Boston University School of Law

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Bostonin yliopisto

Vuonna 1869 perustettu Bostonin yliopisto on yksi maailman johtavista korkeakoulu- ja tutkimuslaitoksista. Maailmanlaajuinen kampuksemme on kukoistava tutkimus- ja apurahakeskus, johon kuuluu yli 8000 kansainvälistä opiskelijaa, jotka edustavat 133 maata ympäri maailmaa, kymmenes suurin tällainen väestö Yhdysvaltojen yliopistojen keskuudessa. BU ilmentää monimuotoisuutta, joka luonnehtii parasta USA: n koulutuksessa.

Boston University School of Law

Boston University School of Law on huippuluokan lakikoulu, joka tarjoaa laajan opetussuunnitelman, jonka opettajat ovat tunnustaneet kansallisesti poikkeuksellisiksi opettajiksi. BU Law oppimiskokemuksen ydin on ylivoimainen opetus ja tukeva, dynaaminen oppimisympäristö, jossa opettajat ohjaavat, innostavat ja haastavat. BU Law -professorit ovat kansallisesti arvostettuja oikeudellisista taidoistaan ja apurahastaan, huippututkimuksesta, kirjallisuudesta ja neuvonnasta sekä julkiselle että yksityiselle sektorille. Mutta se, mitä heidät yksilöidään, on heidän omistautumisestaan opiskelijoille, akateemisesti, ammattimaisesti ja yksilöllisesti. Tämä selittää, miksi koulu on Princetonin katsauksen johdossa johdonmukaisesti kansan parhaiden lakikoulujen joukossa "Best Professors" -koulussa, ja koulu on myös Yhdysvaltojen uutis- ja maailmankertomuksessa Yhdysvaltojen lainopiskelijoiden 11 prosentissa ja alkuun kymmenen henkisen omaisuuden, vero- ja terveyslainsäädännön aloilla.

BU Law : n lakisääteiset ohjelmat

Koulun yli 300 LLM-opiskelijaa tuovat kamppailuun hämmästyttävän yhdistelmän taustat ja edut. Nykyinen kohortti edustaa 54 eri maata. BU Law LLM -opiskelijan keski-ikä on 33 vuotta, ikä vaihtelee 20-72 ja 24% LL.M. Opiskelijalla on edistyksellinen oikeustieteen kandidaatti ennen kouluun osallistumista. Nämä opiskelijat kirjataan parhaillaan seuraaviin koulutusohjelmiin:

  • LLM American Law -ohjelmassa
  • Pankki- ja rahoitusoikeuden jatko-ohjelma
  • LLM immateriaalioikeuden ohjelmassa
  • Executive LLM International Business Law -ohjelmassa
  • Graduate Tax Program, joka sisältää täysin online-ilmoittautumisvaihtoehdon

Lisäksi tarjoamme useita erikoistodistusohjelmia opiskelijoille, jotka eivät etsi täyttä LLM-kokemusta:

  • Legal English Certificate Program
  • Sertifikaatti yrityksen riskienhallinnassa ja noudattamisessa
  • Kansainvälisen kauppaoikeuden sertifikaatti
  • Kiinteistösuunnittelutodistus
  • Sertifikaatti Transaction Skillsissa

Syksyllä 2019 olemme myös ylpeitä voidessamme ilmoittaa päällikön perustamisesta verolainsäädännön tutkimukseen, joka on maisterin tutkinto, joka avaa Graduate Tax -ohjelman opetussuunnitelman kirjanpito- ja muille liike-elämän ammattilaisille.

Tarkastele täydellistä profiiliamme ja täytä tiedotuslomake, josta saat lisätietoja kaikista ohjelmistamme!

Korkeimmillaan tiedekunta. Keskittynyt LLM-opiskelijoiden tuki.

BU Law ero alkaa luokkahuoneessa: huippuluokan tiedekuntamme koostuu ennakkoluulottomista tutkijoista ja saavutetuista harjoittajista, jotka ovat saatavilla, lähestyttävissä, asiantuntija sekoittamassa teoriaa käytännön kanssa ja sitoutuneet auttamaan nostamaan ammattitaitoaan uusiin korkeuksiin.

LLM-opiskelijoiden tuki on vertaansa vailla - tarjoamme akateemista ja ammattitaitoista tukea yksittäisten neuvontakokousten kautta, jotka on erityisesti räätälöity kunkin opiskelijan ammatillisten tavoitteiden saavuttamiseksi. Valmistuttuaan voit tulla osaksi menestyksekästä, globaalisti menestyneiden asianajajien verkostoa, joka on osa BU Law -yhteisöyhteisöä pitkään valmistumisen jälkeen.

Ja sitten on Boston, yksi maailman suurimmista kaupungeista. Se on valmis laboratorio oikeudelliseen koulutukseen useilla aloilla.

Viisi parasta LLM-tutkinto-ohjelmaa, lukemattomat mahdollisuudet.

Valitse viidestä LLM-ohjelmasta, joista kaikki arvostetaan ja kolme - pankki

American Law -ohjelman LLM on yksi maailman johtavista ohjelmista maailmanlaajuisille toimijoille, jotka haluavat oppia, miten Yhdysvaltain lakimiehet ajattelevat, lähestyttävät oikeudellisia ohjelmia ja käsittelevät asiakkaiden asioita. Sinut integroidaan JD-luokkahuoneeseen, ja sinulla on mahdollisuus valita 200 kurssia, kun luot yksilöllistä opintosuunnitelmaa.

Pankkitoiminnan jatko-ohjelma

LLM in Intellectual Property Law Program antaa sinulle mahdollisuuden oppia kehittyneitä IP-teorioita ja oppeja joistakin maailman parhaista IP-tutkijoista. Viisi peräkkäistä vuotta, US News

Johtava LLM International Business Law -ohjelmassa kokoaa yhteen maailmanlaajuisesti toimivien ammattilaisten verkoston laajan valikoiman oikeudellisia käytäntöjä, toimialoja ja yrityksiä, jotka haluavat intensiivistä altistumista ylikansallisille yrityksille. Ohjelman joustava ja monipuolinen oppimismuoto on ihanteellinen kiireisille ammattilaisille, jotka eivät voi osallistua perinteiseen yhdeksän kuukauden LLM-ohjelmaan.

Graduate Tax Program antaa sinulle käytännön taitoja, joita tarvitaan menestykseen verotuksen alalla, ansaitset sitten tutkinnon Bostonissa asuvien kotitutkimusten kautta, verkossa kotona tai molempien muotojen yhdistelmän kautta. LLM verotuksessa tutkinnon BU Law arvostetaan työnantajien ympäri maailmaa: Olemme sijalle # 8 kansakunta vero- tutkimuksia US News

Sijainnit

Boston

Osoite
Boston University
School of Law
765 Commonwealth Avenue

02215 Boston, Massachusetts, Yhdysvallat

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös: