Charleston Southern University

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Charleston Southern pyrkii kehittämään opiskelijoille monipuolinen vapaiden taiteiden opetusta maadoitettu raamatullinen maailmankuva. CSU tarjoaa 48 perustutkintoa suuret yhtiöt ja kahdeksan jatko-ohjelmia. Kurssit ovat saatavilla luokkahuoneessa ja online. Ammattitutkinnot ovat saatavilla Hoitotyön, opetus-, tiede-, Business, Technology, Musiikkiterapia, Criminal Justice, matematiikka, graafinen suunnittelu ja Pre-Engineering.

Faith Integration Visio yliopisto on kristillinen yliopisto kansallisesti tunnustettu integroida uskoa oppimiseen, johtava ja palvelee. Charleston Southern University tehtävänä on edistää akateemista huippuosaamista kristillisen ympäristössä. Kaikki tiedekunnan henkilökunta ja valmentajat ovat sitoutuneet missio ja visio yliopiston.

Valmistetut Valmistuneet CSU valmistelee tutkinnon rehellisesti, jotka ovat kriittisiä ajattelijoita, taitava tiedottajia ja tehokkaita yhteistyökumppaneita sijoitettu suorittamaan vastuussa roolit yhteiskunnassa. CSU valmistuneet työllistyvät ympäri maailmaa koulutuksen, hallinnon, yritysten ja kaupallisille organisaatioille, kuten: Bank of America, Bayer, Benefitfocus, Boeing, Bosch, Disney, Dupont, FBI, General Electric, Intel, Johnson & Johnson, MeadWestvaco, SPAWAR, Texas Instruments ja Wells Fargo.

NCAA Division I Yleisurheilu Charleston Southern University on perustajajäsen Big South konferenssissa ja sponsorit 16. urheilua NCAA Division I Level. CSU tarjoaa opiskelija-urheilijoille mahdollisuuden akateemista huippuosaamista, urheilullinen menestys ja hengellisen kasvun.

Tehtävä Edistetään Academic Excellence in Christian Ympäristö

Visio Kristittynä yliopistossa kansallisesti tunnustettu integroida uskoa oppimiseen, johtava ja palvelee Learning 2 Corinthians 10: 5 "Me purkaa järjen päätelmät ja jokaisen, joka pitää itseään vastaan ​​Jumalan tuntemista, ja otamme vankeudessa jokaisen ajatuksen kuuliaiseksi Kristus. "Johtava Colossians 3:17" Ja mitä tahansa teetkin, joko sanoin tai teoin, tehkää se kaikki nimissä Herran Jeesuksen, kiittäen Isää Jumalaa hänen kauttansa. "Tarjoilu Ef 2:10" Sillä me olemme Jumalan tekonsa, luodut Kristuksessa Jeesuksessa tekemään hyviä tekoja, jotka Jumala valmisteltu etukäteen, jotta voimme tehdä. "

Sijainnit

charleston

Charleston Southern University

Osoite
Charleston Southern University,
9200 University Boulevard

S.C. 29406 charleston, Etelä-Carolina, Yhdysvallat
Puhelin
+1 843-863-7000

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin