The Catholic University of America, Department of Biology

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Tervetuloa Department of Biology

Jokainen lukukauden Biologian osasto opiskelijat isäntä seminaarisarja, jossa Puhujavieraina muiden toimielinten esittelevät tutkimustuloksiaan.

Seminaarit järjestetään maanantaina kello 11:10 Rm. 215 McCort-Ward. Pizza tarjoillaan klo 12:00 Rm. 200 seminaarin jälkeen.

Tapahtumaa sponsoroi Graduate Student Association.

biologia Club

CUA Biology Club on organisaatio kaikille kiinnostuneille biotieteiden. Lukuvuonna Club järjestää yhdistelmä sosiaali- ja koulutustoiminnan, joka tarjoaa monia mahdollisuuksia opiskelijoiden vuorovaikutuksessa tiedekunnan ja toisiinsa. Klubi sponsorit luentosarjoja käsitellään ajankohtaisia ​​kysymyksiä ja muita kiinnostavia aiheita, ja antaa jäsenille mahdollisuuden luoda yhteyksiä ammattilaisten biotieteiden.

Näytteenotto Viime Seuratoiminta sisältää: Tervetulojuhla alussa lukuvuoden; ura puhuu; fall päivällinen; -luentosarja; premed-ohjelmille; Joulujuhla; end-of-vuoden grilli, ja; Kiitospäivän varainhankintaan joillekin (So Muut saavat syödä).

Tehtävä

Center for Advanced Training in Cell and Molecular Biology, yksikkö biologian laitoksen The Catholic University of America on perustettu vuonna 1983 kuin International Center antamaan asiantuntija koulutusta tutkijoiden, teknikoiden, opiskelijat ja post doc stipendiaattien. Sen painopiste on uusien ja vakiintuneiden biolääketieteellisesti liittyviä käsitteitä ja tekniikoita, jotka tarjoavat merkittäviä kannustimia nykyajan tutkimusta, innovatiivisia teollisia sovelluksia, ja hienostunut diagnostisen laboratorion tekniikoita.

Sijainnit

Washington

McCort-Ward Building

Osoite
Department of Biology
103 McCort-Ward
The Catholic University of America
620 Michigan Avenue NE.
Washington, DC 20064

Washington, District of Columbia, Yhdysvallat
Puhelin
202-319-5271

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin