Bowie State University College of Arts and Sciences

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Bowie State University rakentaa rohkeaa tulevaisuutta ylpeälle perinnölle!

Vuonna 1865 perustettu Bowie State on Marylandin vanhin historiallisesti musta korkeakoulu / yliopisto ja yksi maan kymmenestä vanhimmasta. Se on myös monipuolinen yliopisto, jonka opiskelijat yhdessä tiedekunnan ja henkilökunnan kanssa edustavat monia etnisiä ja kulttuuritaustoja.

Bowie State University tarjoaa korkealaatuisia ja kohtuuhintaisia koulutusmahdollisuuksia opiskelijoille, joilla on kunnianhimoa saavuttaa ja menestyä. Bowie State tarjoaa 23 perustutkinnon suorittaneen pääaineen lisäksi 20 maisteriohjelmaa, 14 erikoissertifikaattia ja kaksi tohtoriohjelmaa, jotka keskittyvät erityisesti tieteeseen, teknologiaan, liike-elämään, koulutukseen ja siihen liittyviin tieteenaloihin. Tukeva akateeminen ympäristö antaa opiskelijoille mahdollisuuden ajatella kriittisesti, tehdä uusia löytöjä, arvoeroja ja nousta johtajiksi erittäin teknisessä, nopeasti muuttuvassa globaalissa yhteiskunnassa.

Bowie Statein luonnontieteiden, matematiikan ja hoitotyön keskukseen kuuluu tutkimus- ja opetuslaboratorioita, joustavia luokkahuoneita, hoitotyön simulointisiipi ja täysin suljettu kasvihuone. Bowie State tarjoaa myös kaiken Steinwayn taide- ja esittävän taiteen keskuksen, joka on varustettu viimeisimmällä tekniikalla digitaalisen mediataiteen ja musiikin tuotantoon.

Marylandin yliopistojärjestelmän jäsenlaitoksena Bowie State tukee järjestelmän tehtävää tarjota korkeatasoisia, esteettömiä ja kohtuuhintaisia koulutusmahdollisuuksia.

Bowie State on keskellä yhtä maan mielenkiintoisimmista suurkaupunkialueista, helpon matkan päässä Washington DC: stä ja Baltimoresta. Samalla sillä on rauhallinen kampus 300 hehtaarin esikaupunkialueella. Yliopisto on seitsemällä asuntosalilla, joka on vuorokauden ympäri vuorokauden ympäri avoinna oleva jatko-opiskelija, mutta se tarjoaa myös käteviä iltakursseja ja verkkokursseja palvelemaan ammattilaisia, jotka haluavat edetä urallaan.

Katso tarkemmin Bowie State: pidät siitä, mitä näet.

Sijainnit

Bowie

Osoite
Jericho Park Road,14000
20715 Bowie, Maryland, Yhdysvallat

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin