Arizona State University - School of Sustainability

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Arizonan osavaltion yliopiston kestävän kehityksen koulu on ensimmäinen laatuaan kattava tutkinto-ohjelma Yhdysvalloissa, ja siinä keskitytään löytämään todellisia ratkaisuja ympäristöön, talouteen ja yhteiskuntaan liittyviin haasteisiin.

Vuonna 2006 perustettu koulu on osa Julie Ann Wrigleyn globaalia kestävän kehityksen instituuttia, joka on ASU: n kestävän kehityksen aloitteiden keskus. Instituutti edistää tutkimuksen, koulutuksen ja liiketoiminnan käytäntöjä kaupungistuvassa maailmassa. Kestävän kehityksen korkeakoulu tarjoaa perustutkinto- ja jatko-ohjelmia ja alaikäisiä sekä tohtori- ja ammatillisen johtamisen ohjelmia.

Käsittelemme aikamme kriittisimpiä haasteita, ja tutkinnon suorittaneiden kysyntä on voimakasta. Koulun opintojaksossa korostetaan kokemuksellista oppimista, tutkimusta tiedekunnan kanssa, yritys- ja K-12-työtä, yhdyskuntapalvelua ja johtamisen kehittämistä.

Tänään luodut tiedot ja ratkaisut muokkaavat elämänlaatua sekä tulevia sukupolvia - meillä on mahdollisuus ja velvollisuus tehdä maailmastamme kestävämpi.

Sijainnit

tempe

Osoite
85281 tempe, Arizona, Yhdysvallat

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin