Citrus College

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Eläköön yli 90 vuotta palvelua, Citrus College sijaitsee Glendora juurella San Gabriel Mountains, noin kaksikymmentäviisi kilometriä koilliseen pääkaupunkiseudun Los Angeles. College on kunnia olla vanhin kansalaisopisto kaupungista Los Angeles County ja viides vanhin valtio.

Citrus College perustettiin vuonna 1915 johdolla Dr. Floyd S. Hayden, Joka auttoi yhteisön college liikkeen Kaliforniaan. Vuodesta 1915-1961, college toimintaa harjoitti Citrus unionin High School District.

Heinäkuussa 1961 Citrus Community College District luotiin kuuluvat Azusa ja Glendora yhtenäinen koulupiirit. Vuonna 1967 piiri laajeni Claremont, Duarte ja Monroviassa koulupiirit.

Tänään, Citrus College sijaitsee 104 hehtaarin kampuksella. College on meneillään laajamittainen tilat laajennushanke, joka muuttaa ulkoasua kampuksella. College kirjoilla 27 opiskelijaa vuonna 1915 ja tällä hetkellä college palvelee yli 11000 opiskelijaa.

Sarjat ovat tarjolla 16 viikon kalenteri (syksy ja kevät lukukautta), Sekä erilaisia ​​ei-perinteisten ajoitus vaihtoehtoja - kuuden viikon talvi intersession, iltaisin myöhään aloittaa ja pikainen loppu, kesä istuntoja, ja valinnainen luokan formaatteja, kuten etäopetus verkkokursseja ja etäopetuksen integroitu luokissa.

Mission Statement

Citrus College tarjoaa laadukasta opetusta, joka antaa opiskelijoille mahdollisuuden kilpailla maailmanlaajuisesti ja edistää talouskasvua nykypäivän yhteiskunnassa.

Olemme sitoutuneet edistämään monimuotoisen kouluyhteisön ja kulttuurinen oppimisympäristö, joka tukee opiskelijan menestys harjoittamisesta akateemista huippuosaamista, taloudelliset mahdollisuudet, ja henkilökohtainen saavutus.

Akkreditointi

Citrus College on akkreditoitu Länsi Association of kouluissa ja oppilaitoksissa (WASC). Sen monia ammatillisia jäsen mm American Association of ammattikorkeakoulut (AACC) ja Community College League of California (CCLC).

Sijainnit

Los Angeles

Osoite
1000 West Foothill Boulevard
Glendora

91740 Los Angeles, Kalifornia, Yhdysvallat

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin