California University of Pennsylvania

Esittely

Lue virallinen kuvaus

PALJON ENEMMÄN kuin Aste!

Hanki tietoa, elinikäisiä ystäviä ja uraa

Maailmanluokan tutkijoiden, huipputeknisten palvelujen ja kansainvälisesti tunnetun Pittsburghin kaupungin läheisyydessä California University of Pennsylvania on enemmän kuin vain oppiminen.

Akkreditoitu ja edullinen Cal U tarjoaa opiskelijoille erinomaisen koulutuskokemuksen valtavasti. Professorit ovat alansa parhaita, sitoutuneita akateemiseen huippuosaamiseen ja älylliseen kurinalaisuuteen ja tarjoavat todellisen kokemuksen. Kahdeksankymmentäseitsemän prosenttia Cal U: n kokopäiväisistä tiedekunnan jäsenistä omistaa alansa korkeimman tutkinnon. Valitse sadoista perustutkinto-, jatko- ja tohtoriohjelmista sekä todistuksista, sertifikaateista ja muista erityisohjelmista. Opi kampuksella, verkossa tai hybridimallilla.

The Princeton Review on nimittänyt Cal U: n 15 peräkkäisen vuoden ajan yhdeksi parhaista koilliskouluista. Olemme ylpeitä siitä, että olemme ansainneet paljon enemmän palkintoja, huippuluokkia ja eroja.

Kuinka voimme tehdä sen? Täyttämällä lupauksemme olla ehdottomasti paras sinulle tärkeimmillä alueilla. Tuloksena on korkealaatuinen, arvopakattu tutkinto, joka auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi.

Luonnontieteiden opiskelija käyttää mikroskooppia.

Akateemikot

Cal U tarjoaa urakeskeisiä akateemisia ohjelmia, jotka houkuttelevat opiskelijoita soveltavaan ja aktiiviseen oppimiseen. Saat vankan akateemisen perustan valitsemallasi alalla sekä työnantajille tärkeimmät taidot, mukaan lukien tekniikan lukutaito, viestintä, kriittinen ajattelu ja ryhmätyö. Valmistuneemme löytävät jatkuvasti työtä parhaiden työnantajien kanssa tai osallistuvat arvostettuihin jatko-ohjelmiin.

Sijainnit

Kalifornia

Osoite
University Avenue,250
15419 Kalifornia, Pennsylvania, Yhdysvallat

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin