California State University San Bernardino College of Natural Sciences

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Luonnontieteiden korkeakoulun (CNS) henkilökunta, tiedekunta ja neuvonantajat työskentelevät käytännössä syksyn 2020 lukukauden ajan vastaamaan opiskelijoiden, kollegoiden ja CSUSB-yhteisön jäsenten tarpeisiin. Paras tapa ottaa meihin yhteyttä on sähköpostitse. Olet tärkeä meille, ja vastaamme sähköposteihisi mahdollisimman pian. Voit etsiä tiedekunnan ja henkilökunnan sähköposteja CSUSB-kampushakemistosta. Tarkista laitoksesi kotisivulta lisätiedot tai päivityksiä, jotka ovat tärkeitä pääaineellesi - esimerkiksi biologian osastomme sekä kemian ja biokemian osastomme ovat päivittäneet kotisivunsa.

Seuraa Coyote-sähköpostiasi päivittäin, jotta saat tärkeitä ilmoituksia ja tietoja CNS- ja CSUSB-järjestelmänvalvojilta, tiedekunnalta ja henkilökunnalta. Pidä myös yhteyttä ohjaajiin Blackboardin kautta sähköpostin lisäksi.

Pysy turvassa, pysy terveenä ja harjoittele sosiaalista etäisyyttä. Olemme kaikki tässä yhdessä - me kaikki - ja teemme kaikki tarvittavat toimet akateemisten tavoitteidesi ja edistymisen tukemiseksi näinä haastavina aikoina.

Sijainnit

San Bernardino

Osoite
University Parkway,5500
92407 San Bernardino, Kalifornia, Yhdysvallat

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin