Lue virallinen kuvaus

AACSB Accredited

Yli 70 vuotta Thunderbird on kehittänyt johtajia globaalilla ajattelutavalla, liike-elämän taidoilla ja yhteiskuntavastuulla, joka on välttämätöntä todellisen ja kestävän arvon luomiseksi organisaatioilleen, yhteisöilleen ja maailmalle.

Kiinnostunut valmistelemaan opiskelijoita globaaleiksi johtajiksi ja sitoutuneiksi maailmanlaajuisiksi kansalaisiksi, Thunderbird oli ensimmäinen tutkijakoulu, joka otti käyttöön virallisen Amor of Honorin. Thunderbirdiä hakevat jatko-opiskelijat, työskentelevät ammattilaiset ja yritykset ympäri maailmaa, jotka pyrkivät saamaan johtamisen taidot, joita he tarvitsevat menestymään nykymaailmassa.

Thunderbird tarjoaa laajan valikoiman maailmanlaajuisia johtajakoulutuksen tutkintoja ja todistusohjelmia kokopäiväisille opiskelijoille, työskenteleville ammattilaisille, etäopiskelijoille ja yrityksille. Näihin ohjelmiin kuuluvat kokopäiväiset, online- ja Executive Education -vaihtoehdot, jotka auttavat sinua harjoittamaan erikoistumista erilliseen globaaliin yrityskeskeiseen alueeseen tarkentamaan tutkintoasi ja lisäämään markkinointikykyäsi.

Tehtävä

Koulutamme maailmanlaajuisia johtajia, jotka luovat kestävää vaurautta maailmanlaajuisesti.

Näkemys

Kasvamme dramaattisesti myönteistä vaikutustamme maailmantaloudessa, joka tarvitsee voimakkaasti globaalia johtajuutta.114233_pexels-photo-1153213.jpegrawpixel.com / Pexels

Yleistä tietoa

Thunderbirdin hallinnoimien verkkoyhteisöjen tarkoituksena on ilmoittaa käyttäjille Thunderbirdiin liittyvistä uutisista ja tapahtumista sekä edistää keskustelua ja yhteisöllisyyttä käyttäjien keskuudessa.

Näiden yhteisöjen ylläpitäjät pidättävät oikeuden poistaa sisällön, joka on lähetetty:

  • Sisältää särkyvyyttä.
  • Myy tai mainostaa tuotetta tai palvelua.
  • On surkea.
  • Pidetään sopimattomana.
  • Toimii tai kannustaa laittomaan toimintaan.
  • Rikkoo tavaramerkki- tai tekijänoikeuslakia
  • Saatetaan pitää roskapostina tai merkityksettömänä sivun ensisijaisen sisällön kannalta.
  • Englanniksi ei voi kääntää ilmaista online-käännösohjelmistoa.
  • Rikkoo Facebookin oikeuksien ja velvollisuuksien selvitystä.

Thunderbirdin sosiaalisilla sivustoilla esiintyvien opiskelijoiden käytännesääntöjen rikkominen voi johtaa siirtymiseen ylioppilaiden oikeuksien ja velvollisuuksien virastoon. Kiitos osallistumisestasi Thunderbird-fanisivulle ja olemaan osa yhteisöämme.

Thunderbird-historia

Thunderbird on ollut yksi maailman johtavista kansainvälisistä johtamiskouluista jo vuosikymmeniä. Yli 70 vuoden kokemuksella Thunderbird tuottaa edelleen johtajia, jotka pystyvät vastaamaan maailman suurimpiin haasteisiin. Kun maailma jatkaa innovaatioita ja neljännen teollisen vallankumouksen teknologian muutokset muuttavat tapaa, jolla elämme ja työskentelemme, Thunderbird kehittää ketteriä, eettisiä ja globaaleja johtajia, jotka ovat valmiita käsittämään kestäviä yrityksiä, talouksia, kulttuureja ja ympäristöjä ympäri maailmaa. 2000-luvulla.

Huhtikuun 8. päivänä 1946 Thunderbird Global Managementin koulu (alun perin tunnettu nimellä American Institute for Foreign Trade [AIFT]) vuokrattiin Glendale, Ariz-maailmansodan Airbase, Thunderbird Field, jossa lentäjät ympäri maailmaa tulivat koulutukseen sodan aikana. Kenraali Barton Kyle Yount sai lentokentän nimenomaisella tarkoituksella kehittää koulua, joka keskittyy yksinomaan kansainväliseen kauppaan ja globaaleihin suhteisiin. Yleinen Yount nimettiin Thunderbirdin ensimmäiseksi presidentiksi ja perusti näkemyksen nykyisestä koulusta, joka perustuu alkuperäisen tiedekunnan jäsenen Dr. William Lytle Schurzin luomaan lauseeseen: "Kaupan suosimissa rajoissa on harvoin tarvetta sotilaita." ”Koulutetaan maailmanlaajuisia johtajia, jotka luovat kestävää vaurautta maailmanlaajuisesti”.

Koska AIFT, Thunderbirdistä tuli ensimmäinen korkea-asteen oppilaitos, joka keskittyi yksinomaan kansainväliseen johtamiseen keskittymällä kulttuurienväliseen viestintään, alueellisiin yritystutkimuksiin ja käytännön, reaalimaailman koulutukseen globaaleissa liike-elämissä. Thunderbird toimittaa edelleen maailmanlaajuista johtamiskoulutusta tällä tavalla samalla tavalla, sillä maailmankuulu tiedekunta, jolla on laajaa harjoittaja- ja konsulttikokemusta kaikilla kansainvälisen liiketoiminnan osa-alueilla.

Liittyminen kansakunnan innovatiivisimpaan julkiseen yliopistoon

Vuonna 2014 Thunderbirdistä tuli itsenäinen yksikkö Arizonan valtionyliopiston osaamisyrityksessä, jossa yhdistettiin Thunderbirdin monivuotinen perintö globaalien yritysjohtajien kehittämisestä ASU: n laajoilla resursseilla ja vuonna 2018 siirtyi ASU: n vilkkaaseen Downtown Phoenixin kampukseen. Muutto toi maailman # 1-listatut mestarit hallinnon alle maan # 1 -luokan innovaatiokoulun alaisuudessa.

Tutkinnon muunnokset

Osana ASU: n sulautumista Thunderbird muutti MBA-ohjelmansa innovatiiviseksi Master of Global Managementiksi (MGM), joka sijoittui # 1 Wall Street Journal / Times Higher Education -lehdelle vuonna 2019. Opiskelijat valitsevat nyt 15 keskittymismahdollisuutta ja hyötyä yhdistelmästä Thunderbirdin rikas historia kouluttaa maailmanlaajuisia johtajia taitojen, kuten kulttuurienvälisen hallinnon, monikielisen viestinnän ja rajat ylittävien neuvottelujen ja ASU: n rikkaan historian innovaation tieteenalojen bio-suunnittelu journalismin, avaruus tiede humanistisia.

Tutkintokokonaisuuteen kuuluu myös arvostettu Executive Master of Global Leadership

Johtava tie Executive Educationissa

Thunderbird Executive Education tarjoaa maailmanluokan globaalin yritystoiminnan ja johtajuuden menestyksen kehittämisen avoimilla ohjelmilla henkilöille, jotka etsivät urakehitysmahdollisuuksia ja mukautettuja ohjelmia maailmanlaajuisille organisaatioille, jotka etsivät yksilöllisiä kehittämisratkaisuja niiden ainutlaatuisiin haasteisiin. Maailman parhaiden johtajakoulutusohjelmien joukossa Thunderbirdin tuotetarjonta on laajentunut vuosien varrella kattavaan valikoimaan online-toimeenpanevia todistusohjelmia, kansainvälisiä konsortio-ohjelmia, esimiesvalmennusta ja paljon muuta. Osana sulautumaa kaikki ASU-yrityksen kautta toteutetut johtajakoulutusohjelmat yhdistetään Thunderbirdin piiriin, mikä laajentaa salkun ja globaalin ulottuvuuden.

Globaalin jalanjäljen laajentaminen

Koulua kutsutaan usein "mini-Yhdistyneiksi Kansakunniksi", koska se on monipuolinen ja kattava maailmanlaajuinen opiskelijakunta. Thunderbird tunnetaan myös maailmanlaajuisesti laajasta ja sitoutuneesta alumniverkostosta, jossa on yli 43 000 henkilöä lähes 150 maassa ympäri maailmaa. Thunderbirdissä on yli 170 alumni-lukua, jotka tapaavat säännöllisesti 70 maassa.

Thunderbirdin maailmanlaajuinen jalanjälki on laajentunut vuosien varrella, ja se toimii nyt Genevessä, Sveitsissä, Moskovassa, Venäjällä, Dubaissa, Arabiemiirikunnissa, Tokiossa, Japanissa ja Soulissa. Koululla on suunnitelmia laajentaa kaksikymmentä maailmanlaajuista keskusta vuoteen 2025 mennessä.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

Johtamiskurssit

Arizona State University - Thunderbird School of Management

Tekoäly, tavaroiden internet, kyberturvallisuus, blockchain. Työn tulevaisuus on täällä - ja se muuttaa kaikkea. Tämän päivän ylimmän johdon on valmistauduttava neljännen ... [+]

Strateginen maailmanlaajuinen johtajuus neljännelle teollisuus vallankumoukselle

Tekoäly, tavaroiden internet, kyberturvallisuus, blockchain. Työn tulevaisuus on täällä - ja se muuttaa kaikkea. Tämän päivän ylimmän johdon on valmistauduttava neljännen teollisen vallankumouksen haasteisiin ja mahdollisuuksiin. Organisaation, ympäristön ja yhteiskunnan menestys ja vakaus riippuvat niistä. Maailma tarvitsee kehittyneitä ja kokonaisvaltaisia globaaleja näkymiään hyödyntää teknologisen muutoksen voimaa strategisella, vaikutusvaltaisella johtajuudella, joka tarjoaa kestäviä ratkaisuja eri toimialoilla, kulttuureissa ja ympäristöissä eri puolilla maailmaa.

Edistyksellinen sisältö. Innovatiivinen toimitus... [-]
Yhdysvallat feeniks
Tammikuu 2020
Englanti
Full-time
12 kuukautta
Kampuksella ja verkossa
Lue lisää suomeksi
Arizona State University - Thunderbird School of Management

Maailma on innovatiivista. Tekniikka muuttaa tapaa, jolla elämme ja työskentelemme. Jotta menestys tässä uudessa paradigmassa, jossa koneen oppiminen ja keinotekoinen äly ... [+]

Neljännen teollisen vallankumouksen maailmanlaajuiset johtajat

Maailma on innovatiivista. Tekniikka muuttaa tapaa, jolla elämme ja työskentelemme. Jotta menestys tässä uudessa paradigmassa, jossa koneen oppiminen ja keinotekoinen älykyky ajavat kaikkia toimialoja käytäntöihin, joita ei ole koskaan aikaisemmin kuvitellut, on elvytetty johtajuuden merkki välttämätöntä. Teknologisen muutoksen maailmassa Thunderbird kehittää ketteriä, eettisiä johtajia, jotka ovat valmiita rakentamaan kestäviä yrityksiä, talouksia, kulttuureja ja ympäristöjä.

Global Management, Evolved

Thunderbirdin Executive Master of Global Management -tutkinto tarjoaa käytännön koulutusta kansainvälisissä hallintastrategioissa ja kulttuurisia vivahteita, jotka vaikuttavat alueellisiin liiketoimintaympäristöihin ympäri maailmaa. Lisäksi opinnot tarjoavat kursseja perinteisissä liiketoiminta-aloilla, kuten kirjanpidossa, rahoituksessa ja markkinoinnissa - antavat sinulle täydellisen tasapainon käytännön ja ihmisten taitojen innoittamiseen, vaikuttamiseen ja globaalin menestyksen edistämiseen.... [-]

Yhdysvallat feeniks
Request Info
Englanti
Full-time
17 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Arizona State University - Thunderbird School of Management

Tekniikka muuttaa tapaa, jolla elämme ja työskentelemme. Jotta menestys tässä uudessa paradigmassa, jossa koneen oppiminen ja keinotekoinen älykyky ajavat kaikkia toimial ... [+]

Maailmanlaajuinen johtajuus neljännessä teollisessa vallankumouksessa

Tekniikka muuttaa tapaa, jolla elämme ja työskentelemme. Jotta menestys tässä uudessa paradigmassa, jossa koneen oppiminen ja keinotekoinen älykyky ajavat kaikkia toimialoja käytäntöihin, joita ei ole koskaan aikaisemmin kuvitellut, on elvytetty johtajuuden merkki välttämätöntä. Teknologisen muutoksen maailmassa Thunderbird kehittää ketteriä, eettisiä johtajia, jotka luovat kestävää vaurautta maailmanlaajuisesti.

Global Management, Evolved

Thunderbirdin erikoistunut Master of Global Management on neljännen teollisen vallankumouksen eturintamassa. Tässä ohjelmassa tutkit globaalin hallinnon, kansainvälisen poliittisen talouden ja kulttuurienvälisen sitoutumisen käytännön keskeisiä kursseja. Sitten laajennat ajattelutapaa ja markkinakelpoisuutta yhdistämällä syvällä sukelluksella johtavan koulutuksenne innovatiivisella keskittymisalueella, vieraan kielen valinnoilla ja käytännön kokemuksella Global Challenge Labin kautta.... [-]

Yhdysvallat feeniks
Tammikuu 2020
Englanti
Full-time
4 lukukaudet
Kampus
Lue lisää suomeksi

Thunderbird Graduates talk about what lies ahead.