Columbia University School of Nursing

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Tehtävä ja näkemys

Columbia University School of Nursing on johtava tutkijakoulutuksen johtaja yli vuosisadan ajan, Columbia University School of Nursing valmistaa asiantuntijahoitajaklinikoita ja -tutkijoita parantamaan yksilöiden, perheiden ja yhteisöjen terveyttä Yhdysvalloissa ja ympäri maailmaa.

Painopisteemme kliinisessä käytännössä, uuden tiedon luominen ja johtajuus terveyspolitiikassa asettavat Columbia Nursingin hoitotyön huippuosaamiselle.

arvot

Arvostamme hoitotyön huippuosaamisen tavoittelua tukemalla akateemista rehellisyyttä ja kurinalaisuutta sekä kannustamalla vapaata ja avointa vuoropuhelua tieteidenvälisen ja keskinäisen tuen avulla.

Arvostamme osallisuuden kulttuuria ottamalla huomioon monikulttuuriset näkökulmat tiedekunnan, opiskelijoiden ja henkilöstön keskuudessa ja kunnioittamalla terveyden tasapuolisuuden periaatteita, joihin sisältyy rodun, sukupuolen ja kulttuurin monimuotoisuuden kunnioittaminen potilaiden, perheiden ja yhteisön hoidossa.

Strategiset tavoitteet

Excel kansallisena mallina innovatiiviselle jatko-sairaanhoitokoulutukselle.

Johtava hoitotyön tutkimus ja apuraha, joka muuttaa kansallista ja globaalia terveyttä.

Esimerkki esteettömästä, näyttöön perustuvasta, poikkitieteellisestä ja kulttuurisesti pätevästä perusterveydenhuollosta tiedekuntakäytäntömme kautta.

Kuinka saavutamme tavoitteemme

Sisältää kunnioituksen, eheyden ja monimuotoisuuden kulttuuria.

Ole luotettava, vaikuttava ääni hoitotyön käytännössä, tutkimuksessa, terveyspolitiikassa ja jatko-opinnoissa, jotka parantavat kansalaisten terveyttä.

Toimii korkeimmalla verotuksellisen ja hallinnollisen vastuun, tehokkuuden ja vaikuttavuuden tasolla.

Sitoudu alumnien ja muiden kumppaneiden elinikäiseen sitoutumiseen, mikä parantaa maineemme, taloudellista vahvuuttamme, mentorointiamme ja maailmanlaajuista verkostoamme.

Sijainnit

New York

Osoite
West 168th Street,560
10032 New York, New York, Yhdysvallat

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös: