Drew University

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Jatko- ja teologiset opinnot Drew University .

Hotelli sijaitsee vain 50 minuutin junamatkan päässä New Yorkin voimakkaan maailmanpääkaupungista, Drewin kaunis, metsäinen kampus Madisonissa, New Jerseyissä, on Caspersen-tutkijakoulu ja Drew-teologinen koulu.

Jos he ovat opettajia, runoilijoita, lääkäreitä, ministereitä, tutkijoita, yhteisöjohtajia, aktivisteja tai elinikäisiä oppijoita, Drew'n ammatillisten ja akateemisten tutkinto-ohjelmien valmistuneilla on humanistinen, luova ja eettinen ajattelutapa ja työskentely.

Löydä mentorisi suoritetuista tiedekunnista. Opiskele metsässä. Testaa, mitä oppitte yhdellä Itä-rannikon eloisimmista ja kulttuurisesti monipuolisimmista alueista. Ole osa omistettua globaalia yhteisöä, joka on valmis valmistelemaan teitä erottelemaan omassa elämässäsi ja maailmassa.

Caspersen-tutkijakoulu

116824_BC_043013_Stock_Exc_142.jpg

Drew'n Caspersen-tutkijakoulu tarjoaa laajan valikoiman erottuvia ja joustavia edistyksellisiä koulutusohjelmia, jotka on suunniteltu vastaamaan lähes minkä tahansa kiireisen aikataulun tarpeisiin.

Kaikki ohjelmat perustuvat Drewin tunnettuihin sitoumuksiin opettajien ja opiskelijoiden mentorointiin, oppimisen ulkopuolisen oppimisen mahdollisuuksiin ja vahvan henkisen yhteisön edistämiseen.

Humanistiset tieteet, jotka viljelevät syvää sitoutumista kriittiseen pohdintaan ja analysointiin, muodostavat perustan ja rikastuttavat kaikkia jatko-ohjelmia. Näiden olennaisten taitojen hallitseminen takaa huomattavan monipuolisuuden ja kekseliäisyyden, joka erottaa tutkinnon suorittaneet. Vaikka monia huomisen urasuhteista ei ole vielä edes kuvitellut, Drew-humanistisen tutkinnon avulla olet valmis mihin tahansa!

Drew-teologinen koulu

Ylpeästi perusteltu Wesleyan / Methodist -perinne rohkeita ideoita, jotka vaikuttavat ihmisten elämään hyväksi, olemme kouluttaneet juurtuneita, innovatiivisia ja rohkeita johtajia 150 vuotta. Riippumatta siitä, kumpi viiden asteen ohjelmistostasi teette, Drew-teologinen kouluopetus sisältää monialaisia kursseja, jotka vaativat out-of-the-box-ajattelua, oppisopimuskoulutusta, joka käsittelee reaalimaailman kysymyksiä ja oppimismuotoja, jotka edistävät sopeutumiskykyä ja innovointia.

116827_MAR.jpg

Teologisen koulun ja yliopiston tehtävä

” Drew University teologinen koulu herättää kristillisen teologian ja hengellisten käytäntöjen innovatiivisten ja rohkeasti tulkittujen metodistien perinteiden perinteen, joka antaa luovaa ajattelua ja rohkeaa toimintaa Jumalan, naapurin ja maan oikeudenmukaisuuden, rauhan ja rakkauden edistämiseksi.”

Teologisen koulun tehtävä liittyy yliopiston työhön tarjoamaan monipuolista oppijayhteisöä haastavaa ja yksilöllistä koulutusta, jota muotoilevat syvälle juurtunut mentorointikulttuuri, harkittu sitoutuminen maailman ulkopuolelle kampuksen ulkopuolella ja vankka sitoutuminen elinikäiseen viljelyyn. koko henkilö. Drew valmistautuu oppilaidensa kykyyn kukoistaa sekä henkilökohtaisesti että ammatillisesti, koska ne lisäävät maailman hyvinvointia vastaamalla aikamme kiireellisiin haasteisiin tiukalla, itsenäisellä ja mielikuvituksellisella ajattelulla.

116826_LD_121217_CASP_HistoryCulture_Shetler_0493.jpg

Sijainnit

Madison

Osoite
36 Madison Avenue
07940 Madison, New Jersey, Yhdysvallat

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin