Arkansas State University Mid-South

Esittely

Lue virallinen kuvaus

ASU Mid-South uskoo eron tekemiseen.

Tässä on lyhyt tarina, joka kuvaa ASU: n Mid-South sitoutumista opiskelijoiden menestykseen.

”Pieni poika juoksi rannalla ylös ja alas ja heitti kuumeisesti meritähtiä takaisin veteen ennen heidän kuolemaansa. Vanha mies lähestyi häntä. "Luuletko rehellisesti, että työsi vaikuttaa millään tavalla?" hän kysyi epäilevästi. Poika katsoi häntä kimaltelevin silmin, nosti meritähteä ja sanoi: "Tällä on merkitystä!" ja heitti meritähden takaisin mereen. " - Loren Eiseley, kirjailija

ASU Mid-South saa lukuisia kohteliaisuuksia kampuksestamme, tontistamme, tiloistamme, laitteistostamme, tekniikastamme, ja luetteloa voidaan jatkaa.

Arvokkain omistamamme asia on kuitenkin keski-etelä-kulttuurimme.

Mitä uskomme? Mitä pyrimme tekemään? Ja mitä yritämme saavuttaa?

ASU Mid-South-kulttuurin ilmaisemiseksi on tuhat tapaa, mutta olemme valinneet tämän meritähtitarinan, koska se liittyy niin läheisesti siihen, mitä teemme. Joka kerta kun autamme jotakuta menestymään, toisinaan mahdottomalta näyttävillä kertoimilla, annamme tälle henkilölle uuden elämän.

Aiomme tehdä kaiken tarvittavan voittaaksemme haasteet saadaksemme oppilaillemme sellaiset tulokset, joita he tarvitsevat muuttaakseen elämäänsä. Kyse ei ole vain liikkeiden läpikäymisestä. Kyse on siitä, että teemme kaiken tarvittavan, jotta opiskelijat voivat menestyä.

Keski-etelässä uskomme, että meillä on moraalinen velvollisuus huolehtia täällä asuvista ihmisistä. Aivan kuten pieni poika tiesi, ettei hän pystynyt pelastamaan kaikkia merelle upotettuja meritähtiä, tiedämme, ettemme voi pelastaa kaikkia. Mutta aina kun autamme jotakuta kohti valoisampaa tulevaisuutta, olemme saaneet tälle opiskelijalle suuren voiton. Ja se ei pysähdy vain siihen. Se on myös voitto heidän perheelleen, yhteisöllemme, kansakunnallemme ja maailmallemme.

Sijainnit

West Memphis

Osoite
West Broadway Avenue,2000
72301 West Memphis, Arkansas, Yhdysvallat

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin