Columbia College Hollywood

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Columbia College Hollywood on rakennettu käytännön opetuksen ja oppimisen perustaksi. Uskomme, että paras tapa valmistautua sinut mahdollisuuksiin on edistää kampuskulttuuria, joka heijastaa todellista maailmaa. Siksi ohjelmamme kannustavat luovaa yhteistyötä eri tieteenaloilla.

Ensimmäisestä päivästä teet monen tehtävän kokeilemalla ja kokeilla uusia rooleja ja tuntemattomia tekniikoita, jotka liittyvät luovan mediasisältöön. Kokeneiden, palkittujen elokuvantekijöiden, teknikoiden, taiteilijoiden ja mentoreiden opettajamme hyödyntävät osaamistaan ​​innovatiivisten opetusmenetelmien antamiseen vuorovaikutteisissa luokkahuoneympäristöissä.

Miksi valita meidät?

Elokuvantekijöille

Columbia College Hollywood on elokuvantekijöiden oppilaitos, jossa opit kaikki elokuvanäkökohdat. Tutkinto-ohjelmamme upottavat sinut kaikkiin luoviin, teknisiin ja liike-elämän taitoihin, jotka ovat välttämättömiä liikkumattomissa yrittäjyysmahdollisuuksissa kilpailukykyisellä alalla. Annamme sinulle pääsyn elokuvateollisuuden ytimeen harjoittelupaikoilla, työllistymismahdollisuuksilla, ammatillisilla laitteilla ja todellisella kokemuksella.

Elokuvantekijöiden kanssa

Sinä työskentelet ammattilaisten kanssa, jotka jakavat intohimosi ja yhdistävät sinut käsi kädessä elokuvateollisuuden kanssa. Kurssit on suunniteltu tasapainottamaan käytännön käytännön opetusta periaatteella ja teorialla, jotta sinulla on taidot ja tietämys henkilökohtaisen näkemyksen toteutumiseen.

Teollisuus Access

Opit elokuvantekoa Los Angelesissa, joka on viihdeteollisuuden keskus. Teillä on pääsy alan johtajille, opettajillesi luokkahuoneessa työskenteleville ammatillisille vierailijoille. Harjoittelu antaa sinulle todellista kokemusta, jonka voit ottaa työmarkkinoille valmistumisen jälkeen.

Laitteet ja tilat

Sinulla on pääsy ammattikäyttöön tarkoitettuihin laitteisiin ja tiloihin, jotka sisältävät pysyviä kuvaussarjoja, erillisiä elokuvia ja televisiolähetyksiä, digitaalisia muokkaustiloja ja teräväpiirtotelevisio, jossa voit esitellä teoksesi. Elokuva- ja digitaalikameroiden päivitystämme päivitetään jatkuvasti niin, että niihin sisällytetään ammattitaitoiset ammattilaiset.

Tehtävänanto

Columbia College Hollywood kouluttaa oppilaita viestinnän taiteeseen ja tiede ja nykyajan tarinankerron monipuolisen median sisällä vapaiden taiteiden tutkimiseen. Tiukka kurssimme ja käytäntömme valmistelee tutkinnon suorittaneiksi analyyttisiä ajattelijoita ja tehokkaita kommunikaattoreita, jotka ovat luovia, osaavia ja vastuuntuntoisia avustajiin erikoisen, huomaavainen ja myötätuntoinen maailmanlaajuinen yhteisö.

Filosofia

Columbia College Hollywood on sitoutunut edistämään oppimisyhteisöä, joka edistää luovuutta, innovaatiota ja kasvua koulutuksen, yhteistyön ja viihdekohtojen yhteisen rakkauden kautta. Pyrimme tarjoamaan haastavan vapaiden taiteiden kokemusta, joka valmistaa opiskelijat kansalaisuuteen maailmanlaajuisessa yhteisössä tarjoamalla:
  • Opetussuunnitelmat, joihin on lisätty käytännön oppimiskokemuksia, jotka heijastavat viihdeteollisuuden todellista maailmaa.
  • Projektipohjainen kurssi edellyttää, että opiskelijat työskentelevät tiimeissä oppia kaikkia elokuvantekoprosessin osa-alueita.
  • Innostava viihde-alan ammattilaisten tiedekunta, jolla on kokemusta auttaa opiskelijoita luovuttamaan luovaa potentiaalia.
  • Intiimi koulutusympäristö, joka kannustaa jokaista opiskelijaa ottamaan riskit, jotka ovat tarpeen yksilöllisen taiteellisen vision ja äänen kehittämiseksi.
  • Ammatillisen pääsyn ja jatkuvan oppimisen mahdollisuudet viihdealan suhteiden avulla auttavat valmistuneita rakentamaan perustan luovalle ja ammatilliselle menestykselle.

Historia

Yli 65 vuoden ajan Columbia College Hollywood on toimittanut käytännön koulutuksen taiteeseen

Columbia College Hollywood perustettiin alun perin vuonna 1952 Los Angelesissa sijaitsevassa MacArthur Park -alueella Columbian yliopiston sivukampukseksi Chicagossa. Opetussuunnitelman tarkoituksena oli keskittyä kasvavaan televisio- ja radiotekniikkaan, ja siinä oli toimiva televisio- ja radioalan ammattilaisia käsittelevä tiedekunta. Vuonna 1959 Columbia College Hollywood erosi Chicagon laitoksesta toimimaan itsenäisenä, yksityisenä, voittoa tavoittelemattomana kollegiona.

Vuonna 1997 Columbia College Hollywood perusti nykyisen kampuksensa historiallisessa, entisessä maailman päämajassa Panavisionissa, joka on tärkein suunnittelija ja valmistaja elokuva- ja televisioteollisuudelle. Korkeakoulu sijaitsee nyt keskeisellä paikalla San Fernando -laakson sydämessä, joka tarjoaa opiskelijoille ja tiedekunnalle pääsyn kaikkiin tärkeimpiin elokuva- ja televisiostudioihin Los Angelesin alueella.

Opiskelijaelämä

Olipa haaveilla luoda sisältöä suurelle näytölle, pienikokoiselle näytölle, pelikonsolille tai lavalle, luovat luovaa näkemystänne reaalimaailmassa tai virtuaaliympäristössä tai luomalla paikkasi alan johtajaksi tai veneesi päälliköksi, olemme luonut kampuskulttuurin, joka on suunniteltu antamaan sinulle mahdollisuuden keksiä, muotoilua, käsityötä ja hienosäätää omia taiteellisia brändejäsi ja valmistautua löytämään oman paikkasi maailmanlaajuisen median luomisen äärettömässä ja yrittäjämäisessä maailmassa.

Sijainnit

Los Angeles

Osoite
Oxnard Street
18618 Los Angeles, Kalifornia, Yhdysvallat

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös: