Columbia Video Network - The Fu Foundation School Of Engineering And Applied Science

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Columbia Video Network on ollut johtava alalla online oppimisen alusta alkaen vuonna 1986, jolloin tuhannet työskentelevät ammattilaiset ja etäälle opiskelijoiden hyötyvät etäopetuksen ja harjoittaa astetta ilman asuinpaikkaa vaatimuksia kampuksella New York. Fu Foundation Insinööritieteiden ja ammattikorkeakoulu (SEAS) tarjoaa laaja-alainen opastusta merkittävä yliopistoista ja on ihanteellinen kouluttaa tulevaisuuden insinööri johtajat ja rohkaisee teknisiin lukutaitoa. Insinöörimme ja ammattikorkeakoulujen ohjelmista, jotka ovat yksi maan vanhimmista ja vaikutusvaltaisimmista, omaksua uusia teknologioita ja tieteidenvälistä mahdollisuuksia.

Tavoitteenamme on antaa opiskelijoillemme tulla huomisen teknologian johtajia. Kohti Tämän vuoksi meidän edistämään huippuosaamista opetuksen ja osallistua maailmanluokan tutkimusta, jonka tavoitteena on edistää preeminence kärjessä. Tervetuloa liittymään meihin tässä jännittävä matka tulevaisuuteen.

On monia jatko akateemista mahdollisuuksia käytössäsi verkossa Columbia Video Network. CVN opiskelijaa hyötyvät henkilökohtaista huomiota liittyvät pieniin oppilaitokset sekä laajasta akateemisen resursseja suuren tutkimuslaitoksen. Koska Columbia opiskelija, sinulla on pääsy maailmankuulu professoreita, jotka ovat johtajia ja innovaattoreita omilla aloillaan.

Jatko netissä engineering opiskelijoille Columbia nauttivat monenlaisia ​​akateemisia ohjelmia valita myös Operations Research, Methods in Finance, Industrial & Systems Engineering, lääketieteellisen tekniikan kemiantekniikan, sovelletun matematiikan, fysiikan, Computer Science, sähkötekniikka, mekaanisten ja Civil Engineering, Construction Engineering & Management järjestelmät, Materials Science.

Sijainnit

New York

Osoite
Columbia Video Network,
500 W. 120th Street,
540 Mudd, MC 4719

NY 10027 New York, New York, Yhdysvallat