelut, akateeminen neuvoo, tutorointi, ja paljon muuta!

Rikas kulttuuriperintö Tällä Argosy University tarjoamme koulutusta rakennettu perinne innovaatio ja ammattitaito. Historia Argosy University alkoi syyskuussa 2001 yhdistämistä kolme erillistä ja erottaa akateemiset laitokset - American koulut Professional Psychology, University of Sarasota, ja Medical Institute of Minnesota. Näiden koulujen luonut ainutlaatuisen oppimisympäristön, joka jatkuu tänään meidän kampuksilla ja online-ohjelmia, joissa meillä on vielä omaksua yrittäjähenki ja keskittyä soveltamisesta tietoa työelämästä.

Sijainnit

Oranssi

Argosy University Tampa

Osoite
Argosy University, 333 City Boulevard West, Suite 1810
CA 92868 Oranssi, Kalifornia, Yhdysvallat
Puhelin
+1 813-393-5290

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Ohjelmat

Tällä hetkellä ei ole ohjelmia näyttää

Tarkenna hakua edellä, tutustu suosittuja luokkia alle tai suorittaa hakusanan.


... or simply by choosing your degree: