Brown University

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Brown on johtava tutkimusyliopisto, joka erottuu opiskelijakeskeisestä oppimisestaan ja syvällisestä tarkoitustajustaan. Opiskelijamme, henkilökuntamme ja henkilökuntamme ajaa ajatus, että heidän työstään on vaikutusta maailmaan.

Vuonna 1764 perustettu Brown on johtava tutkimusyliopisto, jossa asuu maailmankuulu tiedekunta, ja myös innovatiivinen oppilaitos, jossa opiskelijoiden uteliaisuus, luovuus ja älyllinen ilo ohjaavat akateemista huippuosaamista.

Perustutkinnon suorittaneiden avoimen opetussuunnitelman henki leviää yliopiston kaikkiin osa-alueisiin. Ruskea on paikka, jossa tiukka yhteistyö, henkinen löytö ja työskentely tavoilla, jotka ylittävät perinteiset rajat, määrittelevät tiukan stipendin, monimutkaisen ongelmanratkaisun ja palvelun yleisen edun hyväksi.

Providence, Rhode Island - Brownin koti yli kahden ja puolen vuosisadan ajan - on vilkas paikka asua, työskennellä ja opiskella, innostava innovaatiokeskus ja kaupunki, jossa on runsaasti kulttuurista monimuotoisuutta.

Ratkaisut kriittisiin, monimutkaisiin ongelmiin

Ruskeat opiskelijat ja tiedekunnat käsittelevät maan opioidikriisiä. Seuraavan Marsin laskeutumispaikan suunnittelu. Muinaisten sivilisaatioiden sijaintien paljastaminen. Maailman johtajien neuvonta uusissa poliittisissa malleissa. Tutkitaan uusia rajoja multimediataiteessa. Kaikissa älyllisissä ponnisteluissa tutkijamme ja tutkijamme ohjaavat harvoin usko siihen, että heidän työstään on - ja tulee - olla vaikutusta yhteisöissään, yhteiskunnassa ja maailmassa.

Olemme oppimisyhteisö, joka on sitoutunut kunnioittamaan näkökulmien monimuotoisuutta, mikä on olennaisen tärkeää henkisen löytämisen kannalta. Kannustamme kaikkien yksilöiden oikeutta ilmaista ideoita ja näkökulmia - ja otamme huomioon voimakkaan keskustelun arvon tiedon etsinnässä.

Sijainnit

College Hill

Osoite
02912 College Hill, Rhode Island, Yhdysvallat

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin