Auburn University College of Education

Esittely

Lue virallinen kuvaus

College of Education on NCATE-akkreditoitu ja se on listattu 25 prosentin alkuun Yhdysvaltain uutiskoulutuskouluna, joka tarjoaa tutkintoja opettajien sertifiointialueilla. Tarjoamme myös tutkintoja kouluttamaan ammattilaisia kouluhallinnossa, neuvonnassa ja terveydenhuollossa.

Visiomme on yksi muutoksista, ja siihen kuuluu sitoutuminen jatkuvaan oppimiseen, joka on välttämätöntä nopeasti etenevässä maailmassa, kaikkien ihmisten koulutukseen liittyvien kriittisten kysymysten tunnistaminen ja ratkaiseminen sekä tekniikan käyttäminen oppimismahdollisuuksien laajentamiseen ja tukemiseen.

Oppilaitoksen tehtävänä on rakentaa parempi tulevaisuus kaikille. Tämä sisältää yksilöt, valtiomme, kansakuntamme ja maailmamme. Toteutamme tehtävämme valmistelemalla päteviä, sitoutuneita ja reflektiivisiä ammattilaisia, kun osallistumme erinomaiseen opetukseen, innovatiiviseen ja vaikuttavaan tutkimukseen ja mielekkäisiin asioihin.

Näkemyksemme pohjalta, että koulutus on avainasemassa yhteiskunnan parantamisessa ja parempien tulevaisuuksien rakentamisessa kaikille, sitoutumme perusarvoihimme:

• Huippuosaaminen

• Etiikka ja ihmisarvo

• Monimuotoisuus

• Opiskelijoiden painopiste

• Yhteistyö ja julkinen sitoutuminen

Sijainnit

kullanruskea

Osoite
Thach Concourse,351
36849 kullanruskea, Alabama, Yhdysvallat

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin