California Health Sciences University

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Tietoja California Health Sciences University (CHSU)

California Health Sciences University (CHSU) on akkreditoinut WASC Senior College and University Commission (WSCUC). Vuonna 2012 perustettu Assemi-perheen näkemä CHSU tarjoaa paikallisen vaihtoehdon niille, jotka haluavat käydä apteekissa tai lääketieteellisessä koulussa ja auttaa korjaamaan Central Valleyissa tarjottavien terveyspalvelujen puutetta. CHSU tarjoaa tällä hetkellä farmasian tohtori (PharmD) ja osteopaattisen lääkäri (DO) ohjelmaa.

CHSU-opiskelijat nauttivat laakson ainutlaatuisesta yhdistelmästä korkeaa elämänlaatua, kohtuuhintaisia elinkustannuksia ja runsaasti terveydenhuollon uramahdollisuuksia. CHSU asettaa opiskelijoiden saavutukset etusijalle aktiivisen oppimisen lähestymistavallamme. innovatiiviset opetussuunnitelmat ja tukikulttuuri, joka kattaa tutkijat, hyvinvoinnin, johtajuuden ja urapalvelut. Opiskelijat tuntevat tukensa ikäisensä, hallinnon, tiedekunnan ja yliopiston henkilökunnan sekä johdon, mukaan lukien hallintoneuvosto.

Yliopistoa ohjaa ylpeänä hallintoneuvosto erilaisista terveydenhuollon, koulutuksen ja liiketoiminnan taustoista. Pitkäaikainen kouluttaja ja yhteisön johtaja, Fresnon Kalifornian osavaltion yliopiston emeritusjohtaja John D. Welty, toimii hallituksen puheenjohtajana ja auttoi yliopiston nopeuttamisessa. CHSU: n perustajajohtaja Florence Dunn on pitkäaikainen laakson asukas ja entinen pankinjohtaja.

Nämä kumppanuudet ovat olleet elintärkeitä yliopiston menestykselle ja johtaneet viime kädessä nopeaan kasvuun, mikä on edellyttänyt kampuksen laajentamista.

CHSU: n äskettäin laajennettu kampus

California Health Sciences University kampus sijaitsee kauniissa Clovisissa, Kaliforniassa. Kampuksella on kolme rakennusta, jotka sijaitsevat Clovis Avenuella, lähellä valtatietä 168 ja Herndon Avenue, joissa sijaitsevat yliopiston hallintotoimistot ja farmasian korkeakoulu. Uusimmalla rakennuksella Alluvial Avenuella lähellä moottoritietä 168 ja Temperance Avenuea sijaitsevat Osteopaattisen lääketieteen korkeakoulu ja Simulaatiokeskus.

Farmasian korkeakoulu käsittää viisi luokkahuonetta; kirjasto; kaksi opiskelijatilaa; erilaisia joustavia opiskelutiloja; tiedekunnan ja henkilöstön toimistot; ja farmasian käytäntö, yhdistäminen ja tutkimuslaboratoriot.

N. N. Clovis -kadun 65-rakennus toimii toimistotilana yliopiston hallinnolle ja henkilökunnalle.

CHSU: n uusin kampuksen laajennushanke alkoi toukokuussa 2018, kun he rikkoivat tiensä ensimmäiseen rakennukseen 2500 Alluvial Avenuelle, lähellä Clovis Community Medical Centeriä Temperance Avenuella ja valtatie 168. CHSU: n uuden Osteopathic Medicine College -rakennuksen rakentaminen valmistui vain 18 kuukaudessa ja tiedekunta ja henkilökunta muuttivat rakennukseen vuoden 2020 alussa.

Uusi, kolmikerroksinen COM-rakennus CHSU: n laajennetulla kampuksella ympäröi kauniit näkymät Sierra Nevadan vuorille ja tarjoaa dekaaneille, tiedekunnille, henkilökunnalle ja lääketieteen opiskelijoille huipputeknologiaa. Uudessa lääketieteellisessä koulussa on kolme suurta luokkahuonetta, Osteopaattisten taitojen laboratorio, kirjasto, runsaat yksityiset ja yhteistyössä toimivat tilat, tilava opiskelijahuone, jossa on opetuskeittiö, ja simulaatiokeskus.

CHSU-simulaatiokeskuksessa on sairaalaympäristö, joka on mallinnettu muistuttamaan sairaalaympäristöä, ja avohoitoalue, joka on suunniteltu muistuttamaan klinikkaa tai lääkärin vastaanotoa. Innovatiivinen CHSU-simulointikeskus suunniteltiin huolellisesti parantamaan nykypäivän opiskelijoiden interaktiivisia oppimistarpeita, erityisesti lääketieteellisen ja kliinisen viisauden perusta.

Muita yliopiston kampuksen laajennussuunnitelmassa huomioitavia rakennuksia ovat jopa yhdeksän uutta korkeakoulua, opiskelijakeskus, kirjasto ja auditorio sekä tukirakennukset. Noin 80 hehtaarin alue tarjoaa runsaasti tilaa vuosikymmenien jatkuvalle laajentumiselle. Kampuksella voisi tulevaisuudessa lähestyä 2000 opiskelijaa ja lähes 300 opettajaa ja henkilökuntaa.

Kampuksen jatkokehitys tapahtuu useissa vaiheissa, kun jokainen uusi terveystieteeseen liittyvä korkeakoulu perustetaan. Kunkin uuden ohjelman ajoitus ja erityinen kurinalaisuus määritetään alueen sisäisen työnvälityksen tarpeen ja mahdollisuuksien perusteella. CHSU aikoo avata jopa 10 jatko-opiskelijaa kouluttamaan terveydenhuollon ammattilaisia tulevina vuosina, koko kehitys- ja rakennusprosessi kestää todennäköisesti jopa 20 vuotta.

Sijainnit

Clovis

Osoite
North Clovis Avenue,120
93612 Clovis, Kalifornia, Yhdysvallat

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös: