California State University, Channel Islands

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Tuntuu kuin perhe.

Kuvittele iso perhe - joka on lämmin, vieraanvarainen, älykäs ja hauska. Se on Kalifornian osavaltion yliopiston Channel Islands (CSUCI), nelivuotinen julkinen yliopisto Camarillossa, Kaliforniassa. Perustettu vuonna 2002, olemme nuorin CSU-perheen 23 kampuksesta.

Sijainti

Vaikka nimemme viittaa siihen, että meitä ympäröi vesi, rentoudu. Sinun ei tarvitse lautta päästäksesi tänne. Camarillo on puolivälissä Santa Barbaran ja Los Angelesin välillä ja vain 40 km: n päässä Malibusta. CSUCI sijaitsee Santa Monica -vuorten juurella - ja lähellä Tyynellemerta ja Tyynenmeren rannikon moottoritietä.

Sijoituksia

CollegeNET on sijoittanut CSUCIn 5. sijalle maan 1450 yliopiston joukosta ”Social Mobility Index” (SMI) (2019) -listalle. SMI mittaa, missä määrin korkeakoulu tai yliopisto kouluttaa taloudellisesti heikommassa asemassa olevia opiskelijoita alhaisemmalla opintoprosentilla, ja valmistuu sitten lupaaville urille.

College Magazine - on sijoittanut CSUCI: n 6. sijalle "Top 10 Surfers Surfers" -opiskelijoiden joukossa (2018) College Magazinen, kansallisen oppaan ja opiskelijoiden toimittaman neljännesvuosittaisen lehden joukossa.

MONEY Magazine - on sijoittanut CSUCI: n 4. sijalle "Best College for Transfer Students" -maassa maassa (2018) opiskelijoiden menestyksen kannalta. RAHA valitsi korkeakoulut 727 oppilaitoksesta, jotka on lueteltu vuoden 2018 parhaiden korkeakoulujen rankingissa, eliminoiden alaosassa sijoittuneet korkeakoulut ja kaikki, joihin syksyllä 2017 siirtyneiden opiskelijoiden osuus oli alle 15%.

Lisäksi RAHA nimesi CSUCIn 15. "Transformatiivisimmaksi korkeakouluksi" (2020) kansakunnassa. Raha toteaa: "Vaikuttavaa on, kun opiskelijat voittavat kertoimet menestymällä paremmin kuin mitä heidän akateemisesta ja taloudellisesta taustastaan odotetaan. Raha kutsuu sitä" lisäarvoksi "valmistumisasteiden, tulojen ja opintolainojen takaisinmaksun perusteella.

RegisteredNursing.org– on luokitellut CSUCI: n sairaanhoito-ohjelman Kalifornian osavaltion 11. parhaaksi ohjelmaksi (2020) 126 hoitokoulusta analysoimalla National Council Licensure -tutkinnon (NCLEX) suorittaneiden opiskelijoiden nykyiset ja historialliset läpäisyasteet. CSUCI: n hoitotyöohjelman NCLEX-läpäisyaste on usein 100% tai korkealla 90. prosenttipisteellä jokaiselle valmistuvalle luokalle.

US News & World Report - CSUCI: n sijoitus Best Collegesin vuoden 2020 painoksessa on "Top Public Schools - Regional Universities West": n joukossa 18. sija perustuu osittain valmistumisasteisiin, tiedekunnan resursseihin, valintavalikoimaan, taloudellisiin resursseihin, alumnien antamiseen, sijaintiin, kampukseen elämä; valikoima akateemisia tarjouksia, aktiviteetteja ja urheilua; kustannukset ja taloudellisen tuen saatavuus. Lisäksi alueellisten yliopistojen länsiryhmässä CSUCI hyppäsi 30 pistettä viime vuoden rankingista 43. sijalle. Raportin uudessa sosiaalisen liikkuvuuden luokassa, joka mittaa sitä, kuinka hyvin koulut suorittavat Pell-apurahan saaneita opiskelijoita, yliopisto sijoittui 20. sijalle. CSUCI sijoittui myös 22. sijalle keskittymisestä perustutkinto-opetukseen.

Washington Monthly - on luokitellut CSUCI: n vuodelle 2020 19. sijalle "Best Bang for the Buck - West". Paras arvo perustuu kustannuksiin, valmistumisasteeseen, Pell-suorituskykyyn, ensimmäisen sukupolven suorituskykyyn ja tulokseen.

Sijainnit

Camarillo

Osoite
University Drive,1
93012 Camarillo, Kalifornia, Yhdysvallat

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin