Columbia University Columbia Business School

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Columbia Business School, joka sijaitsee New Yorkissa, globaalissa liiketoiminnan keskuksessa, tarjoaa monipuolisille ja yrittäjähenkisille opiskelijoille päivittäisen pääsyn vaikutusvaltaisille teollisuuden johtajille.

Tunnetut tiedekunnan jäsenemme ovat alallaan eturintamassa ja tuottavat uraauurtavaa tutkimusta eri tieteenaloilla. Ja maailmanlaajuinen alumni-verkostomme kasvaa jatkuvasti ja vaikuttaa muutoksiin. Columbia Business Schoolissa vietämme tänään paikkamme kaiken keskellä.

Olemme sitoutuneet kouluttamaan ja kehittämään yritysten johtajia ja rakentajia, jotka luovat arvoa sidosryhmilleen ja koko yhteiskunnalle. Saavutamme tämän MBA-, MS-, PhD- ja Executive Education -ohjelmien kautta.

Olemme yhtä sitoutuneet kehittämään uusia tutkijoita ja opettajia sekä luomaan ja levittämään uraauurtavaa tietoa, konsepteja ja työkaluja, jotka edistävät johtamisen ymmärtämistä ja käytäntöjä. Saavutamme tämän tiedekuntatutkimus- ja tohtoriohjelmien kautta.

Verraton akateemisen huippuosaamisen kulttuuri

Tiedekunnan jäsenten uraauurtava tutkimus vaikuttaa jokaisen sektorin liiketoimintakäytäntöihin. Globaalista liiketoimintaympäristöstä saa reaaliaikaisen tiedon, ja he opettavat muuttuvaa ja jatkuvasti kehittyvää opetussuunnitelmaa, joka kehittää johtajia valmiina luomaan mahdollisuuksia missä tahansa ympäristössä.

Tehokas vaikutus liiketoimintaan ja yhteiskuntaan

Tiedekunnan ja henkilöstön ajattelujohtajuus ja asema globaalin liiketoiminnan keskipisteessä tarkoittavat, että teemme välitöntä ja mitattavaa vaikutusta liiketoimintaa muovaaviin voimiin. Yli 44 000 alumni-alumniamme ympäri maailmaa käsittelevät nykypäivän yhä monimutkaisempia ongelmia ja vaikuttavat omaan teollisuuteensa ja yhteiskuntaan yleensä.

Sijainnit

Manhattan

Osoite
10027 Manhattan, New York, Yhdysvallat

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin