Columbia University School of Social Work

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Columbian yliopiston sosiaalityön koulu on korkeimmalla sijalla oleva koulu ja ensimmäinen Yhdysvalloissa perustettu sosiaalityön koulu

Vuodesta 1898 Columbian tiedekunnilla ja alumneilla on ollut johtava rooli edistettäessä sosiaalityön alaa tieteellisten ja ammatillisten panosten avulla. Se, mikä alkoi puuttua 1800-luvun lopun kaupunkiteollisuuden olosuhteisiin, on kehittynyt globaaliksi kentäksi, joka vaikuttaa lähes kaikkiin sosiaalisen ja poliittisen elämän alueisiin. Valmistuneet opiskelijamme valmistautuvat kohtaamaan 2000-luvun haasteita.

Columbian sosiaalityön koulun tehtävänä on kehittää sosiaalityön johtajia, joiden työ edistää ammatillisia arvoja, tietoja ja taitoja ohjelmien ja toimintalinjojen avulla, jotka parantavat hyvinvointia ja edistävät ihmisoikeuksia ja sosiaalista oikeudenmukaisuutta paikallisella, kansallisella tasolla ja globaalilla tasolla. Tämä tehtävä johtuu Columbian yliopiston tavoitteesta edistää tietoa ja oppimista korkeimmalla tasolla ja käyttää tätä tietoa ihmisten parantamiseen ja yhteiskunnan edistämiseen. Tunnustettuaan New Yorkin merkityksen globaalina kaupunkina, koulu etsii akateemisia suhteita moniin maihin ja alueisiin.

Sijainnit

New York

Osoite
Amsterdam Avenue,1255
10027 New York, New York, Yhdysvallat

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin