California Lutheran University

Esittely

Lue virallinen kuvaus

TERVETULOA CAL LUTHERAN

Meidän oma ja suoritettuun tiedekunnan toimii pieniä luokkia perustutkintoa ja jatko-opiskelijoille, jotka ovat avarakatseisia - ideoista, ihmisistä, ja uskosta - ja pyrkivät kasvamaan yksilöinä ja he ajavat heidän intohimonsa ja löytää niiden tarkoitus.

Vuonna 1959 perustettu Kaliforniassa Lutheran University asuu yli 2892 perustutkintoa ja 1282 jatko-opiskelijat, jotka ovat peräisin yli 61 maassa ja edustavat erilaisia ​​uskontoja.

Meidän oma, toteutetaan tiedekunnan toimii pieniä luokkia opiskelijoita, jotka ovat avarakatseisia-ideoista, ihmisistä, ja uskosta-ja pyrkivät kasvamaan yksilöinä.

Sekä luokassa ja sen ulkopuolella, jokaiselle Cal Lutheran on sitoutunut auttamaan jokaisen oppilaan jatkamaan intohimonsa löytää niiden merkitys ja noudata tätä varten muuttaa yhteisönsä-ja maailmassa.

Yliopisto

California Lutheran University on selektiivinen, kattava laitos tarjoaa ja jatko-astetta taiteet ja tieteet ja ammattialalla. Juurtunut luterilainen perinne, Cal luterilainen kannustaa luetteloinnin seikoista uskon ja syy. Ohjasivat omistettu ja toteuttaa tiedekunnan jäsentä, opiskelijat jatkamaan intohimonsa ja löytää niiden tarkoitus, kun he pyrkivät kasvamaan yksilöinä. California luterilainen College perustettiin vuonna 1959 karjatilalla lahjoitti Richard Pederson, poika Norja maahanmuuttajia. College avasi ovensa 330 opiskelijoille syyskuussa 1961, ja se piti ensimmäisen aloittaminen toukokuu 1964.

Tehtävä

Tehtävänä yliopiston on kouluttaa johtajia globaalissa yhteiskunnassa, jotka ovat vahvoja ja luonteeltaan asiassa, luottaa heidän identiteettinsä ja kutsumus, ja sitoutunut palveluun ja oikeutta.

Rekisteröinti

  • Yhteensä: 4174
  • Perustutkinto: 2892
  • Jatko: 1282

Cal Lutheran opiskelijat ovat kotoisin 38 osavaltiossa ja 35 maassa ja edustavat monipuolisesti eri uskontoja ja kulttuureja. Yliopisto ylläpitää asuntojen painopiste 53 prosenttia perinteisten opiskelijat asuvat kampuksella. Keskimääräinen ryhmäkoko kaikkien ohjelmien on 15.

Sijainti

225 kampusalueemme sijaitsee puolivälissä Los Angeles ja Santa Barbara, vain 20 kilometrin sisämaahan Tyynellämerellä lepää vasten kukkuloiden Thousand Oaks. Off-site sijaitsevat Woodland Hills, Westlake Village, Oxnard ja Santa Maria. Pacific Lutheran teologinen seminaari sijaitsee Berkeley.

Kytkökset ja Akkreditoinnit

Cal Lutheran on hyväksytty akkreditoivan komission Senior Yliopistot Länsi liitto kouluissa ja oppilaitoksissa. Graduate School of Education on akkreditoitu kansallinen neuvosto akkreditointi opettajankoulutuslaitos, ja yliopisto on sallittu Kaliforniassa komission Opettaja Credentialing tarjota tunnistetietoja. Pacific Lutheran teologinen seminaari on akkreditoitu komission akkreditoivan liiton teologisen kouluissa. Cal luterilainen on jäsenenä National Association of Independent Yliopistot, Association of Independent Kalifornian Yliopistot ja neuvoston riippumattomia yliopistoissa. Ohjelmansa Financial Planning on rekisteröity Certified Financial Planner hallituksen Standards Inc. Cal luterilainen on yksi 26 korkeakoulujen ja yliopistojen sidoksissa evankelisluterilaisen kirkon Amerikassa. Yliopiston intercollegiate urheiluun kilpailla Southern California Intercollegiate Athletic Conference, NCAA Division III.

Luterilainen Education Experience

California Lutheran University ilmentää elintärkeä ja pitkäaikainen koulutus perinne.

Osana tätä 500-vuotiaan luterilainen perinne, uskomme, että ymmärrys meidän tarkoitus yksilöinä auttaa meitä tekemään parhaamme mahdollista osa maailman.

Kannustamme oppilaita seurata oman intohimonsa paljastaa niiden tarkoitus. Tämä valmistelee niitä elämän menestys, jossa he aina tarjota parasta muille perheen, yhteisön ja maailman.

Tämä tapahtuu osana monipuolista, avoin, ja haastava akateemisessa ympäristössä.

Kaikki ovat tervetulleita

Kukaan täällä on ulkopuolinen.

Tämä on yksi syvien arvoja luterilainen perinne. Ja sen merkitys on ilmeinen kampuksella-meidän opiskelijat ovat kotoisin yli 56 maassa ja ilmentävät erilaisia ​​uskontoja.

Cal luterilainen, henkilökohtaisia ​​tuomioita ja uskomuksia kunnioitetaan ja noudatetaan. Tarjoamme myös sinulle mahdollisuuksia pohtia ja keskustella asioista uskon ja älyn avoimessa ja ympäristö. Tämä haastaa ja vahvistaa sinulle uusia henkisen ja teologisia heijastuksia.

Tee oma päätökset

Olemme luoneet ympäristön, jossa otan oppimisen syvemmälle tasolle.

Koska opiskelija, me rohkaista teitä kysyä vaikeita kysymyksiä. Et ei luovuteta helppoja vastauksia.

Haluamme tehdä oman päätöksensä. Puuttumaan peruskysymyksistä rohkeasti. Voit valita itse, onko tieto kohtaat täyttää testien tiedon ja totuuden.

Kautta tiedustelut, huomaat syvällinen yhteydet ja merkitys.

Tarjoamme sinulle rakenne vaihtoehtoja, vapaus vastaava, ja eheys myötätuntoisesti. Tällainen haastava akateemisessa ympäristössä mahdollistaa kasvaa itsenäisenä, harkittuja, ja myötätuntoinen yksilö.

Tee paras mahdollinen panos

Cal luterilainen kokemus on kyse siitä todellinen valintoja elämässäsi.

Se on saamassa luottamus oman identiteetin. Kyse löytämässä tarkoitus elämässäsi ja ura.

Näkökulma saat voit elämään täynnä tarkoittaen kaukana työn haluat tehdä.

Academic Programs

Cal Lutheran tarjoaa perustutkintoa, jatko-ja ammatilliset ohjelmat kautta College of Arts and Sciences, School of Management, Graduate School of Education, Graduate School of Psychology ja Pacific Lutheran teologisessa seminaarissa. Kolmekymmentä kuusi perustutkintoa suuret yhtiöt ja 36 alaikäisiä tarjotaan perinteisen perustutkintoa ohjelmaa. Kandidaatin tutkinto ammattilaisille ohjelma tarjoaa astetta kahdeksan suuret yhtiöt. Jatko-ohjelmia sisältävät tohtoria koulutus- johtamisen, korkeakoulutus johtamisen, kliinisen psykologian ja teologian; ja maisterin tutkinnot koulutuksessa, psykologian, liiketalous, tietotekniikka, julkisen politiikan ja hallinnon, jumaluus ja teologisia opintoja. Luettelot ovat saatavilla verkossa.

Athletic ohjelmat

Cal luterilainen n intercollegiate urheilujoukkueelle kilpailla Southern California Intercollegiate Athletic Conference (SCIAC) ja NCAA Division III. Miesten joukkueet kilpailevat baseball, koripallo, maastojuoksu, jalkapallo, golf, jalkapallo, uinti ja sukellus, tennis, yleisurheilu, lentopallo ja vesipallo. Naisten joukkueet kilpailevat koripallo, maastojuoksu, golf, jalkapallo, softball, uinti ja sukellus, tennis, yleisurheilu, lentopallo ja vesipallo. Junior varsity joukkueet kilpailevat miesten ja naisten koripallon, miesten ja naisten jalkapallo, baseball ja naisten lentopallo.

Sitoutumisemme Diversity

California Lutheran University alkoi vuonna 1959 kuin taiteet college juurtunut perinne luterilaisen korkeakoulutuksen. Vaikka yliopisto on kasvanut eksponentiaalisesti viime vuosina, on keskeinen vuokralainen luterilaisen filosofia on lujasti pysynyt-rohkaista erilaisia ​​mielipiteitä, koetin, kyseenalaistaa ja etsimään totuutta.

Tämä kulttuuri, joka perustuu rinnakkaisuus uskon ja syy, ilmenee paitsi luokkahuoneissa vaan myös koko kampuksella.

Uskomme vakaasti kulttuurimme lisääntyy, kun yksilöt erilaisia ​​taustoja ja kokemuksia osaksi yliopiston perhe ja tuoda kykyjään ja näkymät akatemia.

Luokkahuoneessa ja laboratorio, näemme, että oppimisen ja tutkimuksen hyödyksi, kun yliopisto on monipuolinen ja kun on useita kysymyksiä ja mielipiteitä. Vuonna hallinnolliset keskukset, olemme havainneet, että ongelmanratkaisu ja suunnittelu kyvyt paranevat, kun eri näkökulmista on esitetty. Kaikilla aloilla, yliopiston monipuolinen sekoitus opiskelijoiden, henkilökunnan ja tiedekunnan on valtava resurssi, joka hyödyttää kaikkia.

Cal luterilainen, olemme sitoutuneet osallisuutta oppimisen ja työympäristö, joka arvostaa yksilölliset erot ja kunnioittaa jokaisen henkilön ihmisarvoa. Pyrimme avaamaan ovia opiskelijoiden ja työntekijöiden kaikilla elämänaloilla ja auttaa niitä, kun ne saapuvat. Monet opiskelijat ovat ensimmäisenä perheensä opiskelemaan. Oivalluksia lisätä huomattavasti yleistä kasvattava kokemus.

Cal luterilainen on myös jäsen Hispanic liitto Korkeakoulut ja yliopistot (HACU) ja jaamme sen tehtävänä on parantaa pääsyä ja laadun postsecondary koulutusmahdollisuuksia latinalaisamerikkalainen opiskelijoille. Cal luterilainen on nimetty Hispanic-palveleva laitos US Department of Education, merkitsee sitä, että Latinot muodostavat vähintään 25% koko ajan opiskelijaa. Kolmetoista prosenttia Yhdysvaltain korkeakouluissa nykyisin pitää nimeämistä, mikä tekee niistä saada apurahoja akateemisen saavutus Latinot ja kaikille muille opiskelijoille.

Ei ole epäilystäkään siitä, että monikulttuurisuus Cal Lutheran parantaa merkittävästi oppimista ja työympäristön kampusyhteisön. Se ei vain heijastaa muuttuvaa ympäröivää maailmaa myös edistää dialogi ja eriäviä-pohjalta luterilaisen korkeakoulutuksen. Tärkeintä on, moninaisuus innostaa meitä arvostamaan ja saavuttaa tehtävän kouluttaa johtajia globaalissa yhteiskunnassa.

Uskomme vahvasti missiomme, ja uskomme lisääntyvä monimuotoisuus auttaa meitä saavuttamaan se. Real monimuotoisuus voi kuitenkin toteutua vain, jos jokainen meistä, päivittäin, etsii tapoja löytää voimaa eroja.

Kehotamme kaikkien apua. Kuten kouluttaja Adela Allen osuvasti kirjoitti: "Meidän on tunnustettava eroja, meidän pitäisi tervehtiä eroja, kunnes ero ei ole mitään merkitystä enää."

Lue lisää Campus Diversity Initiative.

Sijainnit

Thousand Oaks

Osoite
California Lutheran University
60 West Olsen Road #1350
Thousand Oaks, CA 91360-2700

91360 Thousand Oaks, Kalifornia, Yhdysvallat

Westlake Village

Osoite
31416 Agoura Road #109
Westlake Village, CA 91361

91361 Westlake Village, Kalifornia, Yhdysvallat

Oxnard

Osoite
2201 Outlet Center Drive, Ste. 600
Oxnard, CA 93036

93036 Oxnard, Kalifornia, Yhdysvallat

Los Angeles

Osoite
De Soto Avenue,5925
Woodland Hills

91367 Los Angeles, Kalifornia, Yhdysvallat

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin