Concordia University Ann Arbor Haab School of Business

Esittely

Lue virallinen kuvaus

TEHTÄVÄMME

Concordia University Ann Arbor on luterilainen korkeakouluyhteisö, joka on sitoutunut auttamaan opiskelijoita kehittämään mielen, kehon ja hengen palvellakseen Kristusta kirkossa ja maailmassa.

Intohimo koko itselle

Concordian yliopistossa Ann Arborissa uskosi ja tietosi kukoistavat, koska olemme yhteisö, joka välittää koko itsestäsi - mielestäsi, ruumiistasi ja hengestäsi - ja olemme sitoutuneet auttamaan sinua saavuttamaan täydelliset mahdollisuutesi.

Tavoitteenamme

Concordia-yliopiston ydinarvot ja tehtävänkuvaus ilmaisevat yliopiston pysyvän tarkoituksen ja identiteetin; sen syy olemassaololle luterilaisen korkeakoulutuksen paikassa. Yhteinen uskollisuus tähän keskeiseen tarkoitukseen ohjaa Concordian akateemisia kouluja, ohjelmia ja aloitteita.

Tehtävä

Concordia University Ann Arbor on luterilainen korkeakouluyhteisö, joka on sitoutunut auttamaan opiskelijoita kehittämään mielen, kehon ja hengen palvellakseen Kristusta kirkossa ja maailmassa.

arvot

Luterilaisen kirkon - Missourin synodin, hallintoneuvoston ja Concordian yliopiston säätiön hallituksen jäsenten, presidentin ja yliopiston työntekijöiden on sidottava raamatullisten ja tunnustettujen opetusten toimintaan tavalla, joka on yhdenmukainen alla lueteltujen perusarvojen kanssa.

  • Kristuskeskeinen: konkordialaiset uskovat Jeesuksen Kristuksen lunastavaan työhön.
  • Totuus ja eheys: Concordianit puhuvat totuutta ja osoittavat rehellisyyttä kaikissa suhteissamme.
  • Huippuosaaminen: Concordians odottaa huippuosaamista kaikissa pyrkimyksissämme tukea yliopiston tehtävää.
  • Palvelu: Concordianit palvelevat muita huolehtivasti, avuliaasti, kunnioittavasti ja asiantuntevasti.

Näkemys

Tiedekunta, johto, henkilöstö, opiskelijat ja alumnit suorittavat Concordian tehtävän joka päivä, kun he seuraavat vilkasta polkua tulevaisuuteen.

Concordian visio on olla tunnettu kansallisesti ja kansainvälisesti johtavana luterilaisena kristillisenä yliopistona, joka on laajalti tunnustettu uskon ja oppimisen mielekkäästä integroinnista. Alumnit vastaavat merkittävistä palvelijoiden johtotehtävistä kirkossa ja yhteisöissä koko maassa ja kaikkialla maailmassa.

Sijainnit

Ann Arbor

Osoite
Geddes Road,4090
48105 Ann Arbor, Michigan, Yhdysvallat

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös: