Boston University Graduate School of Arts & Sciences

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Lue täältä lisää siitä, kuinka BU käsittelee koronaviruskriisiä

Maksimoi menestyspotentiaali. Ansaitse maisterin tutkinto BU: n tutkijakoulusta.

Tervetuloa! Arts & Sciences on Bostonin yliopiston suurin akateeminen osasto, maailmanluokan tutkimusyliopiston sydän. Taideteollisen korkeakoulun tiedekunta on yksi maailman arvostetuimmista professoreista, tutkijoista ja alojensa ammattilaisista. Alumnimme johtavat innovaatioita ja tutkimusta sekä vaikuttavat alaan . Meidän kampuksemme on Boston, kaupunki, joka elää historiaa, kulttuuria ja monimuotoisuutta ja tarjoaa potentiaalisia yhteyksiä ja uraa.

Pääsyvaatimukset

Hakijat voivat hakea kandidaatin tutkinnon akkreditoidusta korkeakoulusta tai yliopistosta tai vastaavalla kansainvälisellä koulutuksella.

  • Perustutkinto-ohjelmaan tulisi sisältyä humanististen, yhteiskuntatieteiden ja luonnontieteiden johtavia opintoja; Tiettyjen kurssien suorittaminen ilman opintopistettä saatetaan tarvita puutteiden korjaamiseksi.
  • Voit hakea maisteriohjelmaan, jos sinulla on kandidaatin tutkinto (jos sinulla on kolmivuotinen tutkinto, sinua voidaan joutua suorittamaan yhden vuoden maisteriohjelma tai asiaan liittyvän jatkotutkinto).
  • Et voi ilmoittautua samanaikaisesti useampaan kuin yhteen jatko-ohjelmaan, elleivät ohjelmat ole osa BU: n hyväksymää yhdistettyä tutkintoa.
  • Jos sinut on hylätty kahdesti pääsyyn samaan tutkinto-ohjelmaan, sinun on lähetettävä hyväksymiskirje hakemusta varten nykyiseltä jatko-opintojen johtajalta osastolla, johon haet pääsyä.

Sijainnit

Boston

Osoite
Commonwealth Avenue,705
02215 Boston, Massachusetts, Yhdysvallat

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin