College of Charleston

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Tietoja Collegestä

Ylivoimainen julkinen yliopisto, jolla on persoonallisuus säästää.

Charlestonin yliopisto sijaitsee historiallisen Charlestonin sydämessä, Etelä-Carolinassa, College of Charleston on kansallisesti tunnustettu julkinen taiteiden ja tieteiden yliopisto. Vuonna 1770 perustettu korkeakoulu on maan parhaiden yliopistojen joukossa laadukkaan koulutuksen, opiskelija-elämän ja kohtuuhintaisuuden suhteen. Sen kaunis ja historiallinen kampus, yhdistettynä nykyaikaisiin palveluihin, huipputeknisiin ohjelmiin ja esteettömiin tiedekuntiin, houkuttelee opiskelijoita ympäri Yhdysvaltoja ja ympäri maailmaa.

Yli 10 000 opiskelijaa ja noin 1 000 jatko-opiskelijaa nauttivat pienestä korkeakoulusta, joka tuntuu sekoittuneen keskikokoisen kaupunkikeskuksen etuihin ja monimuotoisuuteen. He tekevät tiivistä yhteistyötä sitoutuneen tiedekunnan kanssa, joka koostuu yli 500 arvostetusta opettaja-tutkijasta. Ja Charlestonin kaupunki - maailmankuulu historiastaan, arkkitehtuuristaan, kulttuuristaan ja rannikkoympäristöstään - toimii elävänä ja opiskelevana laboratoriona kokemuksille liiketoiminnasta, tieteestä, tekniikasta, opetuksesta, humanistisista, kielistä ja taiteista.

Lähetys, visio ja arvot

Kunnioittaen vapaiden taiteiden ajattomia periaatteita.

College of Charleston on valtion tukema kokonaisvaltainen laitos, joka tarjoaa korkealaatuista koulutusta taiteista ja tieteistä, koulutuksesta ja liiketaloudesta. Tiedekunta on tärkeä tietolähde yhteisölle, valtiolle ja kansakunnalle.

Yhdessä perintönsä kanssa perustamisestaan lähtien vuonna 1770, yliopistolla on vahva vapaiden taiteiden perustutkinto-opetussuunnitelma. Historiallisen Charlestonin sydämessä sijaitseva yritys pyrkii vastaamaan kasvaviin koulutustarpeisiin pääasiassa Lowcountry ja osavaltio sekä toissijaisesti Kaakkois-maat. Ylemmän korkeakoulututkinnon ohjelma on keskeinen College of Charleston tehtävässä. Yliopisto rohkaisee ja tukee tutkimusta valtion korkeakoulujärjestelmän näkyvänä osana.

Sen lisäksi, että korkeakoulu tarjoaa laajan valikoiman tutkintotodistusohjelmia, se sisältää Etelä-Carolinan Charlestonin yliopiston (UCSC), joka perustettiin valtion lailla vuonna 1992, ja se toimii tutkimuslaitoksena, jossa korkeakoulututkinnon suorittaneet ja siihen liittyvät tutkimusohjelmat ovat majoitettu. UCSC tarjoaa maisteriohjelmia ja ennakoi tarjoavan rajoitetun määrän tohtorintutkintoja, jos heidän tulisi sijaita ja tarvitsee optio-oikeuden. Yliopisto tarjoaa myös laajan luottotodistuksen ja muun kuin luotto-täydennyskoulutusohjelman sekä kulttuuritoimintaa Etelä-Carolinan maatalouden asukkaille.

College of Charleston etsii hakijoita, jotka kykenevät suorittamaan tutkintovaatimukset menestyksekkäästi, ja kiinnittää erityistä huomiota akateemisesti erinomaisten opiskelijoiden tunnistamiseen ja vastaanottamiseen. College of Charleston palvelee maantieteelliseltä alueeltaan monipuolista opiskelijayhteisöä ja houkuttelee myös opiskelijoita kansallisista ja kansainvälisistä yhteisöistä. Yliopisto tarjoaa opiskelijoille yhteisön, jossa he voivat harjoittaa omaperäistä tutkimusta ja luovaa ilmaisua henkisen vapauden ilmapiirissä. Tämä vapaiden taiteiden perinteiden periaatteisiin perustuva yhteisö tarjoaa opiskelijoille mahdollisuuden toteuttaa henkinen ja henkilökohtainen potentiaalinsa ja tulla vastuullisiksi, tuottaviksi yhteiskunnan jäseniksi.

State Collegen hallintoneuvosto tai College of Charleston kollegion hallintoneuvosto on hyväksynyt tai tarkistanut virkamatkalausunnon (jota kutsutaan myös tarkoitusselvitykseksi) 16. tammikuuta 1974; 12. maaliskuuta 1986; 16. tammikuuta 1991; 15. helmikuuta 1994; 13. heinäkuuta 2006; 23. heinäkuuta 2014; ja 25. elokuuta 2014.

Sijainnit

charleston

Osoite
66 George Street
29424 charleston, Etelä-Carolina, Yhdysvallat

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin