California State University, East Bay

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Nopea katsaus

Yli 60 vuotta Cal State East Bay on palvellut San Franciscon lahden aluetta osana Kalifornian osavaltion yliopistojärjestelmää, joka on suurin Yhdysvaltojen julkisen korkeakoulutuksen järjestelmä. CSUEB tunnetaan palkitusta ohjelmasta, asiantuntijaopetuksesta, pienistä luokista ja erittäin yksilöllisestä oppimisympäristöstä. Yliopisto sijaitsee kauniissa ja kulttuurisesti monipuolisessa San Franciscon lahden alueella, jossa opiskelijat hyötyvät ammatillisesta kehityksestä ja uramahdollisuuksista Silicon Valleyssä ja Pohjois-Kaliforniassa.

CSUEB on kansallisesti tunnustettu yhdeksi Yhdysvaltojen monipuolisimmista yliopistoista. Kansainväliset opiskelijat yli 60 maasta edustavat yli 8% kaikista ilmoittautuneista. Koulu tarjoaa perustutkintoa 49 kentällä ja jatko-opintoja 30 alueella.

Kampuksella sijaitseva asunto on turvallinen, kätevä ja mukava tilavissa ja täysin kalustetuissa huoneistoissa. Meidän puistomainen kampus Hayward Hillsin näköalalla San Franciscon lahdelle on asuinalueella, joka tarjoaa perheyhteisön mukavuuden ja turvallisuuden.

Opiskelijat voivat valita yli 120 akateemista, urheilullista, kunnioitusta, uskonnollista, virkistys- ja kulttuuriklubia ja järjestöä sekä osallistua NCAA II -luokan urheiluun, opiskelijahallintoon ja yhteisöpalveluun.

110395_110248_StudentsalongRAWwalkway_UCom.jpg

korkeakoulut

  • Kauppakorkeakoulu
  • Koulutus- ja liittoutumiskorkeakoulu
  • Kirjallisuus-, taide- ja yhteiskuntatieteiden korkeakoulu
  • Tiedeakoulu

Koulutusohjelmat

Taiteiden kandidaatti, kandidaatti, kuvataiteen kandidaatti, kandidaatin tutkinto, alaikäiset, maisteri, maisteri, maisteriohjelmat, kauppatieteiden maisteri, maisteri, julkishallinnon maisteri Työ, valtuutusohjelmat, yhden aineen valmistelu ja todistusohjelmat, tohtorikoulutus

49 kandidaatin tutkintoa, 51 alaikäistä, 34 maisterin tutkintoa, 24 valtakirjaa ja todistuksia, 1 tohtorin tutkinto

Suosituimmat perusopiskelija

Liiketaloustiede, tietojenkäsittelytiede, terveystiede, teollisuustekniikka, kinesiologia, rikosoikeus, biologia, biologia, sosiologia, hoitotyö, inhimillinen kehitys.

Suosituimmat jälkiarviointiohjelmat

Liiketaloustiede, Business Analytics, Tietojenkäsittelytiede, Rakennuksenhallinta, Konetekniikan hallinta, Terveydenhuollon hallinto, Sosiaalityö, Tilastot, Julkinen hallinto, Puhe-kielipatologia, Neuvonta ja ohjaus, Opetusjohtajuus.

Ei-koulutusohjelmat

Kampuksella toimiva amerikkalainen kieliohjelma tarjoaa intensiivistä englanninkielistä opiskelua yliopistolliseen opiskeluun. Laaja valikoima sertifikaatteja ja yhdyskäytäväohjelmia, mukaan lukien opiskelijoiden ehdolliset hyväksynnät, MBA-ohjelma ja kansainvälisen liiketoiminnan tutkintotodistus - tarjoavat erinomaiset mahdollisuudet ammatilliseen ja akateemiseen kehitykseen. Vierailevan opiskelijaohjelman kautta opiskelijat voivat opiskella ulkomailla Kaliforniassa kesäksi, lukukaudeksi tai vuodeksi.

110393_110249_IMG_2699-21.jpg

Hyvä tiedekunta

Cal State East Bay on kerännyt kansallista tunnustusta tiedekuntansa huippuosaamisesta ja professorit ovat omistautuneet menestyksellesi - luokkahuoneessa ja sen ulkopuolella. Sijaintimme vilkkaan San Franciscon lahden alueen keskellä antaa meille mahdollisuuden houkutella sitoutuneita tiedekunnan jäseniä, jotka eivät ole pelkästään tunnustettuja asiantuntijoita aloillaan, vaan ovat usein maailmankuuluja tieteenaloillaan, mukaan lukien liiketoiminta, teknologia, julkinen palvelu, taidetta ja koulutusta. Tämän ansiosta voimme tarjota sinulle vahvan akateemisen opintojakson ja todellisen opetussuunnitelman, joka valmistaa teitä henkilökohtaisen saavutuksen ja uran menestyksen elinaikana.

Käytännön koulutusmahdollisuudet kansainvälisille opiskelijoille

California State University, East Bay , tavoitteenamme on valmistaa opiskelijoita tuleviin uriin .Call State East Bayn sijainti San Franciscon lahdelle avautuvilla kukkuloilla tarjoaa enemmän kuin vain upean näköalan; se sijoittaa myös opiskelijat ihanteelliseen paikkaan urakehitykseen vain 30-40 minuutin ajomatkan päässä San Franciscosta ja Silicon Valleestä, jossa vuosittain satoja oppilaitamme saavat käytännön koulutusta aloittaviin yrityksiin, teknisiin jättiläisiin, paikallisiin organisaatioihin ja kansainvälisiin yrityksiin. lahden alueella. CSUEB tarjoaa sekä perustutkinto- että jatko-ohjelmia 24 hyväksyttyyn STEM-kenttään, mukaan lukien Business Analytics, tietojenkäsittelytieteet, teollisuustekniikka, tekniikan hallinta, multimedia / vuorovaikutuksen suunnittelu ja tilastot. Näiden ohjelmien valmistuneet voivat hakea 2-vuotista STEM OPT -laajennusta.

110391_110250_Studentlife_CBE_lawn2_copy.jpg

Yliopiston historia

Cal State East Bay on edennyt pitkälle viimeisten 60 vuoden aikana - siinä oli viisi presidenttiä, viisi eri nimeä ja tuotti tuhansia valmistuneita, jotka ovat tulleet alueen työvoimaan.

Yliopisto nimettiin alun perin Alamedan läänin korkeakouluksi, kun se perustettiin virallisesti Kalifornian yleiskokouksessa vuonna 1957. Nykyisen Haywardin kampuksen uraauurtavat seremoniat pidettiin helmikuussa 1961 ja korkeakoulu muutti pysyvään paikkaansa syksyllä 1963. Uutta uraauurtava henkeä läpäissyt kampukset idealistisina kuukausina ennen presidentti John F. Kennedyn murhattiin marraskuussa 1963, joka syntyi tunnistamisesta Kennedyn New Frontier -ohjelmien kanssa. Siksi opiskelijakunta päätti kutsua itseään edelläkävijöiksi, ja ensimmäinen Pioneerin maskotti oli astronautti NASAn Pioneer-avaruusohjelmasta.

1960-luvun kampukset laajenivat 1970-luvun alkupuolella useiden uusien rakennusten avaamiseen, mukaan lukien kirjasto- ja hallintorakennukset, yliopistoteatteri ja Robinson Hall vuonna 1971 sekä ylioppilasterveyskeskus vuonna 1973. Pioneer Heights, ensimmäinen korkeakoulu Opiskelija-asuntoja kampuksella, avattiin ovensa vuonna 1987. Pioneer Heights haastaisi yliopiston mainetta "lähiliikuntakouluna" ja tarjoaa uuden ytimen opiskelijaelämän kampukselle.

Yliopisto laajensi ulottuvuutensa Contra Costa County -yhtiöön vuonna 1992 ja avasi satelliittikampuksen Concordissa ja muutti nimensä California State University, East Bay vuonna 2005, jotta se vastaisi uutta alueellista asemaansa. Yliopiston kolme kampusta - nimeltään Haywardin kampus, Concordin kampus ja Oakland Center - vahvistivat yliopiston alueellista vaikutusta.

2000-luvun puolivälissä Haywardin kampuksella kukoisti uusi rakennus, jossa rakennettiin Valley Business and Technology Building ja virkistys- ja wellness-keskus. Seismisen haavoittuvuuden takia Warren Hall, joka oli ollut yliopiston allekirjoitusrakennus vuosikymmeniä, purettiin 17. elokuuta 2013 ja korvattiin myöhemmin uudella opiskelijahallinnolla ja opiskelija

Kun yliopisto kasvaa edelleen, se tunnetaan erityisesti sen moninaisuudesta. Vuosien 2015–2017 korkeakoulun aikakauden Almanach nimitti Cal State East Bayn opiskelijakunnan monipuolisimmaksi Yhdysvalloissa.

* Tietoa yliopiston historiasta saatiin kirjaston 60-vuotisjuhlanäyttelystä

Tehtävänanto

Cal State East Bay on tyytyväinen ja tukee monipuolista opiskelijakuntaa, jossa on akateemisesti rikkaita, kulttuurisesti merkittäviä oppimiskokemuksia, jotka valmistelevat opiskelijoita soveltamaan opetustaan mielekkääseen elämäntyöhön ja ovat yhteiskunnallisesti vastuullisia. Opetusohjelmiensa ja -toimiensa avulla yliopisto pyrkii vastaamaan koulutustarpeisiin ja myötävaikuttamaan East Bayn, valtion, kansakunnan ja globaalien yhteisöjen elinvoimaisuuteen.

110392_110247__MG_6552.jpg

Sijainnit

Hayward

Osoite
Carlos Bee Boulevard,25800
94542 Hayward, Kalifornia, Yhdysvallat

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin