Humboldt State University (HSU) a California State University Campus

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Humboldtin osavaltion opiskelijat nauttivat poikkeuksellisesta yliopistokokemuksesta ottaen pieniä luokkia, joita opettaa professori, joka tuntee heidät nimeltä. He asuvat ja oppivat yhdessä maailman kauneimmista paikoista - lähellä muinaisia punapuumetsiä, vuoria ja rantoja. Olemme sijaitsee 275 mailia pohjoiseen San Franciscosta Arcata-kaupungissa, joka tunnustetaan yhdeksi lännen parhaista yliopistokaupungeista.

Perustettu: 1913

Alumni: 80 000

Ilmoittautuminen yhteensä: 6 983

Undergrads: 6,442

Suurimmat: 46

Alaikäiset: 72

Opiskelijoiden ja tiedekunnan suhde: 20: 1

Humboldt State on julkinen laitos ja osa 23 kampuksen Kalifornian osavaltion yliopistojärjestelmää. Koska kokopäiväinen lukukausitutkinto on vain 7863 dollaria vuodessa, olemme yksi maan parhaista korkea-asteen arvoista.

Meillä on noin 7000 opiskelijaa ja 534 tiedekunnan jäsentä. Tarjoamme laajan valikoiman akateemisia valintoja, joissa on 51 päätoimistoa ja 12 jatko-ohjelmaa kolmessa korkeakoulussa. Tiedekunnan jäsenet ovat alansa parhaita opettajia ja tutkijoita. Luonnonvarojen ja luonnontieteiden ohjelmat tunnetaan valtakunnallisesti, kun taas kuva- ja esittävät taiteet ovat myös suosittuja opiskelualueita. Opiskelijat kokevat koko opetussuunnitelman pitkäaikaisen sitoutumisen sosiaaliseen ja ympäristövastuuseen.

Me perustettiin opettajien yliopistoksi vuonna 1913. Viime vuosisadan aikana olemme kasvaneet pelkästään opettajien koulutukseen keskittyneestä instituutista akkreditoituun yliopistoon, jolla on laajat tutkimustilat. Nimenmuutoksia on tapahtunut vuosien varrella paljon: Meitä on kutsuttu Humboldtin osavaltion normaalikouluksi, Humboldtin osavaltion opettajakorkeakouluksi, Humboldtin osavaltion yliopistoksi, CSU Humboldtiksi ja vuodesta 1974 Humboldtin osavaltion yliopistoksi.

Sijainnit

Arcata

Osoite
Harpst Street,1
95521 Arcata, Kalifornia, Yhdysvallat

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin