Cornell SC Johnson College of Business, Cornell University

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Cornell SC Johnson College of Business yhdistää Cornellin yliopiston kolmen kauppakoulun vahvuudet:

  • Charles H. Dysonin soveltuvan taloustieteen ja johtamisen korkeakoulu - parhaiten sijoitettu, tutkimusvetoinen koulu, jolla on syvät juuret kestävyyden, maatalouden taloustieteen ja kansainvälisen kehityksen aloilla.

  • Hotellihallinnon koulu - koti maailman johtaville vieraanvaraisuuden johtamisohjelmille ja tutkimukselle, innovaatioiden kouluttajille muuttamaan kiinteistö-, vieraanvara- ja palveluteollisuutta.

  • Samuel Curtis Johnson Graduate School of Management - huipputasoinen tulevaisuuden tutkijakoulu, joka tunnetaan räätälöitävistä MBA- ja MPS-ohjelmista, syventävistä oppimismahdollisuuksista ja monipuolisesta, mutta uskomattoman yhteydessä olevasta yhteisöstä

SC Johnson Collegessa jokainen opiskelija hyötyy Cornellin liiketoiminnasta: enemmän tutkintoja, tiedekuntia, resursseja ja asiantuntemusta. Olitpa keskittymässä luomaan hyviä asiakaskokemuksia, ratkaisemaan reaalimaailman haasteita tai syventämällä itsesi tiettyyn teollisuuteen, jokainen koulumme tarjoaa jotain ainutlaatuista ja mielekästä, jotta voit saavuttaa suuremman vaikutuksen ennemmin urasi aikana.

Lue lisää koulutusohjelmista.

Sijainnit

Ithaca

Osoite
Sage Hall Cornell University Campus
Ithaca, New York, Yhdysvallat

Ithaca

Osoite
Tata Innovation Center/Cornell Tech campus 11 E Loop Rd
10044 Ithaca, New York, Yhdysvallat