Duke University Nicholas School of the Environment

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Duke Environment tarjoaa tarkoituslähtöisille henkilöille mahdollisuuden oppia tai harjoittaa uraa, joka vaikuttaa myönteisesti ympäristöön ja maailmaan. Tuomme yhteen kirkkaita, lahjakkaita ja kunnianhimoisia ihmisiä ympäri maailmaa, joiden edut vaihtelevat suojelusta ilmastonmuutokseen ja kaikkeen siltä väliltä.

Tehtävä

TIETOJEN LUOMINEN

Luomme tietoa perustutkimuksella, sovelletulla ja monialaisella tutkimuksella asiaankuuluvissa fysiikan, elämän ja yhteiskuntatieteissä, joiden tarkoituksena on laajentaa ymmärrystä maapallosta ja sen ympäristöstä.

MAAILMANLAAJUISEN JOHTAJAN LUOMINEN

Kehitämme johtajuutta:

Perustutkinto-akateeminen ohjelma, jonka tarkoituksena on levittää ymmärrystä maapallosta ja ympäristöetiikasta uudelle Duke-tutkinnon suorittaneelle kaadrille

Ammattimainen maisteriohjelma, joka kouluttaa uutta julkisella, yksityisellä ja voittoa tavoittelemattomalla sektorilla työskentelevää ympäristöalan ammattilaista, jolla on tarvittavat taidot tehokkaan ympäristöpolitiikan ja -käytäntöjen suunnittelulle ja toteuttamiselle

Ph.D. Ohjelma on omistettu lisäämään uuden sukupolven maailmanluokan tutkijoita, tutkijoita ja kouluttajia ympäristössä

KESTÄVÄN TULEVAISUUDEN TAOTTAMINEN

Keskitymme strategisesti tutkimukseen ja koulutukseen kerättyihin henkisiin resursseihin ja pääomaan käsittelemään kolmea yhteiskunnan haastavinta ympäristöongelmaa:

Ilmasto ja energia

Maan ja meren ekosysteemit

Ihmisten terveys ja ympäristö

Historia

Nicholas-koulu juhlii sen perustamispäivää vuonna 1991, mutta se edustaa kolmen kokonaisuuden yhdistämistä, jotka ovat melkein yhtä vanhoja kuin yliopisto itse. Metsätalous- ja ympäristötutkimuskoulu sekä Duke University Marine Lab (molemmat perustettiin vuonna 1938) kokoontuivat vuonna 1991 muodostamaan Ympäristökoulu, joka nimettiin Nicholasin ympäristökooliksi vuonna 1995 Peter M: n 20 miljoonan dollarin lahjan jälkeen. ja Ginny Nicholas Bostonista. Vuonna 1997 geologian laitos (muodostettiin vuonna 1936) liittyi kouluun Maan- ja meritieteiden osastona ja keskittyy useisiin alueisiin maan- ja ympäristötieteiden risteyksessä.

PERUSTETTU

  • Nicholasin ympäristökoulu: 1991
  • Duke University Marine Lab: 1938
  • Metsätalouskoulu: 1938
  • Geologian laitos: 1936

Sijainnit

Durham

Osoite
Circuit Drive,9
27710 Durham, Pohjois-Carolina, Yhdysvallat

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin