California State Polytechnic University Pomona College of Environmental

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Ympäristösuunnittelu tutkii suhteitamme rakennettuun ja luonnolliseen ympäristöön sekä tapoja, joilla ihmisen vuorovaikutus vaikuttaa ympäröivään ympäristöön. Ympäristösuunnittelun ilmaisuja kohtaamme jokapäiväisessä elämässämme: rakennukset, joissa asumme; vihreät tilat, joista nautimme; kaupungit ja tiet, joita kuljemme; ja visuaalisen suunnittelun muodot, jotka kääntävät ja toimittavat monimutkaisia ideoita.

Cal Poly Pomonan ympäristösuunnittelun korkeakoulu (ENV) tarjoaa perustutkintoa ja jatko-tutkintoja arkkitehtuurista, maisema-arkkitehtuurista sekä kaupunki- ja aluesuunnittelusta; perustutkinnot taidehistoriasta ja visuaalisen viestinnän suunnittelusta; sekä sivuaine- ja jatko-tutkinto regeneratiivisissa tutkimuksissa. Se hallinnoi myös kahden pysyvän yliopiston taidegallerian, W. Keithin ja Janet Kelloggin yliopiston taidegallerian ja Don B. Huntley -gallerian, toimintaa.

ENV käyttää Etelä-Kalifornian rikkaaa luovaa taloutta ja kulttuuripääomaa - ja sen maantieteellistä etua maailmanlaajuisena porttina kaupalle ja ideoille - valmistellakseen opiskelijoita menestyvälle uralle. Koulutamme ja koulutamme tulevia suunnittelijoita ongelmanratkaisijoiksi, jotka ovat sosiaalisesti tietoisia ja ympäristötietoisia, käsityöläisistä ja oikeudenmukaisista sekä teknisesti ja teknologisesti hienostuneita. Ohjelmiemme vahvuus heijastuu johdonmukaisesti kansallisissa rankingissa.

Sijainnit

Pomona

Osoite
West Temple Avenue,3801
91768 Pomona, Kalifornia, Yhdysvallat

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin