Carthage College

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Vuonna 1847 perustettu Carthage College on nelivuotinen yksityinen korkeakoulu, joka on taideteollinen korkeakoulu Kenoshassa, Wisconsinissa. Carthage yhdistää heijastumisympäristön ja itsensä löytämisen korkean odotuksen kulttuurilla, jotta oppilaamme paljastavat ja sytyttävät todellisen potentiaalinsa.


Carthagen tehtävä


Se etsii totuutta, rakennusvoimaa, inspiroivaa palvelua yhdessä

Se on Carthagen tehtävä. Se ei ole ahkera vanha sanonta, jota mainitaan alumnivaroissa ja presidentinvaaleissa. Se on haaste. Yksi, jota esitämme uudestaan ​​joka ikinen päivä. Opiskelijamme. Tiedekunnallemme ja henkilökunnallemme. Jotta tämä maailma olisi parempi paikka kaikille meille.


SEURANTAA TRUTH

 • Carthage on Amerikan evankelis-luterilaisen kirkon kollegio, joka puolustaa ja ilmaisee juutalais-kristillistä traditiota.
 • Carthage kunnioittaa Jumalan rakkautta kaikille ihmisille ja juhlii luomistyön rikasta monimuotoisuutta.
 • Carthage käsittää apurahoja ja opetusta, jotka perustuvat totuuden kunnioittamiseen, yksittäisten perspektien mahdollisuuksiin ja rajoituksiin sekä henkilökohtaiseen vastuuseen.
 • Carthage tunnustaa, että totuuden etsiminen on elinikäinen matka ja että tietämys, kokemus ja ymmärrys, joka on saatu oppimisen rakkaudesta, ovat varmimpia oppaita.
 • Carthage edistää henkilökohtaisia, ammatillisia ja sosiaalisia suhteita, jotka ovat tunnusomaisia ​​totuudesta, rehellisyydestä ja rehellisyydestä.


RAKENNUSVAHVISTUS

 • Carthage haastaa kaikki yhteisön jäsenet etsimään huippuosaamista kaikissa pyrkimyksissä.
 • Carthage tarjoaa resursseja, työkaluja ja välineitä houkuttelemiseksi ja kehittämiseksi sitoutuneille opiskelijoille, tiedekunnalle, henkilökunnalle ja varainhoitajille.
 • Carthage pyrkii vahvasti koko oppimiskokemuksensa ansiosta tarjoamaan opiskelijoille mahdollisuuden kasvaa kaikilla elämän osa-alueilla.
 • Carthage etsii laajaa ja syvää kulttuurista kokemusta tiedekunnasta ja opiskelijoista, rakentaen perustan tietoisille, rohkeille ja tehokkaille toimille suuremmassa maailmassa.
 • Carthage tekee yhteistyötä neuvonantajien ja kumppaneiden kanssa, jotka lisäävät koulutuksen kokemuksen merkitystä, elävyyttä ja joustavuutta.
 • Carthage on vastuullinen luottamus, joka sijoittaa ja ylläpitää resursseja palvelemaan nykyisiä ja peräkkäisiä opiskelijoiden sukupolvia.


INSPIRING SERVICE

 • Carthage vakuuttaa, että koulutuksen etuoikeuteen liittyy sosiaalisen tietoisuuden vastuut.
 • Carthage haastaa opiskelijat tulemaan oikeudenmukaisen ja myötätuntoisen maailman rakentajiksi upottamalla heidät kasvatukselliseen kokemukseen, joka altistaa koko maapallon olemassaololle.
 • Carthage valmistaa oppilaita palvelemaan elämää ja etenemistä johtajuuteen tarjoamalla mahdollisuuksia antaa itselleen ja auttaa muita - paikallisesti, kansallisesti ja kansainvälisesti.
 • Carthagen malleja ja edistää hallintokulttuuria, jossa kunnioitetaan elämää kaikissa sen eri muodoissa ja kulttuureissa.


YHDESSÄ

 • Carthage on korkeakouluyhteisö, joka kattaa sukupolvet ja siltat ideologiat, jotka edistävät palvelun, työn, arvostuksen ja ymmärryksen elämää.
 • Carthage vakuuttaa, että totuus, vahvuus ja palvelu yhdistyvät hyödyllisesti koko elämän ajan ja rohkaisee yhteisön jäseniä seuraamaan polkuja, jotka sisältävät kaikki kolme.
 • Carthage käsittää perinteitä, jotka nostavat yhteisöä ja lisäävät sen merkitystä ja arvovaltaa.
 • Carthage rohkaisee yhteisön jäseniä haastamaan ja tukemaan toisiaan, ottamaan vastuun ja vaatimaan vastuuvelvollisuutta sekä tekemään yhteistyötä opettajien parhaiden etujen palvelemisessa.


Tietoja Carthageista

Ihanteellinen sijainti

Carthagen kampus on 80 hehtaarin arboretum Michiganin rannalla, Chicagon ja Milwaukeen välissä. Kampuksella on henkeäsalpaavat näkymät Michigan-järvestä lähes jokaisesta kampuskäytävän rakennuksesta, mukaan lukien monet asuinhuoneet. Helppo pääsy kahteen pääkaupunkiseudulle antaa opiskelijoille mahdollisuuden todelliseen kokemukseen ja verkostoitumiseen.


Ilmoittautuminen ja luokan koko

Carthageissa on 2 600 kokopäiväistä opiskelijaa ja 400 osa-aikainen opiskelijaa. Keskimääräinen luokkakoko on vain 17 opiskelijaa. Carthagen opiskelija-to-faculty suhde on 12: 1.


Tutkinnot

Carthage palkitsee kandidaatin tutkinto-opinnot korkeakouluissa yli 40 oppiaineessa, korkeakoulututkinnon maisterin tutkinto, maisterin tutkinto ja maisterin tutkinto liiketoiminnan suunnittelu- ja innovaatiotutkinnossa. Carthage myös isännöi Loyolan yliopiston Chicagon sosiaalisen työn maisteri -ohjelmaa.


tutkijoita

Carthage tarjoaa suuryrityksiä, alaikäisiä ja pitoisuuksia yli 50 tutkimusalalla, mukaan lukien biologia, rahoitus, kansainvälinen poliittinen talous, koulutus, teatteri ja neurotieteet. Painotamme tieteidenvälistä tutkimusta, perustutkimusta, käytännön oppimista, yksilöllistä huomiota ja vilkasta keskustelua ja keskustelua luokkahuoneessa. Opetussuunnitelma on suunniteltu edistämään kriittistä ajattelua samalla haastaen oppilaita ilmaisemaan itseään tehokkaasti. Carthagen seniorit pisteet huippuluokan 11 prosentissa kriittisessä ajattelussa, ongelmanratkaisussa ja kirjallisessa viestinnässä; Carthagen opiskelijoiden viime vuosikymmenestä saama akateeminen voitto on 17 prosenttia kansallisesti.


Akkreditointi, palkinnot ja kunniamerkit

Carthage on akkreditoitu korkeakouluopetuksesta vuodesta 1916. Carthage on nimitetty Princeton Reviewin (2016) parhaaksi Midwestern Collegeksi, joka on nimetty vain 25 prosenttiin neljän vuoden kouluista.


Devoted tiedekunta

Professorit eivät opeta assistentteja, opettavat kaikkia luokkia. Meidän omistautuneessa tiedekunnassamme on yli 150 tutkijaa, joista 90 prosenttia on tohtoreita tai terminaaleja maailman korkeimmista tutkijakouluista, kuten Harvard, Yale, MIT, Princeton ja Oxford.


Vibrant Campus Life

Opiskelijaelämä Carthageissa on monumentaalinen osa kokemusta. 70 prosenttia opiskelijoista asuu kampuksella; opiskelijat ovat velvollisia elämään kampuksella, kunnes vanhempi vuosi, ja kampuksella asuminen on taattu kaikille neljä vuotta. Kenosha on vilkas alue taidegalleriat, museot, teatterit, ostosmahdollisuudet ja ravintolat; Milwaukee ja Chicago ovat vain lyhyt matka. Kampuksella on aina jotain tapahtumassa: näytelmiä, luentoja, elokuvia, vierailevia esiintyjiä, 5 k kestoa. Tarble Arena on isännöi Scriptia, Frayia ja Phillip Phillipsia mm. Yli 120 opiskelijajärjestöllä on paljon tapoja päästä mukaan.


Huolellinen tiedustelu luterilaisessa perinteessä

Korkeakouluopetuksen pitäisi tehdä enemmän kuin vain saada sinut työhön. Sen pitäisi auttaa sinua löytämään, kuka olet, mitä olet luonut tekemään ja miten voit työskennellä suuremman hyvän hyväksi. Carthage on sidoksissa evankelis-luterilaiseen kirkkoon Amerikassa, mutta vain siksi, että olemme luterilaisia, ei tarkoita, että sinun tarvitsee olla. Me jakaa ja suhtaudumme myönteisesti mielipiteisiin, kokemuksiin ja uskonnon tarinoihin uskonnosta ympäri maailmaa. Luterilaiset arvomme merkitsevät, että haastamme sinua kysymään raskaita kysymyksiä ja pyrimme auttamaan oppilaita kehittämään vahvan moraalisen ja älyllisen kompassin.


Ylös Palvelut

Asiat näyttävät uudelta Carthagelta, koska ne ovat. Carthage on investoinut yli 200 miljoonaa dollaria kampuslaitoksiin viimeisten 12 vuoden aikana. Uusi uusi tiedekeskus avattiin syksyllä 2015. Muita uusia rakennuksia ovat Campbellin ylioppilaskunta, Oaks Residential Village, NE Tarble Athletic ja Recreation Center sekä AW Clausen Center for World Business.


NCAA III -ryhmän yleisurheilu

Carthagen kentät 24 NCAA Division III -ryhmää kilpailevat Illinoisin ja Wisconsinin College-konferenssissa. Noin kolmasosa oppilaitoksestamme osallistuu varsinaiseen intercollegiateihin, ja toinen kolmasosa osallistuu monissa intramuraa- ja klubiliikkeissä.


Opiskelija ulkomailla

Carthage on sijoittunut viidenneksi valtakunnalliseen ylioppilastutkintolaitokseen opiskelijoille osallistumiseen lyhytaikainen opiskelija ulkomailla. Monet opiskelijat, jotka eivät muutoin opiskele ulkomailla yliopiston aikana, voivat käyttää kuukausittain eri maissa Carthagen tammikuun aikana, kun tiedekunta johtaa opintomatkoja sellaisiin kohteisiin, kuten Saksa, Ruotsi, Kuuba, Kiina ja Nicaragua.


Meidän rikas historia

Carthagessa olemme nähneet 170 vuotta johtajia, päättäjiä ja menoja, jotka menevät ulos ja menevät ulos. Olemme muuttaneet nimemme - ja jopa sijaintiamme - koska olemme perustettu vuonna 1847. Mutta Carthagen koulutuksen ydin on pysynyt samana: Taiteen säätiö tarjoaa opiskelijoille vahvan akateemisen, moraalisen ja älyllisen kompassin, joten he tulevat havaittaviksi, kekseliäisiksi ja maapohjaisiksi.
Carthage College on perustanut luterilaiset pioneerit koulutukseen ja vuokrannut Illinoisin yleiskokous 22. tammikuuta 1847. Sitten College perustettiin Hillsboro, Ill., Ja tunnettiin Luterilainen Kirkko Kirjallisuus ja Teologinen instituutti Kaukoitään. Nimi lyheni pian Hillsboro Collegelle.
Kaksi henkilöä edustavalla tiedekunnalla ja 79 opiskelijalla Hillsboro lupasi "perusteellinen ja käytännöllinen opintojakso, joka kattaa kaikki oppimisen haarat, yleensä tavoittelemalla parhaita akatemiaa ja korkeakoulua".
Hillsboro menestyi kahden ensimmäisen vuoden aikana luterilaisten seurakuntien ansiosta. Vuonna 1852 kollegioni siirtyi suurempaan Springfieldin kaupunkiin, Ill., Ja otti uuden valtion Illinois State Universityn.
Vuonna 1870 kollegia muutti jälleen, tällä kertaa maaseudun, länsi-keskustaan, Carthage, Ill, jossa kollegio hankki nykyisen nimensä. Vuoteen 1916 mennessä kollegio sai akkreditoinnin North Central Association of Colleges ja Secondary Schools ja sai yhdistyksen korkein luokitus "A" - yksi vain neljä oppilaitosta Illinois saada tämän kunnian. Vuoteen 1927 mennessä akatemiaksi ilmoittautuminen oli saavuttanut lähes 300 opiskelijaa.
Suuri maanjäristys ja toisen maailmansodan aloittivat 131 opiskelijaa vuonna 1943. Kymmenen vuotta myöhemmin hallintoneuvosto suostui harkitsemaan Carthagen uudelleen sijoittamista. Vuoteen 1962 mennessä Carthage oli perustanut lakesore campus Kenosha, Wis., Ja College käynnisti aikakauden jännittävä kasvu.
Seuraavan vuosikymmenen aikana tapahtui jatkuvaa laajentumista. Ilmoittautuminen kasvoi viisinkertaiseksi, säästö kolminkertaistui ja fyysiset varat kasvoivat 600 prosenttia. Syksyllä 1995 Carthage kirjoitti 1,527 kokopäiväistä opiskelijaa ja laati uuden ennätyksen. Kokopäiväinen ilmoittautuminen on ennätyksellisen korkealla tasolla 2600 opiskelijalla. Yhteensä ilmoittautuminen on 3000 opiskelijaa. Intensiiviset kansalliset haut ovat rakentaneet opetuslähtöisen tiedekunnan, jolla on tohtoreita maisteriohjelmiin eri puolilla maata. Vuodesta 1999 Carthage on investoinut yli 250 miljoonaa dollaria uuteen rakentamiseen, suuria remontteja ja teknologian hankintaan.

Sijainnit

Kenosha

Osoite
Alford Park Drive,2001
53140 Kenosha, Wisconsin, Yhdysvallat

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin