Colorado State University Walter Scott Jr College of Engineering

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Walter Scott, Jr. College of Engineering käyttää luokkahuoneitaan ja laboratorioita kouluttaakseen seuraavan sukupolven innovaattoreita, yrittäjiä sekä yritys- ja kansalaisjohtajia.

Kollegion tavoitteena on palvella yhteiskuntaa kouluttamalla opiskelijoita, ratkaisemalla maailmanlaajuisesti tärkeitä ongelmia ja myötävaikuttamalla kansalliseen ja kansainväliseen taloudelliseen kehitykseen. Olemme asettaneet tavoitteemme korkealle ja visiomme on selkeä: luoda parempi maailma tuleville sukupolville.

Tehtävä

Kouluttaa, innovoida, viljellä ja harjoittaa uuden tiedon tuottamiseksi, elämänlaadun parantamiseksi ja positiivisen vaikutuksen saamiseksi yhteiskuntaan.

Näkemys

Hyödymme merkittävästi alueellemme, kansakunnallemme ja maailmallemme osallistumalla päivän globaaleihin vesi-, terveys-, energia- ja ympäristöhaasteisiin johtamalla konetekniikan tutkimusta, koulutusta, innovaatioita ja sitoutumista.

arvot

  • erinomaisuus
  • osallisuutta
  • Yhteistyö ja kunnioitus
  • Luovuus ja innovaatio
  • Intohimo
  • eheys
  • Avoimuus ja vastuullisuus

Outreach

Vieraile Outreach-sivullamme saadaksesi selville, miten työskentelemme kaiken ikäisten opiskelijoiden kanssa, tarjotaksemme tukea STEM-aktiviteetteihin, oppimiseen ja kumppanuuksiin Coloradossa.

Strateginen suunnitelma

Kollegion vuoden 2020 strategiasuunnitelmassa kuvataan tehtävämme, visiomme ja arvomme ja esitetään strategiset aloitteet, jotka edistävät tärkeimpiä painopisteitämme ja luovat arvoa opiskelijoille ja tiedekunnalle, CSU: lle, Coloradolle ja muille.

Vuoden 2020 strategisessa täytäntöönpanosuunnitelmassa yksilöidään erityiset toimet, joita tarvitaan menestyksen saavuttamiseksi vuoden 2020 strategiasuunnitelmaan sisältyvillä aloitteilla.

Sijainnit

Fort Collins

Osoite
Research Boulevard,2545
80526 Fort Collins, Colorado, Yhdysvallat

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin