Arizona State University Edson College of Nursing and Health Innovation

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Nykyaikainen terveydenhoitoala tarvitsee ammattilaisia, jotka voivat tarjota hoitoa sekä sairaalassa että potilaille koko yhteisössä. Siksi valmistuneet saavat käytännön kokemusta uusimmista simulaatioympäristöistä, kehittävät innovatiivisia ratkaisuja poikkitieteellisten kumppaneiden kanssa ja tekevät tutkimusta kansallisesti tunnustetun tiedekunnan rinnalla. Valmistuneemme saavat enemmän kuin huipputason koulutusta. He saavat seuraavan sukupolven terveydenhuollon uran edellyttämän koulutuksen.

Vuonna 1957 Arizonan osavaltion yliopisto aloitti sairaanhoitokoulun, johon ilmoittautui 58 opiskelijaa. Nykyään Edson College of Nursing and Health Innovation tarjoaa ensiluokkaista koulutusta yli 4000 perustutkintoa suorittavalle opiskelijalle. Opiskelijoiden, jotka suorittavat kandidaatin tutkinnon sairaanhoitossa (BSN) Edson Collegessa, NCLEX-ensikertaluku on 92% verrattuna kansalliseen keskiarvoon 82%. US News and World Report luokittelee sekä hoitotieteen maisterinhoitotyön (MSN) että hoitotieteiden tohtorin (DNP) tutkinnot kahdeksi parhaimmista ohjelmista kansakunnassa.

Äskettäin 25 miljoonan dollarin lahja Edson-perheeltä auttaa Edson Collegea jatkamaan johtajuutta ja tutkimusvalmiuksia kognitiivisen kehityksen, dementian ja perheenhoidon aloilla. Lahja tarjoaa myös apurahoja, joiden avulla opiskelijat voivat harjoittaa kaksoistutkintoa tutkinnossa, joka valmistaa heitä sairaanhoitajiksi, joilla on sekä käytäntöä että tutkimusosaamista. Lisäksi rahoitusta on tarjolla jatko-opiskelijoille dementiatutkimuksessa ja perhehoidossa.

ASU: n Edson College on tiiviisti mukana alueella ja yhteisössä, jolla on pitkäaikaiset kumppanuudet Mayo Clinicin, Phoenixin lastensairaalan, Dignity Healthin, Maailman terveysjärjestön ja monien muiden kanssa.

Sijainnit

tempe

Osoite
85281 tempe, Arizona, Yhdysvallat

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös: