Carnegie Mellon University Dietrich College of Humanities and Social Sciences

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Dietrich Collegessa asuu tiedekuntia ja opiskelijoita, jotka usein ylittävät tieteenalat ratkaistakseen tosielämän ongelmia ja osallistumalla perinteisillä tavoilla.

Maailmanluokan tiedekuntamme joukossa on kuusi Amerikan taide- ja tiedeakatemian jäsentä, neljä kansallisen tiedeakatemian jäsentä, kaksi kansallisen lääketieteellisen akatemian jäsentä ja kaksi kansallisen opetusakatemian jäsentä. He tekevät perustavaa ja syvällistä kurinpitotutkimusta, tekevät yhteistyötä, tarttuvat nykypäivän maailmalle tärkeisiin ongelmiin ja jakavat intohimon innovaatioihin sekä tutkimuksessa että opetuksessa.

Opiskelijamme ovat joka puolelta maailmaa ja saavuttavat edelleen mahdotonta. He julkaisevat runoutta, analysoivat aivotutkimuksia ja tutkivat, miten erilaiset suhteet vaikuttavat terveyteen. He opettavat ala-asteen opiskelijoita puhumaan espanjaa ja luovat tietokoneohjaajia, jotka opettavat algebraa. He tutkivat, kuinka elokuvat muokkaavat kulttuuriamme, ja oppivat pilaantumisen vaikutuksen Amerikan kaupunkien historiaan.

Ja heidät koulutetaan moniin kurinpidollisiin lähestymistapoihin, ja he osallistuvat tutkimukseen aikaisin ja usein. Ne syntyvät CMU-kokemuksestaan, joka kykenee kommunikoimaan, ajattelemaan, oppimaan ja ymmärtämään maailmaa tavalla, joka palvelee heitä loppuelämänsä ajan.

Sijainnit

Pittsburgh

Osoite
Forbes Avenue,5000
15213 Pittsburgh, Pennsylvania, Yhdysvallat

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin