Lue virallinen kuvaus

Consortium Boutique Yliopistot auttaa opiskelijaa saavuttamaan taloudellista ja sosiaalista edistystä kautta opiskelija-keskeinen lähestymistapa koulutukseen. Pieni oppilaitokset ansiosta pystymme tarjoamaan poikkeuksellisen, yksilöllisiä ja joustavia opiskelijapalvelut sekä laadukasta koulutusta edulliseen hintaan.

United States University

On-Campus, online, ja Blended Asetukset

Menestyminen Kautta opiskelijakeskeisiä Koulutus Alueellisesti akkreditoitu Kaupungissa San Diego, Kalifornia Monipuolinen ylioppilaskunta

Yhdysvallat University sijaitsee Lounais nurkassa Yhdysvallat: kaunis San Diego, Kalifornia. San Diego kauniit rannat ja kansainvälinen kulttuuri houkuttelevat kävijöitä eri puolilta maailmaa. San Diego on luokiteltu yhdeksi suosituimmista Yhdysvaltain kaupungeissa perustuu sään, virkistys, liike, ja kulttuurillisia mahdollisuuksia.

Klo alueellisesti akkreditoitu Yhdysvaltain yliopistossa, olemme ylpeitä periaatteista opiskelija-centered koulutus; koulutus, jossa koko yliopistoyhteisön on omistettu menestyksen jokaisen opiskelijan. Osoitamme tätä omistautumista pienten luokkakoot, että varmistetaan kukaan opiskelija jää taakse, edullinen lukukausimaksuista hinnat, jotka tekevät koulutusta saatavilla ihmisiä kaikista luokista ja kansallisuuksia, ja monipuolinen ylioppilaskunnassa joka edistää osallisuutta ja ymmärrystä luokkahuoneessa, yhteisö ja maailma.

University of Potomac

On-Campus, online, ja Blended Valinnat Me opastaa Your Future. Me Juhli Your Success.

Alueellisesti akkreditoitu Toimipaikat Washington DC ja Wien, Virginia Joustava opiskelijoille kaikkien aikatauluja

University of Potomac tarjoaa vilkas monikulttuurinen ilmapiiri. Se sijaitsee keskellä Yhdysvaltain pääkaupunki, Washington, DC; myös kotiin päämaja monien johtavien organisaatioiden, voittoa tavoittelemattomat järjestöt, kansainväliset järjestöt ja suurlähetystöjen eri puolilta maailmaa.

Opiskelijat voivat osallistua yliopiston luokat Washington DC, Virginiassa tai verkossa. University of Potomac on monia etuja opiskelijoille varattu elämää. Riippumatta aikataulujen vaatimuksia, University of Potomac kumppaneiden kanssa jokaisen oppilaan tarjota työkaluja ja resursseja henkilökohtaisen opettavainen kokemus, joka vastaa tarpeitasi.

London College of International Business Studies

Hotelli sijaitsee Lontoon keskustan sydämessä, England Sovellus, kokemus, ja harjoittelupaikkoja saatavilla Kansainvälinen kampukselle maailmanlaajuista kokemusta

London College of International Business Studies (LCIBS) on yksityinen college sijaitsee Lontoon sydämessä. LCIBS on luonut ympäristön, jossa opiskelija voi saada sekä käytännöllinen ja analyyttinen tietoa valitsemastaan ​​aiheesta sekä on osa aidosti globaalissa ympäristössä. Meillä on ohjelmia, jotka kattavat liiketoiminnan, terveydenhuollon hallinnon, kirjanpidon / rahoitus, markkinointi, suhdetoiminnan ja Sports Management. Mikä erottaa LCIBS erilleen muista HÄN college on, miten julkisen politiikan ja etiikan tukee kaikkia ohjelmiamme.

UBIS

On-Campus, online, ja Blended Asetukset

Kansainvälisesti akkreditoitu Sydämessä sijaitseva Geneve, Sveitsi - liiketoiminnan pääoman maailmassa Exclusive maailmanlaajuisia mahdollisuuksia

UBIS sijaitsee Geneven sydämessä, Sveitsi, luultavasti yksi vaikutusvaltaisimmista pääkaupungeissa maailman. UBIS antaa valita fyysisesti opiskelusta Geneva- vilkas, maailmanlaajuista liiketoimintaa pääomaa tai opiskella verkossa. UBIS Yliopisto tarjoaa Alempi ja maisterin tutkinnot Business Administration ja kansainväliset suhteet.

UBIS hetkellä ilmoittautuu opiskelijoita noin 40 eri maassa ja on aktiivinen kumppani yli 35 yhteistyön ohjelmia monissa muissa maissa. Ne dynamiikka luovat yksin astetta ja mahdollisuuksia yksilöllisesti räätälöity vastaamaan vaatimuksiin yritysten ja järjestöjen globaalissa uran.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

MA

Boutique Universities Consortium

Maisteriksi koulutuksessa (MAEd) kanssa Erikoistuminen Higher Education Administration on tarkoitettu henkilöille, jotka suunnittelevat tai parantamalla uran monenlaisia ... [+]

Maisteriksi koulutuksessa (MAEd) kanssa Erikoistuminen Higher Education Administration on tarkoitettu henkilöille, jotka suunnittelevat tai parantamalla uran monenlaisia ​​hallinnollisia tehtävissä korkeakouluissa (sekä 4 vuoden yliopistojen ja 2 vuoden korkeakouluissa ). Todistus antaa ydin osaamista hallinnon prosessien yhteydessä korkeakoulujen.

Yhdysvallat University sijaitsee kauniissa San Diego, Kalifornia. USU on maailmanluokan yliopisto, joka tarjoaa sekä online-luokat ja kampuksella oppimista. On satoja paikallisia yrityksiä ja yrityksiä, jotka tarjoavat opiskelijoille ja tutkinnon mahdollisuuksia reaalimaailman kokemus, tutkimus opiskellessaan tai työllistymistä valmistumisen jälkeen. Me osoitamme omistautuminen opiskelijoille kautta pieni luokkakoot, jotka varmistavat ei opiskelija jää taakse. Pidämme edullinen opetusta hinnat, jotka tekevät koulutus saataville.... [-]

Yhdysvallat USA Online Sveitsi Switzerland Online San Diego Washington Yhdistynyt kuningaskunta London Geneva  + 5 More
Avoin ilmoittautuminen
Englanti
18 kuukautta
Kampus
Online
Lue lisää suomeksi