California Southern University

Esittely

Lue virallinen kuvaus

California Southern University eteläyliopisto (CalSouthern) on erilaista online-yliopistoa, joka tarjoaa 100%: n online-ohjelman kiireiselle ja työskentelevälle aikuiselle opiskelijalle. Sen akateemiset ohjelmat ovat tarkkoja ja vankkoja, niitä päivitetään jatkuvasti, jotta ne vastaavat alan uusimpia suuntauksia ja kehitystä. Sen omistettu oppimisen hallintajärjestelmä on hienostunut, mutta intuitiivinen ja helppokäyttöinen.

Mutta mitä useimmat erottaa CalSouthern on sen ainutlaatuinen, opiskelijakeskeinen kulttuuri, sen "henkilökohtainen kosketus" ja sen täydellinen sitoutuminen ylivoimaisen oppimiskokemuksen tuottamiseen. Se on CalSouthern-ero. Se on se, mitä yliopistoyhteisö on ylpeä, ja se erottaa CalSouthernin muista opetusmahdollisuuksista.

Hyvät ilmaiset valokuvat / Unsplash

California Southern University - erilainen online-yliopisto

California Southern University eteläyliopisto (CalSouthern) on alueellisesti akkreditoitu online-yliopisto, joka tarjoaa tutkintoa psykologiassa, liiketoiminnassa, oikeudessa, rikosoikeudessa ja hoitotyössä apulaisyrityksessä, kandidaatin, maisterin ja tohtorin tutkinnoissa.

Yliopiston perustamisesta vuonna 1978 lähtien California Southern University on keskittynyt tekemään korkealaatuisesta korkealaatuisesta koulutuksesta sekä kätevää että kohtuuhintaista tavanomaisille opiskelijoille, tyypillisesti aikuisille.

California Southern University muut online-yliopiston vaihtoehdot ovat ainutlaatuinen yhdistelmä akateemista laatua, mukavuutta, kohtuuhintaisuutta ja yksilöllistä tukea.

California Southern University on alueellisesti akkreditoitu koulujen ja korkeakoulujen läntisen liiton (WASC) Senior College ja University Commission . Alueellinen akkreditointi on arvostetuin ja tunnustetuin akkreditointimuoto, ja se tarjoaa varmuuden akateemiselle laadulle ja luotettavuudelle monien mahdollisuuksien lisäksi California Southern University oppijoille. CalSouthernin tutkinto-ohjelmat ovat vankkoja, asianmukaisia ja jatkuvasti päivitettyjä, jotta ne vastaavat alan viimeisintä kehitystä.

California Southern University kaikki kurssit tehdään verkossa ja aikataulusi mukaan, jotta voit ansaita tutkintoasi tasapainottamalla kiireistä ammatillista ja henkilökohtaista elämääsi. Ilman sisäänpääsykokeita ja kuukausittaisia kursseja voit aloittaa heti ja työskennellä juuri sinulle parhaiten soveltuvassa tahdissa. Voit työskennellä yksitellen tiedekunnan mentoreiden kanssa, jotka ovat omistautuneita opettajia sekä kokeneita ammattilaisia alueilla, joilla he opettavat.

CalSouthernin lukukausimaksu on kohtuuhintaista eikä koskaan kasva niin kauan kuin pysyt jatkuvasti kirjautuneena. Tarjoamme myös erilaisia korottomia maksuvaihtoehtoja, joiden avulla voit valita budjetin ja taloudellisen tilanteen parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Ehkä tärkein on henkilökohtaisen ohjauksen ja tuen vertaansa vailla oleva taso, jonka saat CalSouthernissa. Ilmoittautumisprosessista valmistumisen jälkeen tietty ammattilaisten tiimi, tiedekunta, neuvonantajat, dekaanit ja tukihenkilöstö, on mukanasi jokaisen askeleen avulla, joka auttaa sinua saavuttamaan akateemiset ja ammatilliset tavoitteet.

Tehtävänanto

California Southern on maailmanlaajuinen online-yliopisto. Valmistelemme oppijoita menestymään maailmassa, jota emme ole vielä kuvitelleet. Teemme tämän aktiivisen oppimisen, monimuotoisuuden kunnioittamisen ja henkisen vapauden edistämisen kautta.

California Southern University täyttää tehtävänsä:

 • Opetuksen tarjoaminen verkko-opetuksen kautta seuraamalla, arvioimalla ja raportoimalla oppijan akateemista kehitystä kullakin kurssilla toimivan tiedekunnan mentorointisuhteen kautta.
 • Opiskelijoille annetaan mahdollisuus ymmärtää tosiasioita ja ideoita, ajatella analyyttisesti ja perustella ja ilmaista selkeästi johtopäätöksiä.
 • Edistetään henkistä kyselyä, joka parantaa oppijan kulttuurista, sosiaalista ja ammatillista kehitystä.
 • Opiskelijan tiedon laajuuden ja syvyyden laajentaminen eri tutkimusaloilla.
 • Tarjoamalla mahdollisuuden henkilökohtaiseen rikastumiseen.
 • Koulutuksen tarjoaminen aloilla, joilla osoitettu tarve on tunnistettu.

Yliopistojen tavoitteet

 • Tarjota tutkinto-ohjelmia, joissa yhdistyvät perinteiset koulutusmuodot online-muodossa, jotta oppijat voivat täyttää akateemiset, ammatilliset ja henkilökohtaiset tavoitteensa.
 • Tarjota laadukasta opetusta olennaisten taitojen kehittämiseksi käyttäytymistieteen, liiketoiminnan ja oikeuden aloilla.
 • Säilytä joustavuus ohjelmien toimittamisessa yliopiston oppijoiden tarpeisiin.
 • Edistää monimuotoisuuden tietoisuutta ja kunnioitusta pitämällä kunnioitusta ja hyväksyntää ilmapiirissä monipuoliselle maailmalle, jossa oppijat elävät ja työskentelevät.
 • Säilytä institutionaalinen kulttuuri, jolle on ominaista kunnioitus, avoimuus ja parhaat ammatilliset käytännöt.
 • Osoita eettisten normien noudattamista samalla, kun se tarjoaa akateemista tukea ja henkistä vapautta.

Institutionaaliset oppimistulokset

California Southern University opiskelun aikana jokaisen oppijan odotetaan:

 • Käytä tiettyä aihetta valittuun opintoalaan, joka johtaa henkilökohtaiseen ja ammatilliseen kehitykseen.
 • Hyödynnä erilaisia tietoja tarkasti ja asianmukaisesti.
 • Kommunikoida tehokkaasti kirjallisesti asetusten, tarkoitusten ja yleisön kesken.
 • Kommunikoi tehokkaasti suullisesti ja osoittaa johdonmukaisesti esitettyjä ajatuksia, ideoita ja mielipiteitä.
 • Käytä logiikan, numeroiden ja / tai matematiikan käyttöä tieteelliseen tutkimusjärjestelmään, josta voit tehdä loogisia päätelmiä.
 • Tee tietoon perustuvia päätöksiä, jotka täyttävät eettisen ja oikeudellisen käyttäytymisen ammatilliset vaatimukset.
 • Liikuta kriittistä ajattelua ja päättelyä, päätöksentekoa ja ongelmanratkaisua.
 • Integroida tietoisuus kulttuurisen monimuotoisuuden kysymyksistä globaalissa yhteiskunnassa.

Brooke Cagle / Unsplash

Online-oppimisen avulla voit ansaita tutkinnon milloin tahansa, missä tahansa!

Kaikki CalSouthernin sertifikaatit ja koulutusohjelmat tarjotaan verkossa. Ei pakollisia kirjautumisaikoja. Ei ryhmäprojekteja.

Mitä tämä tarkoittaa sinulle?

Se tarkoittaa, että sinulla on vapaus ja joustavuus ansaita tutkinto aikataulusi ympärille vaarantamatta työ- ja perhe-elämääsi. Monet oppilaistamme kertovat meille, että jos se ei olisi CalSouthernin ainutlaatuisen joustava lähestymistapa verkko-oppimiseen, heidän koulutustapojensa saavuttaminen olisi yksinkertaisesti ollut mahdotonta.

Online-oppiminen on enemmän kuin vain joustavaa ja kätevää. Se on myös tehokasta. Ei hukkaa aikaa. Emme pakota sinua noudattamaan luokkahuoneen vauhtia. Edistyminen vauhdissa. Siirry nopeasti läpi materiaalin, jonka tartut heti. Ota enemmän aikaa varmistaaksesi, että käytätte haastavampia käsitteitä.

Myös verkko-oppiminen on tehokasta. Mutta älä ota sanaamme. Yhdysvaltain opetusministeriön tekemässä tutkimuksessa ("Online-oppimisen todisteisiin perustuvien käytäntöjen arviointi: online-oppimisen meta-analyysi ja uudelleentarkastelu") todettiin, että opiskelijat, jotka ottivat online-opetuksensa kokonaan tai osittain, suorittivat paremmin keskimäärin kuin ne, jotka ottavat saman kurssin perinteisen kasvokkain-opetuksen kautta.

California Southern University : alueellisesti akkreditoitu online-laitos

California Southern University eteläyliopisto on akkreditoitu WASC-korkeakoulun ja yliopistokomitean (WSCUC) , 985 Atlantic Avenue, Suite 100, Alameda, CA 94501, 501.784.9001

Alueellinen akkreditointi on Yhdysvaltojen arvostetuin ja tunnustetuin akkreditointimuoto, ja se tarjoaa opiskelijoille useita tärkeitä etuja ja mahdollisuuksia. Se vahvistaa yliopiston akateemisten ohjelmien tarkkuutta ja laatua sekä varmuutta siitä, että laitos toimii kunnolla. Alueellinen akkreditointi parantaa myös suuresti luottojen siirrettävyyttä ja tutkinnon tunnustamista akateemisessa yhteisössä ja työpaikalla.

Läntinen koulujen ja korkeakoulujen yhdistys

CalSouthern on akkreditoitu alt = "WASC Senior College ja University Commission, 985 Atlantic Avenue, # 100, Alameda, CA 94501, 1.510.748.9001.

Akkreditointineuvosto yritysten kouluille ja ohjelmille

California Southern University eteläyliopiston liiketoimintaa koskevat ohjelmat on akkreditoitu kaupallisten koulujen ja ohjelmien akkreditointineuvostossa (alt = "ACBSP").

Kollegiaalisen hoitotyön koulutus

Ylioppilastutkinnon suorittava hoitotyö ja California Southern University hoitotyön maisterin tutkinto ovat akkreditoitu Collegiate Nursing Educationin, 655 K Street NW, Suite 750, Washington, DC 20001, 202-887-6791

Korkeakoulujen akkreditointi

WASC-korkeakoulu ja yliopistokomissio on tunnustettu jäsen korkeakoulujen akkreditoinnin neuvostolle. CHEA on yksityinen voittoa tavoittelematon kansallinen organisaatio, joka koordinoi akkreditointitoimintaa Yhdysvalloissa. akkreditoivien organisaatioiden tunnustamisen tulisi olla keskeinen strategia laadun, vastuuvelvollisuuden ja korkeakoulutuksen parantamisen kannalta. chea.org

Sijainnit

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin