Clemson University College of Behavioral, Social and Health Sciences

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Tehtävämme

Käyttäytymis-, sosiaali- ja terveystieteiden korkeakoulun tehtävänä on hyödyttää ihmisiä ja yhteisöjä tuottamamme tiedon, levittämämme tiedon ja kouluttamiemme opiskelijoiden avulla luomalla yhteistyöympäristö osastojen yli.

Näkemys

Käyttäytymis-, sosiaali- ja terveystieteiden korkeakoulu tunnustetaan maailmanlaajuisesti yhteistyötutkimuksesta ja sitoutuneesta opetuksesta, joka parantaa ymmärrystämme ihmisen tilasta, edistää yksilön, perheen ja yhteisön terveyttä ja hyvinvointia sekä luo perustan innovatiiviselle politiikalle ja käytännöille .

Tavoitteet

Käyttäytymis-, sosiaali- ja terveystieteiden korkeakoulu käyttää tavoitteita ohjaamaan toimintaamme. Nämä tavoitteet liittyvät yliopiston strategiseen suunnitelmaan ClemsonForward.

Tavoite 1: Edistää löytöjä, jotka edistävät tietoa, antavat tietoa politiikasta ja muokkaavat käytäntöjä

Tavoite 2: Paranna elämää yhteisöissä tiedottamisen ja palvelun avulla

Tavoite 3: Toimita korkealaatuisia ohjelmia, jotka valmistavat huomisen työvoimaa ja maailman kansalaisia

Tavoite 4: Edistä osallistavaa oppimista ja erilaisia työympäristöjä, joissa ihmiset voivat menestyä

Ihmisten ja yhteisöjen rakentaminen

Käyttäytymis-, sosiaali- ja terveystieteiden korkeakoulu yhdistää ainutlaatuisen yhdistelmän kouluja ja osastoja: viestintä; sairaanhoito; puistot, virkistys ja matkailun hallinta; Valtiotiede; psykologia; kansanterveystieteet; ja sosiologia, antropologia ja rikosoikeus.

Vaikka näillä alueilla on erityispiirteitä ja tehtäviä, niillä kaikilla on yhteinen palvelulanka ihmisille ja yhteisöille. Keskitymme tulemaan kansalliseksi ja kansainväliseksi johtajaksi tässä pyrkimyksessä - varustelemalla opiskelijoita ja tekemällä tutkimusta ja tiedottamista terveys- ja hyvinvointihaasteisiin vastaamiseksi, ihmisten ympäristövaikutusten torjumiseksi ja vahvempien yhteisöjen rakentamiseksi ymmärtämällä paremmin ihmisten, poliittista ja sosiaalista käyttäytymistä sekä jatkuvasti yhteydessä olevan maailman vaikutus.

Tämän yhteisen säikeen kunnioittamiseksi korkeakoulu on ottanut käyttöön otsikkorivin "Ihmisten ja yhteisöjen rakentaminen". Tämä lause kuvaa paitsi kollektiivista tehtäväämme myös pyrkimyksiämme, jotka edistävät Clemsonin maa-avustusoperaatiota, strategista visiota ja globaaleja vaikutuksia - ja tekevät konkreettisen muutoksen ihmisten ja yhteisöjen elämässä joka päivä.

Sijainnit

Clemson

Osoite
Sikes Hall,105
29634 Clemson, Etelä-Carolina, Yhdysvallat

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin