Colorado Mesa University

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Vuonna 1925 perustettu Colorado Mesa University on kattava alueellinen julkinen korkeakoulu, joka tarjoaa taiteita, ammatillisia ja teknisiä ohjelmia maisteri-, kandidaatti-, liitännäis- ja todistustasoilla.

Colorado Mesassa olemme ylpeitä tarjotessamme koulutusmahdollisuuksia ja työkaluja, jotka auttavat opiskelijoita menestymään nykypäivän monimutkaisessa ja toisiinsa yhteydessä olevassa maailmassa. Keskitymme tarjoamaan korkealaatuisia akateemisia ohjelmia, jotka perustuvat vahvaan taiteiden ytimeen, jotka tukevat opiskelijoiden etuja ja alueellisia työllisyystarpeita, sekä teknisiä ohjelmia, jotka vastaavat ammatillisen työvoiman vaatimuksiin.

Colorado Mesa on akkreditoitu Higher Learning Commission.

Opiskelijamme

Colorado Mesa University on ilmoittautuneita lähes 11 000, ja 14% yliopiston opiskelijakunnasta tulee Coloradon ulkopuolelta. Opiskelijoista 46% on miehiä, 54% naisia ja 29% perinteisesti aliedustetuista ryhmistä. Suurin osa opiskelijoista on perinteisen ikäisiä opiskelijoita ja ilmoittautuu kokopäiväiseen opiskeluun. Monet opiskelijat osallistuvat yliopistoon samalla kun he työskentelevät ja hoitavat perheitä, ja Colorado Mesa tarjoaa ylpeänä ilta-, verkko- ja etäopetustunteja, jotka antavat muille kuin perinteisille ja työskenteleville opiskelijoille mahdollisuuden jatkaa koulutustaan ja edetä ammatissa.

Tiedekuntaamme

Yliopiston ydin on 323 kokopäiväistä akateemista ja teknistä tiedekunnan jäsentä 13 osastolta. Lisäksi osa-aikaisina ohjaajina toimii 345 huolella valittu tutkija ja ammattilainen. Tiedekuntamme luo ympäristön, joka on suunniteltu edistämään dynaamista ideoiden vaihtoa. Opettamisen lisäksi professorit toimivat akateemisina neuvonantajina ja tekevät yhteistyötä satojen opiskelijoiden kanssa vuosittain haastavissa perustutkintotutkimusohjelmissa - kokemus löytyy usein vain jatko-ohjelmista.

Kampuksemme

Colorado Mesan pääkampus kattaa 141 hehtaaria Grand Junctionin sydämessä, Coloradossa. Vuorien ja autiomaassa sijaitsevien kanjonien välissä sijaitseva alue on maan parhaiden ulkoilma-asuntojen koti ja nauttii yli 300 päivän auringonpaisteesta vuodessa.

Tilman M.Bishopin kampus on yliopiston, Mesa County Valley School District 51: n ja alueen yritysten yhteistyön tulos, ja se on Colorado Mesan kaksivuotisen divisioonan pääosasto: Western Colorado Community College. Piispa-kampuksen ohjelmat palvelevat sekä korkeakoulujen että lukiolaisten teknisen koulutuksen tarpeita.

Kaunien San Juan -vuorten juurella sijaitseva Colorado Mesan Montrose-kampus tarjoaa pääsyn useisiin yhdistettyihin ja kandidaatin tutkinto-ohjelmiin luonnonkauniissa, pienemmässä yhteisön kampuksen ympäristössä.

Yleisurheilu

Colorado Mesa University on vahva voittajaperinne NCAA-divisioonan II ja Rocky Mountain Athletic -konferenssin jäsenenä. Mavericksillä on yli 90 konferenssi- ja alueellista nimeä. Tällä hetkellä 28 Colorado Mesa -tiimiä kilpailee yliopistojen välisessä yliopistossa. CMU tarjoaa yli 700 opiskelija-urheilijalle mahdollisuuden ansaita tutkinto kilpailemalla ylemmässä divisioonan II-laitoksessa.

CMU tarjoaa konferenssin hienoimpia tiloja hiljattain kunnostetuissa urheilutoimistoissa, kenttätaloissa, harjoituskentillä ja upouudessa El Pomar Natatoriumissa.

Sijainnit

Grand Junction

Osoite
North Avenue,1100
81501 Grand Junction, Colorado, Yhdysvallat

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin