Auburn University College of Architecture, Design and Construction

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Yli 1600 opiskelijaa ympäri maailmaa on ilmoittautunut CADC: hen. Tiukat ja kansallisesti luokitellut ohjelmamme juurtuvat tiukasti Auburnin yliopiston maa-apurahatehtävään.

Luokat ovat pieniä ja niitä opettaa erittäin sitoutunut ja innovatiivinen tiedekunta, joista useimmilla on merkittävä kokemus alalta. Yksilöllinen huomio on CADC-opetuksen tunnusmerkki.

Panostamme suunnitteluajattelun ja rakennusosaamisen vastaamaan nykypäivän haasteisiin vastaamalla kestäviin ja tasapuolisiin ratkaisuihin rakennetun ympäristön ja tuotekehityksen kaikilla osa-alueilla.

Uskomme, että kaikki ansaitsevat hyvän suunnittelun ja rakentamisen. Rural Studio, Urban Studio, futuuristudio ja Rakennusinnovaatioiden ja -yhteistyön keskus ovat allekirjoitusohjelmiamme, jotka toteuttavat tämän filosofian käytännössä.

Huolellisesti integroitujen teollisuuskumppanuuksien, ulkomailla opiskeltavien kokemusten, tutkimusaloitteiden, tiedotustoiminnan ja johtamismahdollisuuksien avulla saavutettu ja omistautunut tiedekuntamme hoitaa, haastaa ja ohjaa sinua.

Sijainnit

kullanruskea

Osoite
Graves Drive,361
36849 kullanruskea, Alabama, Yhdysvallat

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin