Claremont Graduate University-Drucker School of Management

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Peter F. Drucker ja Masatoshi Ito Graduate School of Management valmistelevat johtajia, joilla on voimakas, eettinen ja universaali johtamistaito. Tarjoamme räätälöitäviä ohjelmia, jotka perustuvat aikamme vaikutusvaltaisimman johtamisen ajattelijan Peter Druckerin ohjausperiaatteisiin. Globaali verkostomme koostuu rohkeista henkilöistä, jotka ovat johtavia organisaatioita, vaikuttavat yhteiskuntaan ja tekevät positiivisia muutoksia maailmanlaajuisesti.

Koulu omaksuu Peter Druckerin filosofiaa, jonka mukaan johtamisen harjoittaminen vaatii kokonaisvaltaista näkökulmaa, sekoittaen analyyttiset taidot tiukasti kiinni yritystoiminnan inhimilliseen ulottuvuuteen. Druckerilla oli lahja tislata monimutkaisia käsityksiä käytännöllisestä viisaudesta: kunnioittaa työntekijöitäsi, vastata asiakkaiden tarpeisiin, ottaa globaali näkökulma, innovoida, tehostaa. Hän tiesi, että tehokkaan johtamisen periaatteet pätevät yhtä hyvin riippumatta siitä, hoidetaanko pienyritystä vai maata.

Drucker-koulun opiskelijana opit nämä taidot pienissä luokissa, joita opettavat professorit, joilla on laaja ammattikokemus ja palkittu akateeminen valtakirja. Hallintotyyli kehittyy kohdennetun, markkinoihin kytketyn opetussuunnitelman avulla, joka rohkaisee sinua osallistumaan asiakaskeskeisiin hankkeisiin ja työharjoitteluun. Järjestämme rutiininomaisesti teollisuuden tapahtumia ja tuomme asiantuntijoita luokkahuoneeseen varmistaaksemme, että opettamamme teoria liittyy suoraan alan viimeisimpiin suuntauksiin.

Drucker-koulun sijainti Claremontissa lähellä Los Angelesia tarjoaa ihanteelliset puitteet johtamisen oppimiseen luovissa, huipputeknisissä organisaatioissa. Yritykset ja hallitukset ympäri maailmaa etsivät johtajia, joilla on tarvittavat arvot ja monipuolisuus menestyäkseen erittäin kilpailukykyisessä 2000-luvun yritysympäristössä. Ohjelmamme kautta saat taitoja luoda tulevaisuutesi ja muokata organisaatioita ja yhteisöjä, jotka luottavat sinuun muutoksen aikaansaamiseksi.

Tutkinto on johtamisessa, mutta kehitämme johtamista.

Sijainnit

Claremont

Osoite
East 10th Street,150
91711 Claremont, Kalifornia, Yhdysvallat

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin