Coleman University

Esittely

Lue virallinen kuvaus

50 vuotta, Coleman yliopisto on toiminut San Diego ainoa yksinomainen Computer Training Institution. Perustettiin vuonna 1963, Coleman on tunnustettu kukoistava voima tietotekniikan. Tunnettu innovatiivisesta, ylösalaisin opetussuunnitelma, yliopisto on osoittautunut menestyksekkääksi opetuksessa tuhansia opiskelijoita taitoja he tarvitsevat excel sisällä valitsemiinsa kohteisiin.

Yliopiston motto "unelmat todeksi" on osoitus Coleman omistautuminen varmistaa, että jokainen opiskelija on varustettu tietoja ja taitoja he tarvitsevat rakentaa tulevaisuutta heidän unelmansa. Erikoistunut ohjelmia, kuten: Application Development, Network Security, ja Game Ohjelmointi Development and Design, Coleman pyrkii tarjoamaan opiskelijoille alkuun verokantaa opettavainen kokemus, mutta tarjoaa kannustava, ystävällinen ja kannustaa oppimisympäristö. Colemanin osaava ja kannustava hallintohenkilöstö ja tiedekunnan edelleen parantaa omaa oppimisprosessia ja tehdä osallistuu Coleman ihana ja täyttää kokemus. Sitoutunut parantamaan elämäänsä opiskelijoita, Coleman yliopisto pyrkii säilyttämään akateemista huippuosaamista ja ammatillinen suuruutta.

Missio ja visio

Tehtävänä Coleman yliopisto on valmistaa opiskelijoita mielekästä ammatillisen uran tietotekniikan ja liiketoiminnan, samalla ympäristö, jossa ne, jotka tulevat osa tätä tiedeyhteisön voivat kehittää kaikkia kykyjään ihmisinä. Coleman yliopisto tarjoaa mahdollisuuden henkilöille erilaisista taustoista ja kaikenikäisille jakaa ajatuksia ja arvoja ja oppia työskentelemään yhdessä kohti yhteisiä tavoitteita:

Oppia ajattelemaan analyyttisesti ja luovasti; ymmärtää tosiasiat ja ideoita; järkeillä niistä ja ilmaista kannanottonsa selkeästi. Tunnustamaan, että ne, jotka ovat mestareita koneiden tänä vaikuttava teknologia on viime kädessä vastuu varmistaa, että niiden ponnistelut parantaa elämänlaatua ihmiskunnan. Edistää henki tekemiseensä, joka parantaa kulttuurista ja sosiaalista kehitystä yhteisössä.

Tavoitteet opetusohjelmia ovat:

Kehittää ymmärrystä aihepiiristä alueen erikoistumista. Ymmärtää suhdetta erityinen alue koko valtakunnassa tietoa. Kehittää valmiuden itsenäiseen opiskeluun ja tutkimukseen liittyvältä alalta. Integroida tietoa ja periaatteita erikoisalalla osaksi yhtenäistä teoreettista ja käytännön puitteet. Vahvistaa ja tarkentaa sekä kirjalliset ja suulliset viestintätaidot. Tarjota perustan eliniän jatkuvaa oppimista.

Sijainnit

San Diego

Coleman University

Osoite
Coleman University
8888 Balboa Ave

92123 San Diego, Kalifornia, Yhdysvallat
Puhelin
+1 858-499-0202

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin