Bryant University

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Tietoa henkilöstä Bryant

Bryant on yksityinen New England -yliopisto, jolla on innovaatioperinne ja globaali visio menestykseen. Akateemisista ohjelmistamme erottuu liiketoiminnan, taiteiden ja tieteiden integrointi globaaliin näkökulmaan.

Nopeuta uraasi

Bryant University kansallisesti tunnustetut jatkotutkinto-ohjelmat tarjoavat sinulle kilpailuetua kysynnän kannalta.

100% korkea kosketus

Pienet luokkakoot, henkilökohtainen mentorointi, välittävä ja tukeva tiedekunta auttavat räätälöimään kokemuksesi ura-toiveisiisi.

34% palkankorotus

Bryantissa tarjottavista yhdistetyistä jatkotutkinnoista tämä on keskimääräinen palkankorotus "Major-yliopiston taloudellisen arvon" mukaan.

Opetussuunnitelma

Professorimme ovat tunnettuja johtajia erikoistumisissaan. Heidän opetuksessaan yhdistetään uusin teoria käytännön lähestymistapoihin.

Huipputilat

Akateeminen innovaatiokeskus on voittanut kansalliset arvosanat; jatko-opiskelijat arvostavat Bryantin tilat "erittäin hyväksi" tai "erinomaiseksi" (2018-kysely).

Strategiset aloitteet

Neljä strategista tavoitetta

Tulevaisuuden Bryant University on sitoutunut saavuttamaan neljä strategista tavoitetta:

 • Yhä enemmän akateemista huippuosaamista.
 • Koko ihmisen koulutus menestykseen teknologiavetoisella työpaikalla.
 • Monipuolisen ja osallistavan yhdysvaltalaisten ja kansainvälisten opiskelijoiden yhteisön rakentaminen.
 • Inspiroiva opiskelijoiden, tiedekunnan, henkilökunnan, alumnien ja ystävien kollektiivista henkeä ja sitoutumista.

Nämä neljä strategista tavoitetta saavutetaan erityisillä aloitteilla, joiden tarkoituksena on valmistaa monipuoliset maailman kansalaiset tuottavaan elämään ja uraan. Aloitteisiin sisältyy:

 • Koulutuksen korkeakoulututkinnon lisääminen korkeakoulututkinto-ohjelmissa.
 • Terveystieteiden koulun rakentaminen sekä todistuksilla että johtamiseen tähtäävillä jatko-ohjelmilla.
 • Integroidaan opetussuunnitelmaan datatieteiden, analytiikan ja muiden tekniikkaan liittyvien aiheiden opiskelu ja soveltaminen tulevan työpaikan tarpeisiin.
 • Laajennetaan Bryantin kansainvälistä ulottuvuutta Kiinan ulkopuolelle muihin maihin ja kulttuureihin, mukaan lukien Latinalainen ja Etelä-Amerikka.
 • Yhden Bryantin tärkeimmän omaisuuden - turvallisen ja kauniin asuinkorttamme - kehittäminen houkuttelemaan ja pitämään parhaat opiskelijat kasvavan kilpailun markkinoilla.

125843_photo-1523240795612-9a054b0db644.jpg

Priscilla Du Preez / Unsplash

Yhteistyö elinkeinoelämän kanssa

Bryant University on avannut ovensa ensimmäisen kerran vuonna 1863, ja se on kehittänyt perus-, jatko- ja johtotason koulutusohjelmia, jotka ovat ajan tasalla sekä yritysten että yhteiskunnan muuttuvien tarpeiden kanssa. Tämä lähestymistapa valmistaa korkeasti koulutettuja tutkinnon suorittaneita ja tarjoaa yrityksille mahdollisuuden työskennellä Bryantin tiedekunnan ja opiskelijoiden kanssa. Samanaikaisesti pääsee mukaan alan asiantuntijoille ja uusimpien tulevien yritysjohtajien sukupolvelle.

Bryant on tyytyväinen voidessani kertoa kanssasi siitä, miten yritykset toimivat yliopiston kanssa, ja suhtautuu myönteisesti kiinnostuvuuteen ja osallistumiseesi ohjelmiin. Kumppanuusmahdollisuudet ovat rajattomat konsultointipalveluista, sponsoroinnista ja hyväntekeväisyyslahjamahdollisuuksista, perus- ja jatkotutkintoista, johtotutkinto- ja ammattitutkinto-ohjelmista sekä pääsystä runsaaseen työnhakijapohjaan. Odotamme yhteistyötä kanssanne lähitulevaisuudessa.

Yritystoimisto

 • Koordinoi sponsorointimahdollisuuksia yliopisto-tapahtumiin.
 • Ehdotusluonnos yliopistojen painopisteiden tukemiseksi.
 • Toimii linkinä satoihin julkisiin ja yksityisiin organisaatioihin, jotka tukevat Bryantin tehtävää.
 • Kysyy Bryantin opiskelijat ja alumnit yhteisöihin ja säätiöihin.
yritykset

Yhteistyö Bryant University tarjoaa enemmän kuin vain pääsyn lahjakkaille tuleville työntekijöille. Se tarjoaa yrityksellesi ainutlaatuisen mahdollisuuden kumppaniksi dynaamisen koulutusjohtajana.

kestävyys

Kestävä kehitys Bryantissa edistää Bryantin globaalia näkemystä, sitoutumistamme liiketoimintainnovaatioihin sekä taiteita ja tieteita.

Kestävä kehitys Bryantissa antaa opiskelijoillemme tarvittavat taidot ja työkalut kilpaillakseen ja osallistuakseen talouteen samalla kun tarjoamme mahdollisuuksia osallistua yhteisöön ja oppia.

Kestävyys Bryantissa koostuu kampuksen välisestä sidosryhmien sitoutumisesta, johon kuuluvat kestävän kehityksen komitea, kestävän kehityksen yditiimi ja opiskelijaryhmä SustainUs.

Bryant University on saanut STARS-hopea-arvion kestävän kehityksen saavutuksistaan korkeakoulutuksen kestävän kehityksen edistämisen järjestöltä (AASHE).

Sijainnit

Smithfield

Bryant University

Osoite
Douglas Pike,1150
02917 Smithfield, Rhode Island, Yhdysvallat
Puhelin
(401) 232-6000

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin