Delaware State University

Esittely

Lue virallinen kuvaus

YLEINEN LAINSÄÄDÄNTÖ, TULEVAISUUDEN EDISTÄMINEN

DSU: lla on pitkä historia yhtenä Amerikan historiallisesti mustista korkeakouluista ja yliopistoista (HBCU). DSU on perustettu vuonna 1891 värillisten opiskelijoiden osavaltion korkeakouluna ja on ylpeä perintöstämme yhtenä maan ensimmäisistä maa-apurahojen oppilaitoksista. Tänään olemme tervetulleita oppimiskeskukseen opiskelijoille, joilla on monta taustaa. Nykyiseen väestömme kuuluu 63% afrikkalais-amerikkalaisista ilmoittautuneista ja yhä enemmän valkoihoisia, latinalaisamerikkalaisia, aasialaisia ja muita kansainvälisiä opiskelijoita.

DSU tarjoaa ainutlaatuisen sekoituksen menneisyydestä, nykyisyydestä ja tulevaisuudesta. Kävele 356 hehtaarin kampuksellamme ja näet vuosisatoja vanhoja rakennuksia. Samalla löydät joitakin maan taitavimmista tutkijoista, jotka löytävät uusia innovaatioita lääketieteen, sotilaallisen puolustuksen, maatalouden ja paljon muuta.

DSU tarjoaa tällä hetkellä 42 perustutkintoa, mikä on vaikuttava luku kooltamme. Tarjoamme myös 18 maisteriohjelmaa ja viittä tohtorintutkinto-ohjelmaa muun muassa monitieteisen sovelletun matematiikan / matemaattisen fysiikan ja koulutusjohtamisen aloilla.

Otamme mielellämme vastaan erilaisista taustoista tulevia opiskelijoita. Nykyinen ilmoittautumismäärä on 5 054, joista 91% on jatko-opiskelijoita. Miesten ja naispuolisten opiskelijoiden suhde on 33:67, ja 82% fuksistamme asuu kampuksella yhdessä kahdeksasta asuinpaikkahallisestamme.

Sijainnit

Dover

Osoite
North Dupont Highway,1200
19901 Dover, Delaware, Yhdysvallat

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin