California State University San Bernardino College of Arts and Letters

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Opetussuunnitelmamme rikastuttaa opiskelijoita ja valmistaa heitä uraan monilla eri aloilla. Tiedekuntamme ja opiskelijamme ovat aktiivisesti yhteydessä paikalliseen yhteisöömme tarjoamalla korvaamatonta julkista palvelua. Opiskelijoita kannustetaan osallistumaan kampuksen elämään ja yhteisöpalveluun, mikä auttaa rakentamaan elinikäisiä sosiaalisia ja ammatillisia yhteyksiä. Lähes jokaisella osastolla on vähintään yksi aktiivinen opiskelijaklubi tai -organisaatio.

Tehtävä

College of Arts and Letters kasvattaa luovuutta ja kriittistä ajattelua opiskelijoissa, mikä antaa heille mahdollisuuden kommunikoida uusista ajatus- ja ilmaisumuodoista, jotka perustuvat taiteen ja kirjeiden maailmanlaajuisiin perinteisiin. Korkeakoulu on sitoutunut huippuluokan apurahaan, visionääriseen luovaan taiteellisuuteen, innovatiiviseen opetukseen, digitaaliseen lukutaitoon ja yhteisön sitoutumiseen. Koulutamme koko henkilöä valmistelemalla heijastavia, eettisiä ja yhteistyöhön osallistuvia valmistuneita.

Näkemys

Me, College of Arts and Letters, vahvistamme taiteen ja humanististen tieteiden olevan henkisen elämän keskus, jolloin luovat ja tieteelliset intohimomme innostavat paikallisten ja globaalien yhteisöjen muutosta.

Sijainnit

San Bernardino

Osoite
University Parkway,5500
92407 San Bernardino, Kalifornia, Yhdysvallat

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin