Brooklyn College CUNY

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Tietoja Brooklyn College

Brooklyn College on olennainen osa kansalaisten, kaupunkien ja taiteellinen energian New Yorkin ja käyttää koko kaupungin elävänä luokkahuoneessa joka laajentaa meidän oppilaiden ymmärrystä ympäröivästä maailmasta.

Yli 80 vuotta, college on houkutella erilaisia ​​motivoituneet opiskelijat - monet heistä maahanmuuttajia tai maahanmuuttajien lapsia, jotka haluavat paremmin heidän elämänsä kautta erinomaisen koulutuksen. He tulevat, koska college tunnettu tiedekunnan tutkijat, ammattilaisille ja taiteilijoita, jotka ovat alansa parhaita. He tietävät ne oppimisen kampuksella pidetään yhtenä kauneimmista maassa, joissa on hyvin varustettu tilat, studiot, älykäs luokkahuoneissa, ja tuotanto ja käytäntö huoneet - kaikki erittäin edullinen opetusta.

tosiasiat

Brooklyn College on opiskelijamäärien on 17390 opiskelijaa - 14115 opiskelijaa ja 3275 valmistuneiden jotka tulevat 150 maassa ja puhuu 105 kieltä.

College tarjoaa 120 ja jatko-tutkinto-ohjelmia luovan taiteen; humanistiset tieteet; sosiaalisia, käyttäytymiseen ja luonnontieteet; matematiikka; koulutuksen ja liike. Valintaperusteet ovat yhä valikoiva viime vuosikymmenen aikana, ja keskiarvo SAT pisteet 1134 2011. Yli 4000 opiskelijaa sai kandidaatin ja maisterin tutkinnot, sekä kehittyneitä todistukset, meidän viime aloittaminen Harjoitukset.

Akateeminen mahdollisuudet

Hakevia opiskelijoita erittäin haastava akateeminen ohjelma yli opiston tiukka yleistä ohjelmaa kehotetaan soveltaa Macaulayn Honors College Brooklyn College ja erikoistunut ohjelmien Honors Akatemiassa. Pääsymaksu näihin ohjelmiin on erittäin kilpailukykyinen ja tarjoaa valtavasti hyötyä, joka voi sisältää mahdollisuuksia osallistua akateemisesti tiukka toimintaa ympäri kaupunkia ja ympäri maailmaa, ilmainen opetus ja kannettavat tietokoneet, stipendejä matka- ja paljon muuta.

Suorittaville opiskelijoille, opiston arvostettu Opetussuunnitelman luo vankan taiteet ja tieteet. Vahva advisement ohjelma ohjaa heitä koko college vuotta. Jo ennen ensimmäistä lukukauden alkua, Fuksit tutustuvat ensimmäisen kollegion vuosi, joka auttaa heitä siirtyminen lukiosta yliopistoon kautta kesällä silta ohjelmien ja oppimisen yhteisöjen, jotka vahvistavat siteitään ja tiedekunnan kanssa. Preprofessional ohjelmat ovat saatavilla opiskelijoille kiinnostunut tekniikan, oikeustiede, lääketiede, optometrian ja jalkaterapian.

Erityisiä ohjelmia jatko-opiskelijoille tarjotaan samoin. Graduate Investment Program tarjoaa matka-apurahoja, jotka tukevat osallistumista kotimaan ja kansainvälisissä konferensseissa, tutkimusmäärärahat että rahasto ja materiaalien, ja työpajoja aiheista erityisen tärkeää jatko-opiskelijoille - avustus kirjoittaminen, opinnäytetyön apua ja paljon muuta. Brooklyn College on myös aktiivinen osa jatko-keskittynyt CUNY ohjelmia, kuten New Yorkin Louis Stokes Alliance for vähemmistöosakkuuden, siltoja tohtoriohjelma ja latina / Kreikan instituutti.

College kannustaa opiskelijoita opiskelemaan ulkomaille erityisillä opetusohjelmia. Opiskelijat ovat tutkineet lääketieteen Kiinassa, osallistui arkeologisten kaivausten Israelissa ja Islannissa, opiskeli poliittisten järjestelmien Argentiinassa, tehty dokumenttielokuvia Intiassa, ja hiovat taiteellista osaamista Italiassa ja Ranskassa, vain muutamia mainitakseni. He usein avustavat niiden professoreiden tutkimus, harjoittaa huippuluokan tutkimuksia kun tutkitaan osa maailmaa ne eivät nähneet omasta.

Maailmanluokan tiedekunta

Brooklyn College professorit ovat palkinnon voittajat ja vastaanottajien kansallista tukea instituutioiden kuten NASA, National Science Foundation, National Institutes of Health ja opetusministeriö. Tiedekunta sisältää Paul Mooses, Pulitzer-palkittu toimittaja; Ursula Oppens, Grammy-ehdokkaana konsertti pianisti ja nykyaikainen amerikkalainen musiikki esiintyjä; Mac Wellman, Obie palkittu näytelmäkirjailija; ja Kristoff Diaz, Tony Award-ehdokkaana näytelmäkirjailija. Muita merkittäviä tiedekunnan jäseniä ovat perustamisen dekaani Barry R. Feirstein tutkijakoulu Cinema ja elokuvantekijä Jonathan Wacks, ylistämä elämäkerran Jeanne Theoharis, kemisti Roberto Sánchez-Delgado, NIH $ 1.7 miljoonan euron avustuksesta-voittaja ja psykologi Anthony Sclafani, kansainvälisesti tunnustettu tietokone teoreetikko Rohit Parikh , arvostettu audiologist Shlomo Silman, johtava asiantuntija mikrolevistä biotekniikan Jürgen Polle, ja politiikan tutkija ja kirjailija Corey Robin.

Student Life

Opiskelijaelämään Brooklyn College on aktiivinen, monipuolinen ja monimuotoinen. Meidän opiskelijat ovat mukana yli 100 opiskelija seurojen ja järjestöjen kattavat laajan kulttuuristen, etnisten, yhteisö, tiedotusvälineet, taiteellinen, sosiaalinen toiminta, uskonnollisia ja muita erityisiä etuja. Useampi kuin yksi tusina fraternities ja sororities tuoda Kreikan elämää kampuksella. Intramural urheilu ovat suosittuja, ja college palkittu koripallo, hiihto, jalkapallo, softball, tennis ja lentopallo joukkueet kilpailevat osastolla III taso National Collegiate Athletic Association.

Rakennus Tulevaisuuden

Brooklyn College on rikki maaperän uusi keskus esittävien taiteiden, joka antaa sopiva koti palkittu suorituskykyä ohjelmia. College on myös syvälle suunnitteluvaiheessa uuden state-of-the-art tieteen monimutkainen.

Campus Life

Koska Brooklyn Opiskelija, olet osa monipuolinen ja vilkas yhteisö oppineita. Olemme sitoutuneet tarjoamaan turvallisen tilan, jossa voit tutustua kaikilla kampuksella elämän, onko akateeminen, urheilullinen, kulttuurinen, poliittinen, virkistys-, sosiaali- tai hengellistä.

Opiskelijamme ovat uusia ylioppilaita vasta aloittamassa college uran, opiskelijat yhden asteen jo kädessä ja työskentelevät kohti niiden syventävä tutkinto, siirtää opiskelijoita muista korkeakouluissa, veteraanit, opiskelijoita muista valtioiden ja maiden, sekä aikuiset palaavat kouluun. Ja tarjoamme monenlaisia ​​kampuksen toimintaa, jonka kautta voit tavata heitä. Voit liittyä yksi intercollegiate tai sisäiset urheilujoukkueiden, tai näyttää tukea katsojana meidän pelejä; tullut yhteisö vapaaehtoinen tai osallistua opiskelija hallitusta; lupaus yksi monista Kreikan järjestöt; jäseneksi yhden tai useamman meidän 100 opiskelija seurojen; tai vierailee Länsi Quad Center for hyvä harjoitus tai pickup koripallo peli.

Yksi parhaista tavoista tavata toisia on siirtämällä sisään Residence Hall, joka tarjoaa kaikki kodin mukavuudet sekä lisättyä mukavuudet, kohtuuhintaan. Mutta meidän lähiliikenteen opiskelijoita - ja se on suurin osa meidän ylioppilaskunnassa - on paljon paikkoja tavata, liian, kuten meidän 24/7 Kirjasto Café, joka sisältää Starbucks; vilkkaan Student Center; ja meidän ihana (ja huolellisesti ylläpitää) perusteella.

Myös kaksi tusinaa kampuksella keskusten ja oppilaitosten - solmukohtia oppimisen ja sosiaalisen toiminnan niille, jotka ovat samanlaisia ​​etuja kuin omasi. Ja erityisiä tapahtumia ympäri vuoden ovat avoimia kaikille, yhdistää meidät yhdeksi yhtenäinen yhteisö.

Kehotamme teitä tulla aktiivinen jäsen Brooklyn College. Jos tarvitset apua navigoinnin näkymiä käytettävissä, Division opintotoimiston, yhdessä Office of Academic Affairs, auttaa sinua valitsemaan mahdollisuuksia, jotka rikastuttavat kampuksella kokemus.

Sijainnit

New York

Brooklyn College

Osoite
Brooklyn College
2900 Bedford Avenue

11210 New York, New York, Yhdysvallat
Puhelin
+1 718-951-5000

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Akkreditoinnit

AACSB Accredited