Bellarmine University W. Fielding Rubel School of Business

Esittely

Lue virallinen kuvaus

  • 100% Rubelin kauppakorkeakoulun tutkinnon suorittaneista työskentelee tai jatkaa koulutustaan
  • Valmistuneet työskentelevät ja opiskelevat 30 Yhdysvaltain osavaltiossa + 3 kansainvälisessä kohteessa

Luokan 2018 tulokset, kuusi kuukautta alkamisen jälkeen. Tiedonkeruu ja -analyysi tarjoaa urakehityskeskus.

Tehtävä

W. Fielding Rubelin kauppakorkeakoulun tehtävänä on tarjota opiskelijakeskeistä korkeakouluopetusta katolisen vapaataiteen perinnössä, jota rikastuttaa monipuolinen älyllinen näkökulma, palvellakseen yhteiskuntaa tarkoituksella, oivalluksella ja myötätunnolla, joka vastaa Bellarminen yliopiston tehtävää.

Koulujen kohokohdat

"Yksi maan parhaista kauppakorkeakouluista" - The Princeton Review

Bellarmine tarjoaa liike-elämän opiskelijoille ainutlaatuisen koulutuskokemuksen: laaja-alaisen taiteiden koulutuksen, jota täydentää huippuluokan liiketoiminnan valmistelu. Työnantajat suhtautuvat tähän eroon varsin myönteisesti, kun he sanovat pitävänsä valmistuneista kirjoittajiensa ja kriittisen ajattelunsa vuoksi.

Kauppakorkeakoulu on myös tunnettu siitä, että innovaatiot ja liiketoiminnan suuntaukset sisällytetään nopeasti opetussuunnitelmaan. Esimerkiksi monet työnantajat kannustavat nykyään työntekijöitään ansaitsemaan MBA-tutkintoja; Siksi Bellarmine on ottanut käyttöön useita ohjelmia, jotka vievät aloittelijat MBA-tutkintoihin vain viiden (tai viiden ja puolen) vuoden aikana.

Toinen tärkeä näkökohta Bellarminen liike-elämän koulutuksessa on työharjoittelu ja / tai kansainvälinen kokemus. Vaadimme opiskelijoilta yrityskokemuksen / hankkimisen - tämä voidaan saavuttaa soveltavien kurssiprojektien, työharjoittelujen ja / tai kurssivaatimusten sekä mahdollisten vapaaehtoisten liiketoimintaprojektien kautta. Tämä takaa, että saat käytännön kokemusta vielä opiskelijana, mikä tekee sinusta paljon "markkinoitavamman" valmistuttuasi.

Bellarminen yliopiston W. Fielding Rubel School of Business on akkreditoinut AACSB International (Association for Advance Collegiate Schools of Business), joka sijoittaa sen maan eliittikauppakorkeakoulujen joukkoon. Ei vain se, että Bellarmine on ensimmäinen ja ainoa yksityinen yliopisto Kentuckyssä, joka on saavuttanut AACSB-akkreditoinnin, mutta alle 5 prosenttia maailman kauppakorkeakouluista on saavuttanut tämän eron.

Lisää tunnustuksia

• Rahoituksen maisterin tutkinnot luokittelivat Rubelin kauppakorkeakoulun nro 9 maassa kirjanpidon ja rahoituksen parhaisiin pieniin korkeakouluihin.

• Yksi MBAPrograms.orgin parhaista ja kauneimmista B-koulukampuksista

• Tunnustettu CFA-instituutin jäsenyliopistoksi

Sijainnit

Louisville

Osoite
Newburg Road,2001
40205 Louisville, Kentucky, Yhdysvallat

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin