Barclay College

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Tällä Barclay College me ylistää Jumalaa meidän opiskelijoita, jotka ovat lähetystyöhön paitsi saada koulutusta, vaan vahvistaa heidän Kristus-keskeinen, Raamattuun pohjautuvia usko oppimalla tavalla tehokas Christian asuu sekä johtamistaitoa.

Barclay College perustaa olemassaolonsa rikas historia evankelisen Ystävät perinne. Barclay College on evankelinen Ystävät koulu, joka hyväksyy ja syleilee henkilöiden evankeliskristillinen uskomuksia eri kirkkokuntien taustoja.

Tehtävänä Barclay College on valmentaa opiskelijoita Raamattukeskeisiä ympäristön tehokkaan kristillisen elämän, sekä johtamistaitoa. Barclay College on kristillinen korkeakoulu, joka haastaa opiskelijat tutkimaan, ymmärtämään ja hankkia tarvittavat taidot vastata Jumalan kutsuun heidän elämäänsä. Voit auttaa saavuttamaan tämän, Barclay College pyrkii akateemisen ja hengellisen huippuosaamista tarjoamalla ympäristön, joka kannustaa korkeampi tutkimuksen ja oppimisen. Kriittinen ajattelu, ajatustenvaihtoa, ja kurinalainen Raamattuun perustuva tutkimus korostuvat auttaa jokaisen oppilaan kehittämään Yksilöllisiä Christian maailmankuva ja pystyvät palvelemaan tehokkaasti aloilla palvelua, jossa he tuntevat Jumalan suunnan elämässään.

Barclay College rekrytoi aktiivisesti kaikkia kristittyjä, jotka haluavat valmistautua työhönsä ilmapiirissä, joka on tiukasti akateeminen ja sitoutunut palvelemaan Jeesusta Kristusta. College uskoo, että hengellinen kasvu kiihtyi, kun toinen asuu ja tutkimukset yhteisö, joka sisältää erilaisia ​​teologisia ja kulttuurin näkökulmista.

Koska nelivuotisen korkeakoulun oppimisen, Barclay College tehtävänä on laajempi kuin ammattikoulun tai oppilaitoksen. Opiskelija laajentaa kulttuurista ymmärrystä tutkimalla laaja valikoima yleisiä opintoja lisäksi niiden erityisaloilla kiinnostuksen. Koska Barclay on Raamatun college opiskelija oppii tutkimaan Raamattua ja integroida Raamatun totuutta kaikissa lajeissa.

Barclay College tarjoaa opiskelijoille valmistautuminen useita uran kautta kandidaatin ohjelmia. Joillakin aloilla, kandidaatin tutkinto on suunniteltu valmistamaan yhden opiskeluun. College tarjoaa myös Associate astetta suunniteltu antamaan opiskelijoille johdantona college koulutus, Raamattu, ja yleinen tutkimukset.

Sijainnit

Haviland

Barclay College

Osoite
607 N Kingman Haviland, KS 67059
Haviland, Kansas, Yhdysvallat
Puhelin
+1 800-862-0226

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin