Carnegie Mellon University School of Design

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Carnegie Mellonin muotoilukoulu on Pohjois-Amerikan vanhimpia ja arvostetuimpia ohjelmia. Meillä on rikas historia tuotteiden ja viestinnän suunnittelussa, ja olimme ensimmäisiä ohjelmia, jotka tarjosivat maisterin tutkinnon vuorovaikutussuunnittelusta. Ohjelmaamme ilmoittautuu noin 250 perustutkintoa ja jatko-opiskelijaa eri taustoista innoittamana monenlaisista motivaatioista ja uratavoitteista.

Hanki pääsy monille tieteenaloille.

Meidän on yksi ainoista johtavista suunnitteluohjelmista, jotka tarjoavat tutkintoja perustutkinnon suorittaneille, jatko-opiskelijoille ja tohtorintutkinnoille huipputason monitieteisessä tutkimusyliopistossa. Pittsburghissa Pennsylvaniassa sijaitseva Carnegie Mellon on ainutlaatuinen paikka, jossa muotoilu, taide, tieteet ja humanistiset tieteet yhtyvät. Edistämme integroitua suunnitteluprosessia, joka sisältää näkökulmat jokaisesta näistä tieteenaloista.

Työskentelet ihmisten kanssa heidän uransa kaikissa vaiheissa, ja kokemus vaihtelevista aloista kuten journalismi, tekniikka, kuvataide, antropologia, psykologia, liike-elämä - ja tietysti muotoilu. Sinulla on myös mahdollisuus rakentaa vahva ja monipuolinen ammatillinen verkosto muiden alansa parhaiden joukossa.

Vankka perusta seuraaville vaiheillesi.

Suunnittelun ytimessä on ongelmien ratkaiseminen. Ei ole ihme, että yritykset ja instituutiot omaksuvat muotoilun arvon, ja muotoilun ammattilaisten kysyntä ei ole koskaan ollut suurempi. Organisaatiot etsivät aktiivisesti uusia lähestymistapoja ongelmanratkaisuun kasvavien liike-, sosiaalisten ja ympäristöhaasteiden edessä.

Ohjelmamme valmistavat sinut huipputöihin johtavissa yrityksissä ja organisaatioissa tänään opettaen sinua suunnittelemaan tulevia sukupolvia ajatellen. Viimeisimmissä muotoilukoulujen urakehitykseen perustuvissa rankingissa ohjelmamme ovat jatkuvasti kärjessä. Alumniimme siirtyvät alan halutuimmista tehtävistä monikansallisten yritysten, suunnitteluyritysten ja voittoa tavoittelemattomien yritysten kanssa. Jotkut ryhtyvät muotoilun tutkijoiksi ja kouluttajiksi, ja monet perustavat oman yrityksen. Uramahdollisuudet - ja mahdollisuutesi vaikuttaa maailmaan - ovat rajattomat.

Valmistuneitamme työskentelevät Whirlpool, Volkswagen / Audi, Motorola, Apple, Microsoft, Google, Facebook, Skype, Pinterest, IDEO, R / GA, Isobar, Mayo Clinic ja Pitnburghin Carnegie-museot.

Sijainnit

Pittsburgh

Osoite
Forbes Avenue,5000
15213 Pittsburgh, Pennsylvania, Yhdysvallat

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin