Babson College

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Babson College , Babson College 27 vuotta USA: n News & World Report -lehden mukaan , kouluttaa yrittäjäjohtajia, jotka luovat suurta taloudellista ja sosiaalista arvoa kaikkialle. Tarjoamme laajan valikoiman tutkinnon suorittaneita yritysohjelmia, sekä kokopäiväisiä että osa-aikaisia vaihtoehtoja, ymmärtäen, että jokaisella opiskelijalla on ainutlaatuiset henkilökohtaiset ja ammatilliset sitoumukset. Ohjelmasta riippumatta löydät toimintaan perustuvan koulutuksen ja yhteisön, joka on täynnä dynaamisia yrittäjäjohtajia. Babsonissa keskitymme hellittämättä seuraaviin:

Opiskelijoiden muuttaminen yrittäjyyttä edistäviksi johtajiksi: Uskomme, että yrittäjät eivät ole syntyneet - he on tehty, ja Babson-koulutus antaa käyttöön ajattelutavan ja taidot, jotka rohkaisevat opiskelijoita näkemään ongelmat mahdollisuuksina, liikkumaan epäselvyyksiä ja ryhtymään toimiin. Yrittäjyyden johtajat ovat nyt tärkeämpiä kuin koskaan.

Oppiminen tekemällä : Me teemme enemmän kuin opetamme sinulle ajattelemaan. Me opetamme sinulle kuinka tehdä. Syventävät kokemukset, kuten opiskelijakonsultointiprojektimme, luokkasimulaatiot ja opiskelijoiden johtamat foorumit, lisäävät luokkahuoneen tutkijoita tosielämän harjoitteluun, antamalla opiskelijoille tarvittavat taidot toimia ja vaikuttaa nyt.

Potentiaalisi optimointi: Olipa kyse yrityksen käynnistämisestä, toimialan vaihtamisesta tai perheyrityksen haltuunotosta, Babson-tutkinto auttaa opiskelijoita siirtymään mistä he ovat, missä he haluavat olla. Pieni koko tarkoittaa sitä, että opiskelijat, tiedekunnat ja uranneuvojat luovat kokemuksen, joka auttaa jokaista opiskelijaa saavuttamaan henkilökohtaiset tavoitteensa.

Rakenna globaalia kokemusta ja verkostoa: Kun erilaiset näkökulmat lähestyvät toisiaan, syntyy uusia ideoita. Basonissa yhteisömme monimuotoisuus on vahvuus, joka laajentaa opiskelijoiden näkökulmia ja valmistaa heitä työskentelemään kaikissa talouksissa ja kulttuureissa. Babson-kokemus on täynnä kulttuurien välistä tiimityötä, globaaleja tapaustutkimuskeskusteluja ja kansainvälisesti kohdennettuja tapahtumia. Kun ura etenee ympäri maailmaa valmistumisen jälkeen, Babson-verkosto ei ole koskaan kaukana, ja 43 000 alumnia ulottuu 125 maahan.

Babson College suoritat yli tutkinnon - saat inspiraatiota, työkaluja ja ajattelutapaa, joka tarvitaan jatkuvan ammatillisen menestyksen saavuttamiseksi. Tämä johtuu siitä, että suuret yrittäjäjohtajat selviävät takaiskuista, kukoistavat epävarmuudessa ja etsivät jatkuvasti ratkaisuja, joissa muut näkevät vain esteet. Yrittäjyyden johtajana voit tehdä hyödyksi missä tahansa organisaatiossa, joka pystyy liikkumaan epäselvyydessä ja ajamaan eteenpäin, kun taas toiset prosessoivat edelleen.

Tarjoamme seuraavia kokopäiväisiä jatko-ohjelmia:

Kokopäiväinen MBA: Tee Babson kotisi poissa kotoa kokopäiväisellä kampuksella MBA-ohjelmalla. Suorita tutkinto yhden tai kahden vuoden aikana. Erikoistuminen seitsemällä MBA-keskittymällä, mukaan lukien STEM-osoitetut keskittymät kvantitatiivisessa rahoituksessa sekä liiketalytiikassa ja koneoppimisessa.

Master of Science in Business Analytics: Muunna tiedot innovaatioiksi kokopäiväisellä, STEM-osoitetulla ohjelmalla.

Master of Science in Finance: Hanki taloudelliset mallinnus- ja koodaustaidot, joita työnantajat haluavat tässä kokopäiväisessä, STEM-ohjelmassa.

Master of Science in Management Yrittäjyyden Johtaminen: Opi innovoimaan varhain urasi kokopäiväisessä, yhdeksän kuukauden ohjelmassa

Sijainnit

Wellesley

Osoite
231 Forest Street
02457-0310 Wellesley, Massachusetts, Yhdysvallat

Boston

Osoite
100 High Street
First and 12th Floors

02110 Boston, Massachusetts, Yhdysvallat

miami

Osoite
1200 Brickell Ave
33136 miami, Florida, Yhdysvallat

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Akkreditoinnit

EFMD Equis Accredited
AACSB Accredited