Auburn University Harrison School of Pharmacy

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Auburn University, joka on perustettu vuonna 1856, sijaitsee Auburnissa, Alabamassa. Yli 150 vuoden ajan Auburnista on tullut johtava kattava yliopisto. Yliopistolla on ainutlaatuinen rooli valtion korkeakouluissa, koska sen tehtävään kuuluu kolme toisiinsa liittyvää osaa: opetus, tutkimus ja jatko. Perustutkinnon suorittaneet, jatko-opiskelijat ja ammattilaiset saavat erinomaisen opetuksen Auburnin yliopistossa. Yliopisto on tunnustettu tarjoamaan korkealaatuista opetusta, joka on opiskelijoille taloudellisesti saavutettavissa. Monet Auburnin yliopiston tekemät tutkimusalueet tarjoavat Alabaman kansalaisille paremman elämänlaadun.

Vuonna 1885 perustettu Auburn University -apteekkiohjelma on maan 20 parhaan joukossa Yhdysvaltain uutisten ja maailmanraportin mukaan. Marraskuussa 2000 apteekkirakennus nimettiin WW Walkerin kunniaksi, joka on Birminghamissa sijaitsevan Walker Drug Companyn perustaja. 25. tammikuuta 2002 Auburnin yliopiston farmasian koulu nimettiin James I.Harrisonin farmasian kouluun, kunnioittaen Harrisonin ja hänen perheensä panosta farmasian alalle Alabaman osavaltiossa.

Harrisonin apteekkikoulu tarjoaa farmasian tohtorin tutkinnon sekä farmasian tutkinnon. Koululla on kampuksia sekä Auburnissa että Mobilessa Alabamassa. Vuonna 2006 perustettu Mobile-kampus sijaitsee Etelä-Alabaman yliopiston tutkimuspuistossa ja on yhteistyöhanke Yhdysvaltojen kanssa.

Koulu koostuu kolmesta akateemisesta osastosta (lääkkeiden löytäminen ja kehittäminen, terveystulosten tutkimus ja politiikka sekä farmasian käytäntö) ja kolmesta hallinnollisesta osastosta (akateemiset ohjelmat, kliiniset asiat ja tiedottaminen sekä tiedekunnan asiat ja strategiset aloitteet).

Sijainnit

307

Osoite
Clinic Drive,650
36608 307, Alabama, Yhdysvallat

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin